به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ساعدنیوز، کانال پارودی یادداشت روزانه رئیس جمهور مربوط به دوشنبه 3 دی را اینگونه نوشت:
این یادداشت را جدی نگیرید:
دوشنبه، 3 دی
حوصله بیرون رفتن [از پاستور] را نداشتم. خوشبختانه در هیچ بزرگداشت و همایشی برایم سخنرانی نگذاشته بودند. فقط یک برنامه بود که چون اسمش خیلی طولانی بود و موضوعش به دکتر [محمدرضا] عارف [معاون اول رئیسجمهور] بیشتر میخورد، با او جا عوض کردیم. اولش بچههای دفتر گفتند نمیشود [جا عوض کنید]. گفتم پروتکلش کو؟ چیزی پیدا نکردند. من هم دکتر [عارف] و تیمش را فرستادم افتتاح نمایشگاه بینالمللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال [تلکام 1403] و به جای او، خودم و تیمم با معاون نخستوزیر روسیه دیدار کردیم. اینطوری خیلی هم بهتر شد. هر دو توانستیم حرفهای کارشناسیتری بزنیم.
امروز تهران ششمین شهر آلوده جهان شد. چون وقت ندارم بیشتر از این دنبال شهر جایگزین برای پایتختشدن بگردم، به خانم صادق [وزیر راه و شهرسازی] دستور دادم مسأله انتقال پایتخت را امکانسنجی کند. در جلسه تمرکززدایی از پایتخت هم مقرر کردم فعلا مانع توسعه بیشتر تهران شویم، چون تا همینجا هم توسعه نامتوازن، زندگی در این شهر را برای مردم خیلی سخت کرده.
دکتر [محمدجواد] ظریف [معاون راهبردی رئیسجمهور] پیشنهاد داده برای رسیدن به ثبات در منطقه «انجمن گفتوگوی کشورهای مسلمان غرب آسیا» تأسیس شود. با توجه به اتفاقات اخیر لازم است دست به چنین ابتکاراتی بزنیم. مخصوصا بعد از وقایع سوریه و این بلاتکلیفی که نمیدانیم این آقای احمد الشرع [همان جولانی سابق] بالاخره میخواهد شکل طالبان لباس بپوشد، یا شکل چهگوارا یا شکل اردوغان. آدم [از این همه تغییر طی مدت کوتاه] حیران میشود. البته بعضی وقتها، اقتضای کار سیاسی است. خود من هم مجبورم گاهی به جای کاپشن کتوشلوار بپوشم. اما [هرچیزی] حدی دارد. خدا کمکم کند در ظاهر و باطن، تغییرم در همین حد بماند.
شنیدم موساد جزئیاتی از عملیات پیچیدهاش درباره انفجار پیجرها و ترور تعداد زیادی از سران حزبالله لبنان گفته و توضیح داده که این عملیات را از 10 سال قبل شروع کرده. مردم ما باید متوجه شوند که در برابر چنین دشمنی که اینطور دقیق برای ترورهایش برنامهریزی میکند، شعار دادن و اقدامات هیجانی جواب نمیدهد و باید با صبر و سیاست و تدبیر همهجانبه جلو رفت. آنها برای ده سال بعدشان برنامه دقیق میریزند و ما برای ده سال بعدمان فقط رویا در سر داریم.
امروز خانم ژاله علو مرحوم شد. یاد بازی ایشان در سریال روزیروزگاری در نقش خاله لیلا افتادم. دلم گرفت. خیلی سریال قشنگی بود. با خودم گفتم چرا هیچ خبری از کارگردان آن سریال [امرالله احمدجو] نیست و چرا دیگر کسی از ظرفیتهای او در تلویزیون استفاده نمیکند؟ گمانم دنیای هنر هم تاحدی مثل دنیای سیاست است. آدمها واردش میشوند. مشهور میشوند. اگر بخت یارشان باشد محبوب هم میشوند، بعد طوری میروند کنار که انگار هیچوقت نبودهاند. به قول محمود درویش «تنسی کأنک لم تکن»
قرار است ظرف یکی دو روز آینده تلگرام رفع فیلتر شود. إنشاءالله که این خبر مثل استعفای من شایعه نیست و علیرغم موانع اتفاق میافتد. [فیلترینگ] کار ما که نبوده. با این حال برای رفعش داریم تلاش میکنیم. از همه بیشتر ستار [هاشمی، وزیر ارتباطات]. اما امروز یک روزنامهای که نمیخواهم به اسمش اشاره کنم در صفحه اولش درباره ستار نوشته بود وزیر ناکارآمد. حرفهای دیگری هم راجع به برکناریاش نوشته بود. طوری حرف میزنند انگار در این مملکت زندگی نمیکنند. چه بگویم؟ امیدوارم آقای منتجبی [سردبیر آن روزنامه] شاد و پیروز باشد. بهزاد اکبری [مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت] هم خوب جواب [علیاصغر] شفیعیان [مدیر مسئول انصافنیوز] را داد و گفت زیرساختهای ارتباطی کشور آمادگی لازم برای رفع فیلترینگ [چه تدریجی و چه دفعی] را دارند.
سایر اخبار سیاسی را اینجا دنبال کنید