غریبه ستیزی در استرالیا: حال زار پناهندگان

  پنجشنبه، 27 شهریور 1399 ID  کد خبر 101663
غریبه ستیزی در استرالیا: حال زار پناهندگان
تحقیقات میدانی یک پژوهشگر دانشگاه نیو ساوث ولز سیدنی در استرالیا نشان می دهد که کسانی که دارای ویزای موقت استرالیا هستند، تجربه های مشترک غریبه ستیزانه و آزار و اذیت و بی اعتنایی و ضرب و شتم در این کشور دارند. تحقیقات حاکی از آن است که استرالیایی ها در دوران شیوع کرونا نسبت به پیش، رویکرد ضدمهاجرتی بیشتری از خود نشان داده اند.

به گزارش ساعد نیوز به نقل از الجزیره قطر، استرالیا یکی از کشورهایی است که مهاجران به دلایل مختلفی آن را به عنوان مقصد خودشان انتخاب می کنند. استرالیا سرزمینی وسیع با فرصت های بی نظیر شغلی برای متخصصان و به دلیل جمعیت نسبتاً اندکش در مقایسه با وسعت سرزمینی اش می تواند محلی برای برآورده شدن آرزوهای بسیاری از افرادی باشد که خواهان تحقق رؤیاهایشان هستند. پروفسور باسینا فاربن بلوم استاد دانشگاه نیو ساوث ولز سیدنی در استرالیا با بررسی وضعیت معاش و زندگی، مهاجرانی که در استرالیا دارای ویزای موقت هستند، دریافته است که در این کشور، در دوران شیوع کرونا، مردم استرالیا غریبه ستیزتر شده اند. این پیمایش یا مطالعه میدانی، بر روی بیش از 6 هزار نفر انجام گرفته است. کسانی که در مصاحبه ها شرکت کرده اند، اظهار داشته اند که توسط مردم استرالیا به عنوان یک عامل مضر با آنها رفتار شده است. بسیاری از این افراد دارای تجربه ضرب و شتم و حتی آزار و اذیت در استرالیا هستند. تعداد زیادی از آنها می گویند که به خاطر نداشتن ماسک به طرز وحشتناکی کتک خورده اند. بعد از شیوع کرونا کسانی که چهره ای آسیایی دارند، در خیابان های استرالیا با آب دهن و سرفه به صورت مورد آزار قرار گرفته اند.

به گزارش ساعد نیوز، به نظر می رسد بسیاری از استرالیایی ها ویروس کرونا را یک ویروس آسیایی می دانند و به همین دلیل با مهاجران رفتار ناشایستی دارند. بیش از 1 میلیون نفر در استرالیا دارای ویزای موقت هستند و این مسأله عمق فاجعه اجتماعی ای را نشان می دهد که در جامعه استرالیا در جریان است.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر