به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از تسنیم، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن به قطعنامه شورای امنیت علیه انصارالله یمن واکنش نشان داد.
وی اعلام کرد: در صورتی که هدف عدالت باشد نه مال، هدف قرار دادن عمدی یمن توسط کشورهای ائتلاف متجاوز آمریکایی-سعودی- اماراتی و ارتکاب جنایات جنگی معیاری برای ممنوعیت تسلیحاتی می بود.
رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تاکید کرد: آمریکایی ها و انگلیسی ها و غیره پس از اطمینان از خرید سلاح هایشان در خلیج فارس، اقدام به آزمایش این سلاح ها در حمله به یمن کرده و میزان کارآمدی آن را در کشتار کودکان یمن می آزمایند. همانطور که در فلسطین، فلسطینی ها را از سلاح محروم کرده و آن را به رژیمی می دهند که جنایات جنگی مرتکب می شود.
الحوثی گفت: جمهوری یمن در حال حاضر سلاحی جدید در اختیار دارد که قبلا نداشته و و این به لطف خدا، جهاد یمنی های شجاعی است که به آن دست پیدا کرده اند و نیز شکست ائتلاف آمریکایی-بریتانیایی-سعودی-امارات و متحدان نظامی آن است.
«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی انصارالله هم بیان کرد: تصمیم شورای امنیت در تمدید ممنوعیت های تسلیحاتی اعمال شده علیه یمن و محروم کردن آن از حق دفاع از خویش به اتفاق آمریکا، انگیس، فرانسه، روسیه و چین نیاز جهان به نظام جهانی جدید را آشکار می کند، نظامی که بر اساس عدالت باشد.
البخیتی ادامه داد: ما به کشورهایی که به این قطعنامه رأی مثبت دادند می گوییم که شما و تصمیمات ظالمانه شما زیر پای ماست زیرا ما تنها به خداوند توکل می کنیم.
شورای امنیت در جانبداری آشکار از متجاوزان به یمن، طی قطعنامه ای تحریم تسلیحاتی انصارالله را به تصویب رسانید.
قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی انصارالله یمن با 11 رای موافق و 4 رای ممتنع (نروژ، مکزیک، برزیل و ایرلند) به تصویب رسید.
بر اساس قطعنامه ای که امروز در شورای امنیت به تصویب رسید، تمام گروه انصارالله شامل تحریم های تسلیحاتی می شوند. در قطعنامه سال 2015 تعدادی از رهبران این گروه شامل این تحریم ها بودند.
در متن پیش نویس قطعنامه که بر اساس فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد تهیه شده بود، آمده است که شورای امنیت به شدت حملات فرامرزی گروه انصار الله از جمله حملات به عربستان سعودی و امارات متحده عربی را محکوم می کند.
کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می کنند. بیش از 75 درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون ها نفر نمی دانند وعده غذایی بعدی شان از کجا تأمین خواهد شد.
دیپلمات ها و کارشناسان می گویند هدف قرار دادن انصارالله بی طرفی سازمان ملل را به خطر می اندازد.
امارات متحده عربی این درخواست را پس از آن ارائه کرد که ارتش و کمیته های مردمی یمن در سال جاری مسئولیت چندین حمله با پهپاد و موشک به تأسیسات غیرنظامی در امارات را در پاسخ به تجاوزهای ابوظبی بر عهده گرفت.
چندی پیش امارات در پی دفاع و مقاومت ارتش یمن در برابر حملات امارات، از شورای امنیت سازمان ملل خواست نشستی فوق العاده در این باره تشکیل دهد.
عربستان سعودی از ششم فروردین 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی سابقه است، روبه رو هستند.
آنچه در جنگ یمن فارغ از ویرانی و هدف قرار دادن غیرنظامیان از سوی ائتلاف سعودی قابل توجه است مواضع جانبدارانه سازمان ملل و شورای امنیت از متجاوزان است.