به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، ابوالفضل واحدی در تشریح جزییات آزمون مرحله دوم دکتری ۱۴۰۰ در دانشگاه علم و صنعت و همچنین میزان ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری گفت: ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری نسبت به سال گذشته تغییر خاصی نکرده و تقریبا مشابه ظرفیت سال گذشته است؛ منتها ۲ گرایش به رشته گرایش های دانشگاه در مقطع دکترای اضافه شده که یکی طراحی صنعتی و دیگری دکترای گرایش فناوری ماهواره است.
این مقام مسئول دانشگاه علم و صنعت میزان ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در سال ۱۴۰۰ را ۳۱۰ نفر اعلام کرد.
واحدی افزود: با توجه به شرایط حادی که در حال حاضر در کشور و به ویژه در تهران وجود دارد، بنا داریم مصاحبه را به صورت غیرحضوری برگزار کنیم. قبل از زمان برگزاری مصاحبه به داوطلبان اعلام خواهیم کرد که مدارک خود را به صورت الکترونیکی بارگذاری کنند.
وی با بیان این مطلب که مصاحبه دکتری ۱۴۰۰ از طریق سامانه «سامیا» دانشگاه برگزار خواهد شد، گفت: زمان برگزاری هنوز مشخص نیست و باید برای تعیین بازه زمانی هماهنگی با دانشکده ها انجام دهیم و در واقع براساس بازه زمانی که سازمان سنجش اعلام می کند متعاقبا اعلام خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت در ادامه درباره حدنصاب قبولی داوطلبان در مرحله اول آزمون گفت: درباره حد نصاب مرحله اول، سازمان سنجش با دانشگاه ها هماهنگ می کند که به طور مثال چند برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت شوند و این موضوع مربوط به خود دانشگاه ها است. اگر به طور مثال ۵ یا ۶ برابر ظرفیت اعلام شود در این شرایط، داوطلبان بیشتری می آیند و امکان مقایسه بهتری برای دانشگاه وجود دارد ولی اگر تعداد خیلی زیاد باشد، مشکلاتی در اجرا به وجود می آید و افراد با نمرات پایین تری خواهند آمد.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: در دانشگاه علم و صنعت طی یک هماهنگی با دانشکده ها، بسته به اقبالی که به رشته ها وجود دارد میزان ظرفیت دعوت به مصاحبه مشخص خواهد شد. در چنین شرایطی ممکن است در برخی رشته گرایش ها، ۲ برابر ظرفیت دعوت می شوند و یا در رشته دیگر یا ۴ برابر دعوت خواهند شد.
واحدی همچنین درباره حد نصاب نمره قبولی داوطلبان در آزمون مصاحبه نیز گفت: مرحله دوم گروه ها و دانشکده ها به دنبال این هستند که داوطلبانی که واجد شرایط لازم به لحاظ مهارت، دانشی، برنامه ریزی و زمینه های علمی متناسب با آن رشته گرایش هستند، انتخاب شوند. میزان حد نصاب در مرحله دوم، در واقع تابعی است از وضعیت داوطلبانی که به مصاحبه دعوت می شوند.