به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، مرحله اول دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) گروه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی از روز ۱۰ مرداد آغاز شد و با برگزاری آزمون در سایر رشته ها در روزهای ۱۱ و ۱۲ مرداد به پایان رسید. این آزمون همانند ادوار گذشته به صورت کتبی (دفترچه و پاسخنامه کاغذی) برگزار شد.
در نوبت سوم آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) علوم پزشکی در صبح شنبه ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۹ طبق اعلام قبلی به دانشگاه های حوزه آزمون، تمامی محل های مربوط به برگزاری آزمون ضدعفونی شد و آزمون با رعایت حداکثری موارد بهداشتی انجام پذیرفت.
آزمون رأس ساعت ۹ صبح آغاز و در ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور بطور همزمان برگزار شد.
در نوبت سوم، آزمون ۱۴ رشته شامل مجموعه فیزیولوژی، مجموعه بهداشت باروری، علوم بیومدیکال مقایسه ای، علوم تغذیه، علوم تشریحی، نانوفناوری پزشکی، فارماکولوژی پزشکی، اخلاق پزشکی، طب سنتی ایرانی، پرستاری، شنوایی شناسی، اعضای مصنوعی و وسایل کمکی، گفتار درمانی و ارگونومی برگزار شد.
در نوبت سوم این آزمون در مجموع ۴ هزار و ۲۰۵ نفر برای این ۱۴ رشته (یا مجموعه رشته) ثبت نام کرده بودند که تعداد ۳ هزار و ۳۱۵ داوطلب در جلسه حاضر شدند و تعداد ۸۹۰ نفر از داوطلبان غائب بودند.
همچنین نوبت چهارم آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) علوم پزشکی در عصر شنبه ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۹ رأس ساعت ۱۵ عصر و در ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور بطور همزمان برگزار شد.
طبق اعلام قبلی به دانشگاه های حوزه آزمون، تمامی محل های مربوط به برگزاری آزمون پس از پایان نوبت صبح و پیش از شروع آزمون نوبت عصر ضدعفونی شد و آزمون با رعایت حداکثری موارد بهداشتی انجام پذیرفت.
در نوبت چهارم، آزمون ۱۲ رشته (یا مجموعه رشته) شامل: مجموعه زیست فناوری و پزشکی مولکولی، بیوشیمی بالینی، زیست پزشکی سامانه ای، سالمند شناسی، مجموعه علوم و صنایع غذایی، سلامت در بلایا و فوریتها، آموزش پزشکی، حشره شناسی پزشکی، مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)، بینایی سنجی، فیزیوتراپی و مجموعه روانشناسی برگزار شد.
در نوبت چهارم این آزمون در مجموع ۴ هزار و ۶۲۷ نفر برای این ۱۲ رشته ثبت نام کرده بودند که تعداد ۳ هزار و ۴۳۳ داوطلب در جلسه حاضر شدند و تعداد ۱ هزار و ۱۹۴ نفر از داوطلبان غائب بودند.
همچنین در نوبت پنجم آزمون، تعداد ۱ هزار و ۱۳۹ نفر در مجموعه رشته های تخصصی داروسازی رقابت خود را برگزار کردند.