به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از سوفیانیوز، دکتر ایمان شریفی در مراسم تقدیر از دانشجویان المپیادی و ممتاز این دانشگاه با بیان اینکه در این رویداد دانشجویان ورودی با رتبه های کنکوری کارشناسی کمتر از 500 حضور دارند، افزود: یکی از اقداماتی که از سال جاری اجرایی کردیم، برقراری ارتباط با مدارس سالهای آخر دوره متوسط با هدف آشنایی آنها با رشتههای مهندسی و با این دانشگاه است.
شریفی برگزاری تورهایی بازدید دانشآموزی را از برنامه های این دانشگاه برای آشنا کردن دانش آموزان این نهاد علمی نام برد و یادآور شد: امیدواریم این با این اقدام رشتههای مهندسی و رشته هایی که در سال های اخیر اسقبال کمتر از انتظار داشته است را به جایگاه اصلی خود برسانیم.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در کنار این اقدام از بخشهای صنعتی نیز افرادی را دعوت کردیم. این بخشهای صنعتی حامی هدایایی هستند که به دانشجویان اهدا میشود. وی این امر را زمینه سازی آشنایی متقابل صنعت با دانشجویان برتر و ارتباط دانشگاه با صنعت عنوان کرد.
وی گفت: 24 دانشجو با کسب رتبههای کمتر از 15 المپیاد علمی کشور در سال 1402 در این دانشگاه افتخارآفرینی کرده اند. در سال جاری در مجموع 37 نفر حائز رتبههای کمتر از 50 المپیاد علمی کشور شدند و بالاترین رتبههایی که داشتیم رتبه اول در دانشکده مهندسی پزشکی در گرایش سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، رتبه دوم از دانشکدههای مهندسی برق، کامپیوتر، مواد و متالورژی و رتبه سوم از دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک بودند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در مقایسه با 3 سال اخیر، تعداد افراد المپیادی با رتبه کمتر از 15 پذیرش شده در این دانشگاه نشان میدهد امسال جهش خوبی با 24 نفر داشتیم. سال گذشته 16 نفر و در سال 1400 تعداد 18 نفر بوده است.
شریفی یادآور شد: رتبههای کمتر از 15 المپیاد علمی دانشجویی میتوانند کارشناسی ارشد خود را بدون آزمون و به صورت مازاد بر ظرفیت دانشکدهها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه تحصیل دهند.
وی گفت: پذیرش دانشجویان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد را امسال برای اولین بار با همت وزارت علوم در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت استاد محور آغاز کردیم و در این روش 49 نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به صورت استاد محور ثبت نام شدند که 27 نفر از آنها در مقطع کارشناسی ارشد است.
رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای این دانشگاه افزود: نحوه پذیرش به این صورت است که اگر افرادی شرایط استعدادهای درخشان را داشته باشند مازاد بر ظرفیت دانشکده ها می توانند با توافق استاد، مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری را شروع کنند.
وی با اشاره به همکاری بنیاد نخبگان استان تهران با این دانشگاه پیشنهاد افزایش ارائه امکانات به نخبگان را ارائه کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان استان تهران قول مساعد داده است امکاناتی را برای ما فراهم کند.
شریفی اضافه کرد: دفتر بهرهوری نخبگان را احیا کردیم و از سوی بنیاد نخبگان استان تهران دو نفر سفیر که فارغ التحصیل دانشگاه هستند، در آن مستقر شده اند.