بالا رفتن آمپر و داغ کردن موتور ماشین می تواند ریشه در مسدود بودن خروجی اگزوز و یا کثیف بودن بیش از حد بدنه موتور داشته باشد برای جلوگیری از آن معاینه فنی خودرو را به طور مرتب انجام دهید. در ادامه دلایل دیگر این عارضه بیان شده است.
علتیابی درست در هنگام بروز ناکارآمدی یک وسیله، موضوع مهمی است که میتواند بخش بزرگی از مشکل شما را حل کند. اگر با علتهای بالا رفتن آمپر ماشین آشنا باشید، به راحتی مشکتان را برطرف خواهید کرد.
مایع خنککنندهای که در موتور خودرو وجود دارد، حرارت ناشی از فعالیت موتور را به رادیاتور میرساند. سپس این مایع از طریق رادیاتور به محیط اتومبیل منتقل میشود. در صورتی که رادیاتور در انجام فعالیت خود دچار اختلال باشد، این کار به درستی صورت نمیگیرد و در اثر فشار آمدن به موتور، آمپر خودروی شما بالا میرود.
ترموستات وظیفه دارد که از جریان مایع خنککننده جلوگیری کرده تا موتور به دمای عادی برسد. این کار خصوصا در فصل سرما بسیار اهمیت دارد. بنابراین اگر ترموستات خراب باشد و به طور کامل، جریان مایع خنککننده را مسدود کند، دمای موتور هم بالا رفته و داغ میکند که میتواند علت بالا رفتن آمپر در سرعت بالا باشد.
فن رادیاتور با چرخش خود باعث خنک شدن فضای کلی رادیاتور و موتور خواهد شد. زمانی که این قطعه دچار مشکل شود، فشار روی موتور خودرو زیاد شده و اتومبیل شما جوش میآورد.
واتر پمپ از دیگر اجزایی است که از داغ شدن بیش از حد موتور جلوگیری میکند. با ایجاد اختلال در این قطعه، در بسیاری از مواقع ماشین شما جوش میآورد.
زمانی که راه خروجی دود در اگزوز خودروی شما به هر دلیلی مثل برخورد با سنگ، ضربه، شکستگی و ... مسدود شود، فشار زیادی به موتور میآید. این اتفاق موجب داغ شدن موتور و بالا رفتن نمایشگر آمپر خواهد شد.
شیارهایی که روی بدنه موتور خودرو قرار دارند، بخشی از حرارت موتور را به خارج هدایت میکند. زمانی که بدنه موتور بیش از اندازه کثیف باشد، هنگام انجام کار بیش از پیش داغ شده و حرارت داخل موتور میماند. این داغی درنهایت به آمپر میرسد و باعث بالا رفتن آمپر ماشین میشود.
موتور ماشین، یکی از اصلیترین اجزای این وسیله است که کارکرد مناسب خودرو به آن وابسته است. عدم تنظیم موتور و اختلال در کارکردهای آن، جوش آوردن خودرو را به همراه دارد.
میزان سفت بودن یا شل بودن سوپاپها تنظیمات خاصی دارد. در صورتی که سوپاپهای خودرو بیش از حد سفت باشند، موتور اتومبیل در دور بالا فشار زیادی را تحمل میکند. در نتیجه خیلی زود جوش میآورد و آمپر ماشین بالا میرود.
روغن موتور، در بسیاری از قسمتهای متحرک موتور وجود دارد. روغن، حرارت تولید شده توسط موتور را گرفته و به بیرون هدایت میکند. کم بودن حجم و اندازه روغن موتور و یا پایین بودن کیفیت آن باعث میشود که حرارت موتور داخل موتور بماند و ماشین جوش بیاورد.
دمای آب رادیاتور یکی از موارد مهمی است که باید حتما به آن توجه داشته باشید، زیرا در صورت عدم توجه به آن احتمال وارد شدن صدمه به قسمت های مختلف خودرو شما وجود دارد.