ساعدنیوز
درباره ما
ساعدنیوز
ساعدنیوز

اگه سرت خیلی شلوغه این برنامه‌ها رو گوشیت نصب کن / معرفی 10 اپلیکیشن‌ فوق‌العاده کاربردی برای برنامه‌ریزی روزانه + لینک دانلود

  چهارشنبه، 07 آذر 1403 ID  کد خبر 421449
اگه سرت خیلی شلوغه این برنامه‌ها رو گوشیت نصب کن / معرفی 10 اپلیکیشن‌ فوق‌العاده کاربردی برای برنامه‌ریزی روزانه + لینک دانلود
ساعدنیوز: یکی از بهترین راه‌ها برای برنامه‌ریزی و رسیدن به نظم بیشتر در انجام کارهای روزانه، استفاده از اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی و بهره‌وری است.

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری ساعدنیوز به نقل از زومیت، انجام به‌موقع کارهای روزمره در کنار تمام وظایفی که در روزهای به‌خصوص برعهده داریم، بدون برنامه‌ریزی تقریباً غیرممکن به‌نظر می‌رسد. حتی اگر در لحظه زندگی کنید و به گذشته و آینده هم اهمیت ندهید،‌ برای انجام برخی کارها مانند مراجعه به بانک یا ملاقات با پزشک ناچار هستید وقت خود را مطابق با شرایط کاری این مجموعه‌ها زمان‌بندی کنید. یکی از راهکارهای مناسب برای یادآوری دقیق زمان‌بندی‌ها، اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه روی گوشی‌های هوشمند است.

در این مطلب علاوه‌بر بهترین نرم افزار برنامه ریزی روزانه، چند اپلیکیشن مکمل هم برای کسانی که می‌خواهند برنامه‌ریزی‌های خود را هوشمندانه‌تر انجام دهند معرفی می‌کنیم.

1. ترلو (Trello)

ترلو یکی گزینه‌های جذاب در فهرست بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه محسوب می‌شود که در برنامه‌ریزی و مدیریت سلسله مأموریت‌های کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترلو جزو اولین اپلیکیشن‌ها و بسترهای مدیریت وظایف و پروژه بوده که به مرور زمان به یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی تبدیل شد. البته با اینکه این اپلیکیشنِ رایگان برای برنامه‌‌ریزی‌های پیچیده‌ی پروژه‌های کاری مناسب‌تر است، اما می‌توان از آن برای انجام ساده‌ترین برنامه‌ریزی‌ها هم استفاده کرد.

ایجاد ستون‌های مختلف برای تعیین وضعیت انجام بخش‌های مختلف هر پروژه یا تنظیم زمان انجام کارها، ایجاد برچسب‌های مختلف براساس نوع برنامه، اضافه کردن افراد مختلف به برد‌ها برای مدیریت هر تیم، قابلیت ضمیمه‌کردن فایل‌های مختلف، نمایش نوتیفیکیشن‌ها برای اعلام رسیدن به زمان ارائه، همه از قابلیت‌های این اپلیکیشن هستند که باعث می‌شوند ترلو در میان بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی جای گیرد.

2. گوگل Calendar

شکی نیست که گوگل زندگی همه‌ی ما را راحت‌تر کرده است و ابزارهایش به‌قدری کامل و کاربردی هستند که کاربران تنها با استفاده از اپلیکیشن Calendar می‌توانند تمام نیاز‌های خود را برای برنامه‌ریزی کارهای روزمره‌ برطرف کند.

رابط کاربری برنامه‌ی کلندر گوگل بسیار ساده بوده و علاوه‌بر تاریخ میلادی از تقویم ایران نیز پشتیبانی می‌کند و بدین‌منظور باید ازطریق Settings > General > Alternative calendar گزینه‌ی Persian calendar را انتخاب کنید. بدین‌ترتیب اگر به‌دنبال اپلیکیشن برنامه ریزی ماهانه هستید، گوگل Calendar گزینه‌ی مناسبی به‌شمار می‌رود.

جالب است بدانید گوگل Calendar یکی از گزینه‌ها در فهرست بهترین برنامه برای برنامه ریزی محسوب می‌شود و با استفاده از آن می‌توانید برنامه‌های هر روز خود را تعریف کنید، یادداشت بنویسید و ساعت مشخصی را برای نمایش نوتیفیکیشن تعیین کنید.

3. Todoist

اگر به‌دنبال بهترین برنامه برای برنامه ریزی هستید، Todoist یکی از بهترین گزینه‌ها به‌شمار می‌رود و از لحاظ کاربرد، شباهت‌های زیادی با ترلو دارد؛ بااین‌حال از لحاظ ظاهر و رابط کاربری، با ترلو متفاوت است؛ در واقع می‌توان گفت که تودوایست رابط کاربری دوستانه‌تری نسبت به ترلو دارد و در نگاه اول مخاطبان بیشتری را به خود جذب می‌کند.

کاربران نرم افزار برنامه ریزی روزانه Todoist می‌توانند ستون‌های مختلفی برای پروژه‌ها ایجاد کرده و طبق این ستون‌ها و عناوینی آن‌ها، وضعیت هر پروژه‌ی شخصی یا گروهی را کنترل کنند. در تودوایست می‌توانید زمان تحویل و انجام هر تسک یا پروژه را مشخص کنید و خیالتان از بابت نمایش نوتیفیکیشن، قبل از رسیدن زمان اجرایی شدن آن، راحت باشد.

4. Egenda

افرادی که به‌دنبال اپلیکیشن برای برنامه ریزی هستند، Egenda قابلیت زمان‌بندی‌ پروژه‌ها را دراختیار شما می‌گذارد و می‌توانید از آن برای زمان‌بندی کارهای ساده‌‌ای مانند تعیین قرارهای ملاقات یا انجام تکالیف درسی استفاده کنید؛ البته این اپلیکیشن بستری مناسب برای اجرای پروژه‌های تیمی و بزرگ را هم فراهم می‌کند و به کمک رابط کاربری ساده‌ای که دارد، کاربران زیادی را به سمت خود جذب کرده است.

در اپلیکیشن Egenda می‌توانید تسک‌ها و پروژه‌های خود را در دسته‌بندی‌های مختلف جا دهید و به کمک ابزار برنامه‌ریزی این برنامه و ایجاد ستون و اضافه‌کردن پروژه‌های شخصی یا تیمی، آن‌ها را مدیریت کنید. اپلیکیشن مذکور بیشتر برای دانش‌آموزان و دانشجویانی که می‌خواهند پروژه‌های درسی خود را با برنامه‌ریزی پیش ببرند، مناسب است.

5. Notion

Notion یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای بهبود بهره‌وری است که به شما کمک می‌کند یاداشت‌های خود را نگه‌داری و کارهای خود را در مکانی واحد مدیریت و پیگیری کنید. شما می‌توانید با استفاده از برنامه‌ی مذکور در انجام کارها با دیگران همکاری کنید، اسناد و یادداشت‌های مورد نظرتان را به‌اشتراک بگذارید یا داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز تیم را به‌صورت یکپارچه ذخیره کنید. این ابزار می‌تواند همه‌ی نیازهای مدیریت پروژه‌ را برآورده سازد.

علاوه‌براین اگر به‌دنبال اپلیکیشن برای برنامه ریزی هستید، Notion امکانات دیگری مثل فهرست‌های کاری، مدیریت پروژه، یادداشت‌برداری و غیره را نیز ارائه می‌دهد. این قابلیت‌ها باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها می‌شود و هم‌زمان به مدیریت زمان و سازمان هم کمک می‌کند.

6. Forest

در میان فهرست بهترین برنامه‌های مدیریت و برنامه‌ریزی، Forest ابزاری منحصر‌به‌فرد به‌شمار می‌رود. این برنامه به تمرکز کاربر کمک می‌کند و علاوه بر این به تکنیک پومودورو نیز مجهز است. تکنیک پومودورو پروژه‌های بزرگ را به تسک‌های کوچک‌تر تقسیم می‌کند؛ برای آشنایی بیشتر با آن می‌توانید مقاله‌ی آموزش تکنیک مدیریت زمان پومودورو را در زومیت مطالعه کنید.

مفهوم اپلیکیشن Forest بسیار ساده است؛ اگر هنگام انجام کارها، متمرکز بمانید، درخت مجازی شما رشد خواهد کرد و اگر تمرکز خود را از دست بدهید، پیشرفت چندانی در امور خود مشاهده نخواهید کرد و درخت مجازی‌تان می‌میرد.

همان‌طور که از نام این برنامه پیدا است، باید با انجام به‌موقع پروژه‌ها و ایجاد چندین درخت، جنگلی مجازی را پرورش دهید. با ادامه‌ی روند کاری خود، یک جنگل مجازی شگفت‌انگیز و رنگارنگ خواهید ساخت که می‌توان از آن به‌عنوان مدرکی برای افزایش تمرکز استفاده کرد.

7. MeisterTask

مدیریت وظایف، پیوندی میان برنامه‌ریزی برای انجام کار و پیگیری روند انجام آن کار است. MeisterTask نمایی کلی از کارهای در حال انجام را به شما ارائه می‌دهد که امکان ردیابی آن را فراهم می‌کند. این برنامه به تیم‌ها کمک می‌کند با استفاده از ابزاری مانند Trello، گردش کاری خود را مشاهده کنند و دید کلی و واضحی از پیشرفت انجام وظایف مختلف به‌دست آورند.

MeisterTask ابزاری است که می‌توان از آن برای مدیریت پروژه‌های بزرگ یا انجام کارهای روزانه‌ی کسب‌وکارهای شخصی و شرکتی استفاده کرد. با این برنامه می‌توان مشخص کرد که چه کسی چه کاری را در چه‌ زمانی باید انجام دهد. رابط کاربری ساده و قابل‌ فهم نیز یکی دیگر از مزیت‌های این برنامه به‌حساب می‌آید که باعث می‌شود در فهرست بهترین ابزارهای مدیریت انجام کار و وظایف قرار گیرد.

8. Any.do

30 میلیون کاربر از Any.do برای برنامه‌ریزی و سازماندهی کارهای خود استفاده می‌کنند و این یعنی یکی از گزینه‌های پرطرفدار در فهرست بهترین برنامه برای برنامه ریزی روزانه محسوب می‌شود.

ازجمله ویژگی‌ها جذاب Any.do می‌توان به امکان سفارشی‌سازی گردش کاری، تعیین وظایف و همکاری برای انجام آن‌ها، مدیریت وظایف روزانه و چت زنده اشاره کرد. این پلتفرم همچنین امکان مدیریت تیم‌های کاری را دردسترس شما قرار می‌دهد و می‌توان آن را با ابزارهای مختلف مدیریتی ادغام کرد.

9. Otter.Ai

یکی از مدرن‌ترین و جذاب‌ترین گزینه‌ها در فهرست اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه، Otter.ai است که با استفاده از آن می‌توانید یادداشت‌های دستی را فراموش کنید. این برنامه‌ی جذاب و مدرن، دستیار مبتنی‌بر هوش مصنوعی جذابی دارد که که امکاناتی مثل ضبط خودکار صدا، نوشتن یادداشت‌ها، ثبت خودکار اسلاید‌ها و خلاصه‌سازی جلسات را ارائه می‌دهد. حتی بهترین برنامه یادگیری زبان انگلیسی نیز قابلیت‌هایی مشابه این اپلیکیشن ارائه می‌دهند تا با نوشتن نکات مهم، همیشه در مسیر یادگیری حرکت کنید و حتی از یادداشت‌ها نیز برای یادگیری زبان استفاده کنید.

شما می‌توانید از Otter.ai برای اضافه کردن نظرات، برجسته‌ کردن نکات کلیدی و اختصاصی در متن‌ها و غیره با اعضای تیم خود همکاری کنید. این پلتفرم همچنین امکان اتصال به تقویم گوگل یا مایکروسافت را دارد و امکان ارتباط آن با تیمز مایکروسافت، زوم و گوگل Meet وجود دارد.

10. تسکینو

اگر به‌دنبال بهترین اپلیکیشن برنامه ریزی فارسی هستید، قطعاً یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای شما، تسکینو خواهد بود. همان‌طور که سازندگان این اپلیکیشن اشاره می‌کنند، برنامه‌ریزی هدفمند و هوشمندانه، یکی از مهم‌ترین اصول مدیریت وظایف و کارهای رومزه محسوب می‌شود.

با تَسکینو، امکان برنامه‌ریزی برای انجام کارهای روزانه، همیشه و همه‌جا درسترس شما خواهد بود و می‌توانید با مدیریت دقیق زمان، همه‌ی کارهایتان را با بهره‌وری بالا انجام دهید. امکان استفاده از تسکنیو روی گوشی آیفون، اندروید و مرورگر وب وجود دارد. از مهم‌ترین ویژگی‌های این پلتفرم می‌توان به امکان برنامه‌ریزی، مدیریت وظایف و فعالیت‌ها، ثبت وظیفه و ارجاع آن به اعضای تیم، نظارت بر روند پیشرفت وظایف و موارد دیگر اشاره کرد.

سایر مطالب تکنولوژی را اینجا دنبال کنید


دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
آیا دعوت‌نشدن علی دایی از پیش طراحی شده بود؟ / کریم باقری به علی دایی پشت نکرد؛ عدم حضور به نشانه اعتراض (2 نظر) تصاویر غم‌انگیز از بغض و اشک جمیله علم‌الهدی برای همسرش سیدابراهیم رئیسی (1 نظر) حمله تند مایلی‌کهن به دایی: از انتقاد به پول‌پرستی تا کنایه به شخصیت و رفتار (1 نظر) از پرده سینما تا مجمع عمومی حزب موتلفه؛ حسام نواب صفوی کجای ماجراست؟+عکس (1 نظر) بازیگوشی پسر ایلان ماسک و واکنش جالب ترامپ؛ یه ای کاش می‌تونستم یه نیشگون ازت بگیرمِ خاصی توی نگاه ترامپ هست+ویدیو (1 نظر) پوستر جدید سایت رهبری چشم‌ها را به خود جلب کرد؛ ادا کردن حق مطلب با این لقب برای سردار سلیمانی +عکس (1 نظر) (ویدئو) بابک زنجانی مفسد اقتصادی معروف کجاست؟ (1 نظر) قاب تاریخ روز؛ 11 دی/ از احساسی‌ترین عکسی که موجب خودکشی عکاسش شد تا تصویری از فرح و جیمی کارتر بازو به بازوی هم (1 نظر) دختر صدام حسین در رویای بازگشت به عرصه قدرت در عراق؟! (1 نظر) (عکس) سید مجید حسینی فعال سیاسی نزدیک به قالیباف در شورای عالی رفاه به ریاست پزشکیان (1 نظر) فال قهوه با نشان روز یکشنبه 16 دی ماه 1403/ خبرهای خوشی که مدتها منتظرش بودید به شما می رسد (1 نظر) مدیران دولتی به شعور ملت توهین نکنند! / چرا دلار گران شد؟ (1 نظر) آیت الله علم‌الهدی: جوانان پای اسلام و انقلاب نمی‌ایستند اگر ... (1 نظر) پشت پرده رویداد تلخ دیپلماتیک در لبنان: آن چمدان ها چرا باز شد؟ (1 نظر) ویدیوی پربازدید از نمایش قابلیت عجیب ماشین‌‌های ارتش امریکا
تیتر امروز   
احمدرضا عابدزاده جوجه تیغی شد؛ عقاب آسیا از میدان فوتبال تا مطب دکتر
آغاز پیش‌فروش دو خودروی سایپا از امروز + مبلغ پیش پرداخت مناسب و زمان تحویل
تصاویری مخفیانه‌ای که آن روی زن جوان را آشکار کرد
علی لاریجانی به دولت پزشکیان پشت کرد؟
دفاع جانانه ظریف از رنانی: انذارهایش برخاسته از دغدغه‌مندی است و نه برای تشویش اذهان
ماجرای خرید سوخو 35 از روسیه به کجا رسید؟
(ویدئو) سعید جلیلی پاسخ شبهه مشاور حسن روحانی را داد: به این دلیل دانشمندان ترور شدند
از ارزهای دیجیتال چه خبر؟ | قیمت بیت کوین، اتریوم و ارزهای پرطرفدار امروز دوشنبه 17 دی 1403 + جدول
از بازار چه خبر؟ | قیمت خودروهای خارجی و وارداتی امروز دوشنبه 17 دی 1403
از بازار چه خبر؟ | قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی، امروز دوشنبه 17 دی 1403
از بازار چه خبر؟ | قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه 17 دی 1403 + جدول
غذاهای محلی / طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی خوشمزه و اصیل
از بازار چه خبر؟ | قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه 17 دی 1403 + جدول
عکس سید عباس عراقچی با همسر دومش حاشیه ساز شد / چرا وزیر امور خارجه از همسر اولش جدا شده است؟
جزئیات جدید درباره گروگان‌گیری هولناک 3 ساله یک خانواده رشتی از زبان دادستان رشت / همسایه یا فرشته نجات؟!
منتخب روز   
(ویدئو) مستند حیات وحش/ نبرد ترسناک شیر و اسب آبی/ هزگز تسلیم نشو! امروز 17 دی؛ صحنه عاشقانه ای از بارش برف سنگین در شمشک تهران / خیلی وقت بود منتظر همچین برفی بودیم؛ خدایا شکرت😍+ ویدئو (ویدئو) مستند حیات وحش/ مادر جان داری رخت میشوری یا بچه تربیت میکنی؟/ دلم کباب شد براش😔 عکس روز/ تغییر چهره چشم‌‌نواز شیده معاونی مجری محبوب دهه شصتی‌ها بعد از 31 سال در 52 سالگی مهم‌ترین عناوین ورزشی دوشنبه 17 دی 1403 در یک نگاه! / موسیمانه از تمدید تا تهدید (ویدئو) طلسم مرگبار عروسک مرموز بهرنگ علوی را به خانه ارواح کلاردشت کشاند/ فریاد کمک و رازهای پنهان در دل شب، چه بلایی سرشون اومد؟😱 شاخص آلودگی هوا امروز سه شنبه 17 دی تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و اهواز + وضعیت آب و هوای کلان شهرها قدیمی تریم غذای خاورمیانه/ طرز تهیه کوکوی نخود، خوشمزه و بدون گوشت جزییات تعطیلی مدارس یکشنبه 17 دی 1403 / از تهران تا اصفهان و استان مرکزی تعطیل شدند 1 میلیون تومان پول به ازای تحویل هر ماینر+ ویدیو حمله تند محمد شهبازی به سید علی ضیا: او کفر می‌گوید!+ویدئو مصاحبه جالب سحر دولت‌شاهی درباره وضعیت اقتصادی و کیفیت زندگی مردم ایران
آخرین ویدیو ها