به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از فارس، خانواده جانباز محمود حسین زاده قمی، طی تماس با خبرگزاری فارس اعلام کردند، بیمارشان از سه ماه پیش به علت کانسر روده در بیمارستان ساسان تهران بستری است و اکنون که دکتر برگه ترخیص او را از بیمارستان امضاء کرده، شرایط جسمی این جانباز به گونه ای نیست که از بیمارستان مرخص شود.
همسر این جانباز اعلام کرد: همسرم در این مدت که در بیمارستان بستری بود به علت مشکلات ناشی از دو عمل جراحی در ناحیه روده، پوست شکمش نیز دچار عفونت شدید و مشکلات جدی شده که ما این موضوع را به پزشکان بیمارستان اعلام کردیم و خواستیم پیش از ترخیص به اوضاع پوستی همسرم نیز رسیدگی شود؛ چون با این شرایط عملا در خانه کاری از من برنمی آید. آنها گفتند می خواهیم او را مرخص کنیم؛ چون در خانه روحیه بهتری خواهد داشت اما من به آنها گفتم همسرم امکان جابه جایی ندارد و با این وضعیت در خانه عذاب بیشتری می کشد.
گفتند دکتر با شما شوخی کرده!
وی ادامه داد: الان دو نفر از آقایان بهیار در بیمارستان به سختی همسرم را برای انجام کارهایش جابه جا می کنند و من با دو بچه کوچک در خانه امکان انجام این کارها را ندارم.
همسر جانباز حسین زاده می گوید: شب قبل از ترخیص، دکتر شمس پزشک معالج روده وقتی صحبت های مرا شنید، گفت: من بیمار شما را در صورتی مرخص می کنم که از طرف بنیاد به شما یک پرستار تمام وقت با تجهیزاتی مثل تخت برقی و ... بدهند، اما مجددا علی رغم اصرار و خواهش ما، دکتر شمس، برگه ترخیص را فردا صبحش به ما داد. من به پرستارها گفتم: آقای دکتر که حرف دیگری به ما زدند. یکی از پرستارها گفت: نه، آقای دکتر حتما با شما شوخی کرده! که بسیار از شنیدن این صحبت ناراحت شدم.
وی ادامه می دهد: پیگیری هایی که از طرف مسئولان بیمارستان انجام دادم، تا علت این همه اصرار برای ترخیص را بدانم به من گفتند: سقف هزینه درمانی همسر شما که توسط بیمه دی تأمین می شود، پر شده و دیگر امکان نگهداری در این بیمارستان وجود ندارد و بیمه دی دیگر هزینه ها را برای همسر شما پوشش نمی دهد.
همسر این جانباز می گوید: دوباره برای پیگیری و اینکه شاید بنیاد شهید کمکی به من کند به بنیاد شهید منطقه چهار رفتم. خانمی ـ که الان نمی خواهم اسمش را ببرم ـ آنجا به من گفت: «یا مریضت را می بری یا اگر مقاومت کنی، جلوی حقوق و مزایای همسرت را می بندیم.» و این حرف را با لحن خیلی بدی به من منتقل کرد. باز توضیح دادم که وضعیت همسرم چطور است و اینکه دکتر پوست اگر همسرم را ببیند متوجه وخامت وضع پوست شکم همسرم خواهد شد. کما اینکه یک پزشک پوست از بیرون آمد و همسرم را معالجه کرد و گفت چطور او درمان می شود، اما بیمارستان اعلام کرد ما چنین هزینه ای نخواهیم کرد.
همسر جانباز: رئیس بیمارستان گفت برو شکایت کن
وی می افزاید: امروز رفتم اتاق دکتر مقصودی، رئیس بیمارستان و گفتم: همسر من الان شرایط ترخیص ندارد، اما او هم گفت: سقف بیمه همسر شما پر شده و دکتر نمی تواند کاری انجام دهد. گفتم: اما من شکایت می کنم، چون زخم بدن همسر من در بیمارستان ایجاد شده. او هم خیلی راحت گفت: باشه همسرت را ببر چند روز خانه اگر حالش بد شد دوباره بیا برو شکایتت را هم بکن.
به رئیس بیمارستان اعلام کردم: خانه ما در یکی از روستاهای بومهن است و امکاناتی آنجا نیست که اگر همسرم حالش بد شد بخواهم سریع اورژانس خبر کنم و خودم هم که دست تنها کاری نمی توانم بکنم، اما او اصلا این صحبت های من برایش مهم نبود.
دوباره رفتم بنیاد شهید منطقه چهار، اما باز تهدید کردند اگر بیمارت را نبری جلوی حقوقش را می گیریم. همسرم هم با ناراحتی گفت: برویم. جلوی حقوق را بگیرند، اوضاع زندگی از این سخت تر می شود.
حالا قرار است بنیاد، تجهیزات اولیه بدهد که آن هم هنوز روی هواست و ما را مجبور کردند تا بیمارمان را از بیمارستان ببریم. واقعا ما در حال عذاب کشیدن هستیم و نمی دانم با این وضعیت چطور همسرم را ببرم خانه و به او رسیدگی کنم؟
ملاک کار دستور پزشک است
در همین خصوص با سلیمانی، دفتر معاونت بهداشت بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت وگو کردیم. او با شنیدن توضیحات مربوط به جانباز محمود حسین زاده گفت: اگر پزشک بیمار را ترخیص کند، ملاک کار دستور پزشک است.
در تبصره (الف) ماده ۱۳ قانون جامع ایثارگران در خصوص تأمین هزینه درمانی جامعه هدف آمده است: «تأمین صد درصد (۱۰۰%) هزینه بهداشتی درمانی به صورت بیمه سلامت، بیمه همگانی، بیمه مکمل و بیمه خاص (خدماتی که مشمول قوانین بیمه همگانی و تکمیلی نمی گردند) خانواده شاهد، جانبازان، آزادگان و افراد تحت تکفل آنان بر عهـده دولت بوده و اعتبـارات آن هر ساله در قوانین بودجه سنواتی منظور می گردد.»