معمای شماره ۱
معمای شماره 2
این معما توسط سایت gotumble.com طراحی و منتشر شد ، طراح این معما به شرکت کنندگان برای حل آن پیشنهاد داشت که دامنه فکرشان را از داخل باکس معما فراتر برده و به روشی که به سادگی بین اعداد ایجاد می شود فکر کنند. چند ردیف محاسبه ریاضی با جواب البته جوابی که متفاوت با آنچه به روش معمولی به ذهنتان می رسد می بینید که اخرین محاسبه بدون جواب باقی مانده است و شما بایستی به روش اجرا شده برای اعداد قبلی ان را بدست اوردید.
معمای شماره 3
معمای شماره 4
معمای شماره 5
معمای شماره 6
معمای شماره 7
معمای شماره 8
85% کاربران به این تست ساده پاسخ اشتباه میدهند، شما چطور؟
پاسخ معماها
برای یافتن پاسخ معماهای مطرح شده در ادامه مطلب همراه ما باشید.
جواب معمای شماره ۱:
پاسخ عدد ۶ است. زیرا خانه های آبی جای اعداد تک رقمی و خانه های بنفش جای اعداد دو رقمی هستند. حال از روابط بین هر ردیف می فهمیم که عدد وسط برابر مجموع اختلاف های خودش با دو عدد راستی و چپی می باشد.
به عبارت دیگر:
- در ردیف اول عدد وسط ۷ است که اختلافش با ۵ برابر ۲ و اختلافش با ۱۲ برابر ۵ می باشد که مجموع این دو اختلاف برابر خود ۷ است.
- در ردیف دوم عدد وسط ۹ است که اختلافش با ۱۷ برابر ۸ و اختلافش با ۱۰ برابر ۱ می باشد که مجموع این دو اختلاف برابر خود ۹ است.
- در ردیف سوم عدد وسط ۱۲ است که اختلافش با ۵ برابر ۷ و اختلافش با ۱۷ برابر ۵ می باشد که مجموع این دو اختلاف برابر خود ۱۲ است.
- حال در ردیف چهارم عدد وسط ۸ است که اختلافش با ۲ برابر ۶ است. پس اختلافش با جواب باید برابر ۲ باشد که طبق این جواب ۶ یا ۱۰ است و چون رنگ مکان علامت سوال آبی است پس عدد باید تک رقمی باشد و ۶ جواب صحیح است.
جواب معمای شماره 2:
روش حل این معما به این نحو است که حاصل جمع دو عدد با عدد دیگری جمع زده می شود به این روش که برایتان خواهیم گفت.
ابتدا ۱+۴=۵ کاملا صحیح و منطقی است. در خط بعد ۲+۵ =۱۲ شده است چطور؟ به این روش که ابتدا ۲+۵ شده سپس عدد ۵ که جواب محاسبه خط قبلی است به جواب محاسبه اضافه شده است.
خط بعدی ۳+۶ را داریم که جواب آن ۹ است اما جواب نوشته شده ۲۱ است یعنی باز هم قانون خط دوم اجرا شده است پس سوال خط چهارم یعنی معمای اصلی هم باید با همین روش حل شود که به این ترتیب جواب معما اینطور خواهد بود :۸+۱۱=۱۹ اما طبق قانون باید عدد ۲۱ را که حاصل محاسبه خط قبلی است را به آن اضافه کنیم ، یعنی ۱۹+۲۱=۴۰. پس جواب این معمای ریاضی ۴۰ است.
البته برا این معما پاسخ دیگری نیز وجود دارد که در فایل ویدیویی زیر کاملا توضیح داده شده است.
جواب معمای شماره 3:
پاسخ برابر ۱۳۱۱۲۲۲۱ می باشد. زیرا: هر ردیف به ردیف قبلی خود مربوط است و دارد آن را توضیح می دهد.
به عبارت دیگر:
- در ردیف اول عدد ۱ وجود دارد.
- در ردیف دوم ۱۱ یعنی یکی ۱ که در واقع دارد ردیف اول را توضیح می دهد.
- در ردیف سوم ۲۱ یعنی ۲ تا ۱ که در واقع دارد ردیف دوم را توضیح می دهد.
- در ردیف چهارم ۱۲۱۱ یعنی یکی ۲ و ۲ تا ۱ که در واقع دارد ردیف سوم را توضیح می دهد.
جواب معمای شماره 4:
۷=۱+(۲*(۲+۱))
۳۱=۳+(۴*(۴+۳))
۷۱=۵+(۶*(۶+۵))
۱۲۷=۷+(۸*(۸+۷))
۱۹۹=۹+(۱۰*(۱۰+۹))
نکته جالب در این معمای ریاضی یا تست هوش ناسا این است که می توان از راه حل های مختلفی به جواب رسید. شما نیز می توانید با کمی فکر کردن راه حل خودتان را برای رسیدن به پاسخ پیدا کنید.
جواب معمای شماره 5:
اگر بخواهیم از دیدگاه منطق ریاضی نگاه کنیم و اعداد رابه همان صورت که در تصویر مشخص شده ببینیم، پاسخی وجود ندارد، چون همه ی توپها، اعداد فرد هستند و مجموع سه شماره فرد، همواره فرد است.
اما شاید بتوانیم از زاویه دیگری نگاه کنیم. توپ شماره ۹، می تواند شماره ۶ باشد «یا اینطور فرض شود». دراین صورت جوابی برای این معما خواهیم داشت: ۱۱+۱۳+۶=۳۰
جواب معمای شماره 6:
کافیست مجموع اعداد را در اختلافشان ضرب کنیم.
۷+۸=۱۵
۱۵*۱=۱۵
جواب عدد ۱۵ است.
جواب معمای شماره 7:
جواب ۲۸ یعنی گزینه D.
دایره اول حاوی اعداد بین ۱-۱۰، دایره دوم حاوی اعداد بین ۱۱-۲۰، دایره سوم حاوی اعداد بین ۲۱-۳۰، بنابراین پاسخ صحیح باید گزینه D باشد.
جواب معمای شماره 8:
5، نکته ای که باید به آن دقت کنید این است که همیشه اولویت با عمل ضرب و تقسیم است.
4 - (4×0) + (4÷4) = 4 - 0 + 1 = 5
کلام آخر
معتادین به حل سوالات ریاضی خیلی سریع می توانند سوالات ریاضی را حل کنند اما آنها که خیلی اهل ریاضی نیستند حتما با حل این سوالات مغز خود را به چالش می کشند و سرگرمی و ورزش ذهنی جالبی برای آنها خواهد بود. در اصل تست های هوش ریاضی، سرگرمی های خوبی برای ورزش دادن مغز در اوقات بیکاری و حتی تفریح هستند. شما می توانید با ایجاد کردن یک جو رقابتی در میان دوستان یا اعضای خانواده به خوبی از لذت حل کردن دسته جمعی معماها بهره مند شوید.
11 ماه پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش
3 سال پیش