به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد علوی در جمع خبرنگاران در خصوص زمان تزریق واکسن برای مبتلایان به اُمیکرون اظهار کرد: ابتلا به هر سوشی اعم از دلتا یا اُمیکرون، همان شرایط کووید – ۱۹ را دارا است و مبتلایان به بیماری باید در دوره بیماری و تا زمان معینی بعد از بهبودی، از تزریق واکسن خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: حتی اگر مبتلایان به بیماری علائم خفیفی داشته باشند، با تزریق واکسن ممکن است علائم بالینی در آن ها تشدید شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در صورت ابتلا به نوع خفیف بیماری، باید چهار هفته بعد و در صورت ابتلا به نوع شدید بیماری شش هفته بعد یا بیشتر واکسن دریافت شود.
وی در خصوص دوره واگیری اُمیکرون افزود: دو روز قبل از بروز علائم، واگیری رخ می دهد و اوج واگیری تا سه روز بعد از بروز علائم است.
علوی بیان کرد: پنج روز بعد از آغاز علائم، حتی اگر ویروس در ترشحات بدن وجود داشته باشد دیگر قابلیت سرایت به دیگری را ندارد بنابراین دوره قرنطینه مبتلایان به اُمیکرون پنج روز است.
وی تصریح کرد: البته این پنج روز شامل بیماران دارای علائم خفیف و بدون علامت است و دوره واگیری در بیماران دارای علامت دار متفاوت است. در صورت گذشت پنج روز از ابتلا و ادامه تب و سرفه همچنان واگیری رخ می دهد. ۲۴ ساعت پس از قطع تب و علائم شدید، این ویروس قابلیت سرایت به افراد دیگر را ندارد و بعد از این مدت فرد می تواند در محل کار حضور پیدا کند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان افزود: با این وجود این افراد در صورت حضور در محل کار و جمع خانواده، باید پنج روز بعد از خروج از دوره قرنطینه نیز از ماسک استفاده و پروتکل های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.