به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از فارس، نعمت های خداوند بسیار گسترده و به وسعت کل بشریت است، یکی از زیباترین و بهترین آنها فرزند است که خداوند متعال بر بندگان خود منت گذاشته و فرشته ای فرا زمینی را در دامن آن ها می گذارد.
کودک پاک و معصومی که می تواند جانشین خداوند روی زمین باشد، می تواند به معراج برسد و می تواند نشانه ای از نشانه های خداوند باشد.
دختر و پسرش فرقی ندارد، همین که خداوند گروهی را انتخاب و به آنها فرصت می دهد تا تربیت یک انسان را برعهده بگیرند خود بالاترین ارزش را دارد.
از پیامبر ما حضرت محمد مصطفی(ص) احادیث زیادی وجود دارد که به امت خودشان توصیه می کنند که فرزند داشته و برای تربیت آن ها وقت بگذارند.
ایشان در جایی می فرمایند: «همانا یک نوزادِ متولد شده در امّتم، از آن چه خورشید بر آن می تابد، نزد من محبوب تر است».
امامان معصوم ما نیز برای این امر مبارک توصیه هایی داشته اند و مردم را به این سمت ترغیب کرده اند.
کشور اسلامی ما اما دوره ای به این امر توجه نکرد و سعی داشت جمعیت کشور را به سمت کنترل شده ای پیش ببرد، خانواده ها نیز آن را پذیرفته و به همین سمت وسو حرکت کردند تا جایی که زنگ های هشدارِ کاهش جمعیت به صدا در آمد و برخی از مسوولان را از خواب بیدار کرد.
در این میان اما بودند و هستند خانواده هایی که کنترل جمعیت را قبول نکردند و یا خیلی زود رویکرد سابق کشور را شکسته و سخن رهبر انقلاب مبنی بر فرزندآوری و افزایش جمعیت را روی چشم گذاشتند.
یکی از آن خانواده ها، خانواده محترم عباس کدخدا فتح آبادی است، آنها در یک خانه اجاره ای ۴۰ متری زندگی می کردند و با این وجود تصمیم گرفتند به تک فرزندی دخترکشان نازنین زینب پایان داده و پای یک فرزند جدید را به خانه پرمهرشان باز کنند.
ماه ها گذشت و متوجه شدند دارند راه چند ساله را یک شبه طی می کنند و به زودی صاحب ۴ فرزند تازه می شوند.
۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۰، علی، ریحانه، فاطمه و زهرا به دنیا می آیند، زهرا انگار حال مساعدی ندارد، پدر او را به حضرت سیدالشهداء (ع) می سپارد و زهرا هم هجده روز بعد، با حال خوب بیمارستان را ترک و به جمع خواهران و برادر خود می پیوندد.
از شرکت در اردوهای جهادی تا جمع آوری کمک هزینه درمان ناباروری
با حجت الاسلام کدخدافتح آبادی که در میان مردم کرمان به شیخ عباس فتح آبادی یا پدر چهارقلوها معروف شده به گفت وگو نشستیم.
کسی که روزی با اردوهای جهادی به حاشیه شهر می رفت و کمک خیٌران را که جمع آوری کرده بود با خود می برد، تا کمک هزینه ای برای درمان زنان نابارور یا تهیه شیرخشک برای کودکی باشد.
او هرگز فکرش را نمی کرد که سال ها بعد خودش همزمان چهار فرزند داشته باشد و بتواند اندکی سختی ها و البته شیرینی های زندگی آنان را یک جا درک کند.
وی در این گفت وگو با تاکید بر اینکه در راه فرزندآوری مصمم است و این پنج فرزند تنها فرزندان آنها نیستند، اظهار کرد: بنده در خانواده پرجمعیتی بزرگ شدم، ما هشت خواهر و برادر بودیم، آن فضا را دوست داشتم و اکنون هم بچه ها را دوست دارم و می خواهم زیاد باشند.
وی بچه ها را شیرینی زندگی و گنجینه هایی برای نظام خواند و ابراز داشت: رزق و روزی بچه ها دست خداست و قبل از تولد آنها مشخص شده است، این بچه ها دارایی من و تنها ثروت من از دار دنیا هستند.
فتح آبادی فرزند را سرمایه زندگی خواند و با بیان اینکه سرمایه به.صورت های مختلفی ظهور می کند، عنوان کرد: سرمایه گاهی موقت است، گاهی دائم که فرزند جزو سرمایه های ابدی زندگی به حساب می آید.
وی بیان کرد: وقتی وارد منزل می شوم، بچه ها را می بینم همه دردهای زندگی را فراموش می کنم، امید و انگیزه زیادی برای ادامه زندگی پیدا کرده و در نهایت خُلق و خوی بهتری دارم.
وی اضافه کرد: دختر بزرگم با اینکه کلاس اول دبستان است، انگار خیلی رشد کرده و مسوولیت پذیر شده است.
کدخدا فتح آبادی این هدیه خداوند را دارای برکات زیادی خواند و تصریح کرد: لذت زندگی کردن در خانه ما چندین برابر شده است، ما به واسطه این بچه ها با عده زیادی آشنا شدیم، دوست پیدا کردیم و مردم زیادی با ما صمیمی شدند.
وی ادامه داد: در پیاده روی کربلا، شخصی به من اشاره کرد و گفت: این پدر چهارقلوهاست، با او بیشتر صحبت کردم متوجه شدم اصلا کرمانی نیست و از اهالی استان قزوین است، در کرمان هم، شخصی که حجاب درستی نداشت همین سخن را تکرار کرد.
تأثیر استوری های پدر چهارقلوها روی خانواده ها برای فرزندآوری
فتح آبادی از فعالیت خود در زمینه تبلیغ برای فرزندآوری سخن به میان آورد و تصریح کرد: گاهی در فضای مجازی نکاتی را استوری می کردم، خانواده هایی می دیدند و ترغیب می شدند، چندین نفر پیام دادند که تصمیم گرفته اند تا فرزند دوم و یا سوم خود را به دنیا بیاورند.
وی توکل و توسل را راهی برای موفقیت در همه زمینه ها به ویژه فرزندآوری خواند و خاطرنشان کرد: روایتی از امام صادق (ع) داریم که می فرمایند: «بعد از فرزند سوم و چهارم، خداوند متعال بی نهایت روزی می رساند».
وی ادامه داد: ایمان و اعتقاد داشته باشیم، اگر در زندگی کم می آوریم، از بی ایمانی ما است، اعتقاد داشته باشیم که خدا واقعا روزی رسان است، بیایید زندگی من را ببینید و اعتقاد و ایمان خود را در این زمینه تقویت کنید.
کدخدا فتح آبادی تبلیغِ تنهایی و شکوفایی و خلاقیت از طرف شبکه های معاند را رد کرد و گفت: این موضوع قطعا درست نیست، تجربه زندگی مجردی را دارم، تجربه زندگی دو نفری را دارم، تجربه زندگی با یک فرزند را دارم و تجربه زندگی با پنج فرزند را هم دارم، هیچ زمانی به اندازه امروز حال خوب نداشته ام.
وی اضافه کرد: تعداد فرزند زیاد برای ما شکوفایی به ارمغان آورده و امید را چند ده برابر کرده است، ما ثانیه به ثانیه زندگی مان را با امید سپری می کنیم.
وی ادامه داد: اتفاقا برعکس، این تنهایی است که افسردگی و ناامیدی به دنبال دارد، بنده با پنج فرزند، جوان تر شدم و احساس می کنم دوران پرشور اوایل جوانی به وجودم برگشته است.
وی با تاکید بر اینکه نسبت به آینده فرزندان خود خوش بین هستم، گفت: در نظامی زندگی می کنم که به آن اطمینان دارم، مطمئن هستم اگر روزی نباشم این نظام حواسش به فرزندانم هست، در این نظام هیچ کس نادیده گرفته نمی شود.
وی اضافه کرد: دختر بزرگم از همین حالا برای خودش برنامه می ریزد و هدف تعیین می کند، او برایش جا افتاده که اگر تلاش کند به جایی می رسد، در کدام دوره ما این طور بوده ایم؟
مسیری سخت اما لذت بخش...
وی ادامه داد: مسیر، مسیر سختی است، می توانم آن را به بالارفتن از کوه تشبیه کنم، سخت می گذرد اما لذت بخش است، می دانیم که به قله می رسیم.
وی تربیت فرزندان را دارای اهمیت زیادی دانست و با تاکید بر اینکه خانواده ها باید در این زمینه وقت بگذارند، متذکر شد: متاسفانه خانواده ها با هم گفت وگو نمی کنند، سرانه گفت وگو در کشور ۱۴ دقیقه بوده که بسیار نگران کننده است، این موضوع آمار طلاق را افزایش داده تا جایی که طی سالیان اخیر کرمان به رتبه های اول و دوم در کشور رسیده است، این سبب می شود که بچه ها وارد فضای مجازی شوند که خطرات خاص خود را دارد.
کدخدا فتح آبادی فضای مجازی را برای نوجوانان فضایی مسموم خواند و تاکید کرد: خانواده ها باید این فضا را برای فرزندان خود کنترل کنند، برخی دختران و پسران نوجوان به بهانه درس خواندن وارد این فضا شدند و به خودشان و کشورشان ضربه زدند.
وی ادامه داد: والدین در بیان ارزش ها کوتاهی کردند، آن ها را برای فرزندان خود بازگو نکردند و بچه ها هم اطلاعات غلط را از فضای مجازی گرفتند.
وی اضافه کرد: متولیان امر نیز باید در الگوسازی برای جوانان و نوجوانان تغییر رویه دهند، آنها باید بدانند افراد بی سوادی مثل علی کریمی اگر معروف شوند کار را به جای بدی می کشانند.
وی از تلاش برای حفظ ارزش ها سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: فرزندانم را در مسیر ولایت بزرگ می کنم، آنها باید دوستدار ولایت باشند و دوستدار ولایت بمانند.
کدخدا فتح آبادی اضافه کرد: از همین حالا آنها را در مسیری هدایت می کنم که افتخاری برای این خاک شوند و برای نظام خدمت کنند، خودم، فرزندانم و همه زندگی ام، فدای یک تار موی حضرت آقا.
وی به سیاست های فرزندآوری اشاره داشت و عنوان کرد: هر تصمیمی در این زمینه گرفته می شود باید جدی باشد و جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه اگر من بتوانم به راحتی وام فرزندآوری خود را بگیرم، دیگران نیز تشویق و ترغیب می شوند، گفت: اگر محقق نشود، نتیجه عکس دارد.
انتقاد از رفتار مسؤولان
فتح آبادی گلایه هایی هم داشت و با انتقاد شدید از رفتار مسؤولان استانی و حتی کشوری، گفت: شاید می خواستند کمکی به فرزندان من و آینده آن ها داشته باشند اما تاکنون محقق نشده است، حتی معاون رئیس جمهور هم آمد، قول داد و رفت.
وی اضافه کرد: با گروه های خبری می آیند، قول می دهند، خبرش را پخش می کنند و می روند، مردم هم فکر می کنند فتح آبادی چند خانه و ماشین دارد در حالی که در تامین شیرخشک و پوشک فرزندانم مانده و اجباراً کیفیت شان کم می شود.
طی سالیان اخیر فرزندآوری برای کشور ما دارای اهمیت شده و متولیان امر سعی می کنند آن را با سیاست های تشویقی تقویت کنند، به نظر می رسد استفاده از تجربیات افرادی مانند کدخدا فتح آبادی که جوان ترین پدر دارای پنج فرزند است، می تواند در سیاست گذاری ها مورد توجه واقع شود.