دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

علم و فناوری /

یک فناوری حیرت‌ انگیز در صنعت پزشکی/ برچسب پوستی تزریق دارو با کمک موبایل! 

یکشنبه، 01 بهمن 1402
کد خبر: 372143
ساعد نیوز: پچ یا برچسب قابل کنترل با گوشی هوشمند، می‌تواند به عنوان سرنگ عمل و چندین دارو به بدن وارد کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از همشهری، هیچ کس دوست ندارد که مجبور باشد بارها و بارها آمپول بزند یا در طول روز چند بار داروی خوراکی مصرف کند. یک پچ پوشیدنی جدید می‌تواند با تزریق بدون درد داروهای مختلف از طریق پوست، به این مسئله کمک کند. این پچ با گوشی هوشمند کنترل می‌شود.

این دستگاه آزمایشی که Patch On-Demand Spatiotemporal (SOP) نام دارد در دانشگاه کارولینای شمالی توسط تیمی به سرپرستی پروفسورووبین بای و یوان سونگ ساخته شد. این وسیله در واقع نتیجه ایجاد تغییراتی در ابزاری دیگر است که به عنوان پچ میکروسوزن شناخته می‌شود.

معمولا این پچ‌ها به شکل ورقه‌های پلیمری کوچک با مجموعه‌ای از سوزن‌های بسیار ریز و تیز و حاوی دارو (معروف به میکروسوزن‌ها) در قسمت زیرین خود هستند. هنگامی که پچ روی پوست فشار داده می‌شود، سوزن‌ها بدون درد به لایه بالای پوست نفوذ می‌کنند و سپس به طور بی‌ضرری حل می‌شوند و محموله دارویی خود را در بدن آزاد می‌کنند.

SOC کمی متفاوت است، زیرا دارای یک مدار الکتریکی در سطح بالایی است، سوزن‌های آن را می‌توان به صورت جداگانه با داروهای مختلف بارگذاری کرد، و همه سوزن‌ها با یک پوشش نازک از طلا پوشانده شده‌اند. هنگامی که پچ روی پوست اعمال می‌شود، آن پوشش از حل شدن سوزن‌ها جلوگیری می‌کند.

هنگامی که توسط سیگنال بی‌سیم از یک تلفن هوشمند (یا رایانه) نزدیک فعال می‌شود، SOC یک یا چند میکروسوزن را گرم می‌کند و باعث می‌شود طلای روی آن‌ها کنار برود. سپس خود سوزن مستقیما روی پوست قرار می‌گیرد و در مدت 30 ثانیه بار خود را حل و در بدن آزاد می‌کند. مانند سایر چسب‌های میکرونیدل، دارو ابتدا وارد مایع بینابینی بین سلول‌های پوست می‌شود و سپس به جریان خون انتقال می‌یابد.

در آزمایشات آزمایشگاهی که تاکنون انجام شده است، SOP با موفقیت برای تجویز دوزهای متعدد ملاتونین به موش استفاده شده است. امید است که این فناوری در نهایت بتواند برای درمان بیماری‌های مزمن مانند بیماری آلزایمر، با تجویز داروهای مختلف در طول روز و طبق برنامه از پیش تعیین شده، مورد استفاده قرار گیرد.

مقاله‌ای در مورد این تحقیق اخیرا در مجله نیچر کامیونیکیشنز (Nature Communications) منتشر شده است.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 12 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
تغییر چهره پوریا پورسرخ 9 سال بعد از سریال "کیمیا" در 49 سالگی + عکس
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
مراحل سابمیت مقاله
(عکس) تبلیغ خفن‌ترین آفتابه ایرانی در روزنامه قدیمی، 70 سال پیش/+ توصیف شعرمانند سفرنامه نویس معروف ژاپنی از آفتابه/ آفتابه به عمرش چنین شاعرانه توصیف نشده 😂
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
تبدیل پایان نامه به مقاله