به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ساعدنیوز، کانال پارودی یادداشت روزانه رئیس جمهور مربوط به یکشنبه 9 دی را اینگونه نوشت:
این یادداشت را جدی نگیرید:
یکشنبه، 9 دی
امروز جلسه هیأت دولت بود. موضوع صحبت را در مورد مسائل نیروی انسانی گذاشتیم. دکتر قائمپناه [معاون اجرایی رئیسجمهور] به عنوان رئیس گزینش در مورد مسائلی که برای استخدامها وجود داشته، صحبت کرد. گفتم نگاه نکنیم که به چه کسی رای داده [یا اصلا رای نداده]، اگر متخصص بود و توانمند، او را استخدام کنیم نه اینکه نخبه را سرخورده کنیم. قبل از جلسه دولت، رفته بودیم بازدید سرزده از مدرسه البرز. خواستم به مدیران دولت بگویم در هر جایی که باشند، ممکن است با یک بازدید سرزده مواجه شوند. در آنجا هم برای بحث [بسط] عدالت آموزشی دارند کاری میکنند و وقتی دیدم این مدرسه که از مدارس سرآمد است، پای این کار آمده، حسابی خوشحال شدم که نخبگان ما هم میدانند که باید برای همه فرصت آموزش [باکیفیت] فراهم شود.
در بحث زیربنایی هم امید خودمان را گذاشتهایم روی دریا و اقتصاد دریامحور، وقتی دیدیم نزد صندوق ذخیره و روی زمین و در هوا و زیر زمین چیزی نداریم و همه چیز ناتراز است، گفتیم شاید از آنجا بتوانیم چیزی برای توسعه کشور به دست بیاوریم، البته اینجا را باید دقت کنیم، دوست دارم با کمک مشاوران خارجی فکر کنیم و این بار حواسمان باشد که استراتژی کشور باید چه باشد.
شورای اطلاعرسانی [دولت] هم انتصاباتش را نهایی کرد و پنج عضو حقیقی هم معرفی شدند. هفته پیش که حضرتی [رئیس شورای اطلاعرسانی] اسامی را اعلام کرد و نظرخواهی کرد، گفتم حاجی! جان من شما چند نفر لازم دارید؟ قسم خورد که [نسبت به دولتهای قبل] یک پست هم اضافه نکرده است. انتصاباتش برعکس من اصلاً با راهبرد وفاق دولت هماهنگ نیست ولی برعکس من که خیلی کش دادم، سریعالسیر بود. اگر الیاس رئیس جمهور شده بود، الان مربی تیم ملی فوتبال که هیچ، تیم پایه حرکات موزون در آب آقایان را هم انتخاب کرده بود.
فعلا در چارچوب وفاق قرار شده که از اقدامات خوب سلبریتیها در فضای مجازی بگوییم، مثلا محسن چاووشی [خواننده*] از همین صفحه اینستاگرام فیلترشده در همین ماه توانسته 7 میلیارد تومان جمع کند و 600 زندانی را آزاد کند. هر بار تلاشهایی را که در این فضاهای فیلترشده برای کار خیر میبینم، ذوق میکنم و میگویم کاش ما هم باز کردن فضای مجازی برای چنین کارهایی، بستر فراهم کنیم و اینگونه گره از کار مردم باز کنیم.
هیأت عالی نظارت [مجمع تشخیص مصلحت نظام]، امروز به بودجه ایراد گرفته است که چرا نرخ ارز ترجیحی اضافه شده است؟ خب چه کنیم؟ کم کنیم؟ بعد عین [قیمت] بنزین میشود که مثل آهو در عسل، در [تغییر] آن میمانیم. اینقدر نهاد و شورای عالی در کشور داریم که هر ساعت با هرکدام در مورد یک موضوع وفاق کنیم هم وقت کم میآید. همین روش خودم که با بالا وفاق میکنم بهتر است. شاید هم به قانون شفافیت ارجاع بدهیم و بگوییم که اسامی موافقین و مخالفین اعلام شود. در مورد فیلترینگ که انتشار اسامی باعث شد دو سه عضو شورا نظرشان را تغییر دهند.
سایر اخبار سیاسی را اینجا دنبال کنید