تصور کنید می توانستید فقط با راه اندازی کسب و کار اینترنتی حتی بدون رفتن به محل کارتان و یا از صبح تا شب کار کردن برای دیگران به اندازه ۵ کارمند درآمد داشته باشید در این حالت چقدر زندگی شما لذت بخش تر می شد؟ اگر می توانستید کم بود درآمد و حسرت داشتن همیشگی خواسته هایتان را با کسب درآمد از اینترنت و بدون نیاز به سرمایه برای همیشه رفع کنید چقدر امروز خوشحال تر بودید؟ کسب و کار اینترنتی بدون وابستگی به حضور فیزیکی در محل کار و همچنین عدم نیاز به سرمایه زیاد و قابلیت درآمدزایی فوق العاده در مدت کوتاه به شدت برای صاحبان کسب و کار جذابیت پیدا کرده است. موج عظیمی از راه اندازی کسب و کار اینترنتی به راه افتاده است که برای قرارگیری در این قافله باید هر چه سریعتر دست به کار شوید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید. اگر شما هم رسیدن به این جایگاه را آرزوی خود می دانید باید بگویم که جای کاملاً درستی هستید و فاصله شما تا رسیدن به آرزوهایتان فقط خواندن و به پایان رساندن این آموزش است.
۱. استارتاپ راه اندازی کنید
فرصت های زیادی وجود دارند و اگر بتوانید سرویس یا ابزار آنلاینی راه اندازی کنید که بتواند نیازی پرتقاضا را برطرف کند، قادر خواهید بود تا کسب و کاری باارزش ایجاد کنید. البته راه اندازی کسب و کار نیازمند توجه، تلاش و البته منابع مالی است. برخلاف سایر کسب و کارها، انواع استارتاپ ها با چالش های خیلی بیشتری روبه رو هستند. مهم ترین چیزی که قبل از شروع به آن نیاز ندارید یک مسئله است. مردم به چه چیزی نیاز دارند که درحال حاضر به آن دسترسی ندارند؟ چه راه حلی وجود دارد که شما می توانید آن را بهبود دهید؟ این اساس استارتاپ های موفق است.
وقتی مسئله یا نیاز موردنظر را پیدا کردید، باید ایده ی خود را اعتبارسنجی کنید و مطمئن شوید که مشتریانی وجود دارند که برای راه حل شما پول پرداخت کنند. معنای این مرحله ساختن کمینه محصول پذیرفتنی (MVP) است تا به کمک آن بتوانید از مشتری ها بازخورد بگیرید و بازار را برای عرضه ی محصول تست کنید. همچنین باید هزینه های تولید، عرضه و حاشیه ی سود خود را نیز محاسبه کنید. البته شما برای ایجاد پول به خود پول نیاز دارید. گاهی اوقات هزینه ی راه اندازی استارتاپ بالاست. بعد از به پایان رساندن مرحله ی اعتبارسنجی، راه های مختلفی برای جذب سرمایه گذار اولیه وجود خواهد داشت. هنگامی که به مرحله ی رشد رسیدید، باید همه ی توجه تان روی جذب مشتری بیشتر، جذب سرمایه ی بیشتر و رشد کسب و کار متمرکز باشد.
۲. اپلیکیشن بسازید
درحال حاضر، تقاضای زیادی برای اپلیکیشن های مفید وجود دارد. دو روش اصلی برای کسب درآمد آنلاین از طریق ساخت اپلیکیشن وجود دارد:
- اولین راه از طریق ایجاد استارتاپ است، در این روش شما ایده ای را به اپلیکیشن تبدیل می کنید. شما این ایده را اعتبارسنجی می کنید و برای بهبود آن پول جمع آوری می کنید تا توسعه دهنده استخدام کنید و محصولی مقیاس پذیر ایجاد کنید. اگر همه ی کارها را درست انجام داده باشید، می توانید محصول خود را روی بازارهای اپلیکیشن همچون گوگل پلی، کافه بازار و … قرار دهید و هر بار که فردی اپلیکیشن شما را دانلود می کند پول درآورید.
- دومین راه که ارزان تر هم هست، این است که خودتان اپلیکیشن موردنظرتان را توسعه بدهید. این روش به زمان بیشتری نیاز دارد، اما شما می توانید با قابلیت بوت استرپ (Bootstrap) برای توسعه ی نرم افزارها، مالکیت بیشتری روی محصول داشته باشید.
۳. یک فروشگاه مجازی ایجاد کنید و محصولات فیزیکی بفروشید
این یکی از قدیمی ترین روش های درآمدزایی آنلاین است. سازمان های زیادی کسب و کار خود را به این صورت ایجاد کرده اند. شما چندین انتخاب دارید:
- محصولی فیزیکی ایجاد کنید که مردم به آن علاقه دارند. محصولات را با قیمت ارزان بخرید، بسته بندی محصولات را تغییر بدهید و با محصولات دیگر ترکیب کنید و با قیمت بالاتر بفروشید.
- وب سایتی با مخاطبان خاص درست کنید و از سیستم همکاری در فروش با سایر کسب و کارها استفاده کنید. در این سیستم شما محصول یک شرکت دیگر را در وب سایت خود می فروشید. اگر بتوانید محتوای باارزشی را برای کاربرانی که به دنبال اطلاعات محصولی خاص هستند، تهیه کنید و سپس آنها را به جایی که بتوانند آن را بخرند هدایت کنید، می توانید از هر فروش درصد دریافت کنید. هر چند این روش برای رسیدن به درآمد، زمان و تلاش زیادی می طلبد، اما اگر توانایی تولید محتوای باکیفیت را داشته باشید، منبع خوبی برای درآمدزایی آنلاین خواهد بود.
۴. به فریلنسری بپردازید
اگر مهارتی مثل مهارت نوشتن، طراحی، توسعه ی وب، بازاریابی، مدیریت پروژه و …دارید، یکی از آسان ترین راه ها برای درآمدزایی، فریلنسری است. مشتری های زیادی برای این کار وجود دارند. برای شروع، میزان تقاضا برای مهارت تان را بسنجید. می توانید از بسترهای آنلاین زیادی برای پیدا کردن این موقعیت های کاری و تبدیل شدن به فریلنسر موفق استفاده کنید.
۵. مشاوره ی آنلاین ارائه بدهید
درست مثل کار فریلنسری، می توانید دانش خود را بفروشید. اگر بتوانید در نقش یک متخصص ظاهر شوید، می بینید که مردم زیادی وجود دارند که می خواهند برای زمان شما پول بپردازند. همچنین می توانید مهارت و تجربه ی خود را در قالب برنامه ای خلاصه کنید. این مدل درآمدزایی از مقیاس پذیری بیشتری برخوردار است.
۶. دوره های آنلاین ایجاد کنید
اگر در زمینه ی خاصی متخصص هستید، می توانید دانش خود را به صورت دوره های آموزشی به فروش برسانید. این دوره ها می توانند در قالب کتاب الکترونیک ارائه شوند و درآمد زیادی ایجاد کند. درآمد حاصل از این دوره ها، درآمد غیرفعال است؛ یعنی فقط برای ایجاد آن زمان صرف می کنید و بعد با کمی بازاریابی شاهد درآمدزایی خواهید بود.
۷. می توانید در آپارات یا سایر شبکه های اجتماعی کانال تأسیس کنید
شما می توانید از طریق تبلیغات، درآمدزایی کنید. پس هرچه بازدید بیشتری داشته باشید درآمد شما هم افزایش خواهد یافت. اغلب کانال های موفق به دو طریق درآمدزایی می کنند:
- ۱. محتوای آموزشی: مردم همیشه می خواهند که ساده ترین روش را برای یادگیری بیشتر یک مهارت بیاموزند.
- ۲. محتوای سرگرمی: بررسی محصولات، برنامه های کمدی، معرفی بازی های ویدئویی و … که می توانند برای سرگرم کردن مردم مورداستفاده قرار بگیرند.
۸. پادکست ضبط کنید
پادکست ها بسیار پرطرفدار هستند، چرا که اغلب افراد زندگی پرمشغله ای دارند و گوش دادن، راه راحت تری برای دریافت محتواست. البته به دست آوردن مخاطب از این طریق کمی طول می کشد، اما فرصت های زیادی در این حوزه وجود دارد.
۹. کار پاره وقت پیدا کنید
اگر بخواهید که کاملا به صورت آنلاین کار کنید فرصت های زیادی برای شما وجود دارد. شرکت ها و استارتاپ های زیادی هستند که می خواهند کارمندان دورکار داشته باشند. بعضی از این کارهای دورکاری مثل پشتیبانی مشتری حتی نیازمند مهارت های زیادی هم نیست.
۱۰. در اینستاگرام تبدیل به یک اینفلوئنسر شوید
درباره ی اینفلوئنسر مارکتینگ چقدر اطلاعات دارید؟ اگر بتوانید با کمک روش های افزایش فالوئر در شبکه های اجتماعی و … در اینستاگرام دنبال کننده های زیادی برای خود دست وپا کنید، می توانید درآمد خوبی هم به دست آورید. برند های بزرگ و حتی استارتاپ ها، مبالغ بسیاری برای این کار می پردازند تا بتوانند در دید مخاطبان قرار بگیرند.
۱۱. خانه ی خود را به صورت موقت اجاره دهید
شما می توانید بخشی از آپارتمان یا تمام آن را از طریق سرویس هایی مثل اسکان یار یا دهگردی به مسافران و گردشگران داخلی و خارجی اجاره دهید. البته باید همیشه در دسترس مهمان ها باشید تا بتوانید از آنها پذیرایی کنید.
۱۲. به ثبت اطلاعات برای شرکت ها بپردازید
اگر از مهارت تایپ کردن سریع برخوردارید، می توانید برای وب سایت شرکت ها، شروع به وارد کردن آنلاین اطلاعات کنید.
۱۳. به خریدوفروش دامنه ی اینترنتی بپردازید
این کسب و کار چندین سال است که وجود دارد. با اینکه نام های خوب زیادی ثبت شده اند، اما می توانید همچنان نام های دیگری را با قیمت ارزان ثبت کنید و بعدا آنها را با قیمت بیشتری بفروشید.
۱۴. تبدیل به یک مربی ورزشی آنلاین شوید
اگر دانش خوبی در زمینه ی تناسب اندام دارید و از کاریزما هم برخوردارید، می توانید به صورت آنلاین و پاره وقت کار کنید. وقتی شهرت شما بیشتر شد می توانید این کار را به صورت تمام وقت انجام دهید.
۱۵. کار ویرایش ویدئو انجام دهید
تعداد ویدئوها در حال افزایش است و اغلب مردم به دنبال افراد حرفه ای در این زمینه می گردند. اگر مهارت کافی دارید می توانید به آسانی در این زمینه پول در بیاورید.
۱6. مشاوره ی بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک
اگر در زمینه ی بازاریابی، سئو و فرایند فروش محصولات تجربه دارید، می توانید این مهارت را در اختیار کسب و کارهای کوچک قرار دهید. اگر بتوانید در زمینه ی سئوی محلی برای کسب وکارهای محلی فعالیت کنید، شانس بالایی برای درآمدزایی خواهید داشت. کسب وکارها همیشه به دنبال جذب مشتریان بیشتر هستند.
۱7. وب سایت آماده بخرید
وب سایت ها خیلی شبیه به سهام هستند. خیلی ها به درد نمی خورند، اما بعضی ها می توانند پول زیادی ایجاد کنند. خرید وب سایتی که ایده ای قوی برای درآمدزایی دارد، راه جالبی برای ایجاد درآمد آنلاین است. می توانید این وب سایت ها را در آینده به امید بالا رفتن ارزش شان خریدوفروش کنید.