تعبیر زنبور و کندوی عسل در فال قهوه
فال قهوه (به انگلیسی : Coffee omen)به معنای خواندن و تفسیر نشانه های بازمانده قهوه در فنجان، ریشه در هنر تفسیر تفاله چای در چین باستان دارد. چای که در اصل نوشیدنی راهبان بود، در فنجان هایی زنگوله شکل نوشیده میشد.قبل از اینکه فال چای در میان این راهبان مرسوم شود، آنها با بررسی نقوش ایجاد شده در قسمت داخلی زنگوله های معبد به پیش بینی اینده میپرداختند و بعدها فرم زنگوله را برای فنجانهای بدون دسته چای خوری به کار بردند.این شیوه پیشگویی بعدها در نزد اعراب و با استفاده از تفاله قهوه مرسوم شد. دانه قهوه برای اولین بار توسط اعراب و در حدود سال 600 میلادی کشف شد و کاشتن و نوشیدن آن تا صدها سال جزو اسرار این قوم بود.اعراب در ابتدا قهوه را بدون برشته کردن و به صورت سبز دم میکردند که یک نوشیدنی رقیق مانند چای از آن حاصل میشد. در اواخر قرن 13 میلادی آنها ابتدا قهوه را بو داده، آسیاب میکردند و سپس دم کرده آنرا می نوشیدند.
تعابیر مختلف از زنبور و کندوی عسل در فال قهوه
مشاهده زنبور در فنجان قهوه نشانگر تلاش و کوششی است که منجر به خوشحالی و خوشبختی خواهد شد. شاید دیدن این نماد با نحوه تصور خودمان در معاشرت با دیگران در ارتباط باشد.نماد زنبور در فال قهوه با پس انداز پول و همچنین خانواده و رشد معنوی نیز در ارتباط است. اما جالب است بدانید که نماد کندوی عسل هم با سختکوشی در ارتباط است. ممکن است تصمیم گیری درباره یک موضوع، شما را دچار اضطراب کرده است و فکر می کنید هرگز به نتیجه نخواهید رسید. برای تعبیر کندوی عسل در فنجان قهوه بهتر است به اندازه کندو نیز توجه کنید.
تعبیر زنبور و کندوی عسل در بالای فنجان قهوه
تعبیر کندوی عسل در میانه فنجان قهوه
تعبیر زنبور و کندوی عسل در پایین فنجان قهوه
تعبیر زنبور و کندوی عسل در نزدیکی دسته فنجان قهوه
فال قهوه نزد مردم چه جایگاهی دارد؟
اگرچه نه تنها در بین عامه مردم که حتی بسیاری از دارندگان مدارک و مدارج دانشگاهی نیز فال می گیرند و به فالگیرها مراجعه می کنند، لیکن نگاه علمی به پدیده فال و فالگیری هیچگاه چندان مثبت نبوده و از این دیدگاه فال و فالگیری همواره تقبیح شده است بطوریکه" روان شناسان و متخصصان آسیب های اجتماعی در میزگردها و مصاحبه های مطبوعاتی اغلب از رواج فالگیری به مثابه نوعی کجرفتاری، شیادی و یا کلاهبرداری یاد می کنند. اما هنوز محققان علوم اجتماعی کمتر به بررسی این پدیده پرداخته اند. شاید به این دلیل که هنوز فالگیری را بحد کافی مهم یا ارزشمند نمی دانند که درباره آن بیاندیشند و یا اینکه فالگیری را نوعی "گنش زنانه" غیر مهم می دانند که از حیطه دستور کار آنها خارج است. بسیاری نیز ممکن است این موضوع پیش پا افتاده را در مقام و مرتبتی ندانند که در شأن روشنفکر یا محقق دانشگاهی باشد."