به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، بنزین به همراه مقداری بخار و هوای اضافه بوده و زمانی که از این بنزین به باک خودروی خود وارد می کنید، بخار و هوای اضافه آن نیز به باک وارد خواهد شد. حباب گیر خودرو در همین نقطه ایفای نقش کرده و هوا و بخار اضافه باک بنزین را که به همراه بنزین وارد شده، خارج خواهد ساخت.حباب گیر خودرو وظیفه خارج ساختن بخار و هوای اضافی داخل باک را دارد و مصرف سوخت و سیستم احتراق را تنظیم می کند.
عیب یابی حباب گیر خودرو
در صورتی که داخل اتاق بوی بنزین استشمام می کنید یا گاز خوردن خودرو با اختلال روبرو شده است، می توانید به عیب در حبابگیر خودرو شک کنید. در این شرایط لازم است که حبابگیر خودرو و شیلنگ های آن را بررسی کنید. معمولا پس از مدتی کارکرد، شیلنگ ها دچار پوسیدگی شده و نیاز به تعویض خواهند داشت.
تست پوسیدگی شیلنگ های حباب گیر خودرو
برای تست پوسیدگی یا سوراخ شدگی شیلنگ های حباب گیر خودرو خود، ابتدا یک بررسی چشمی را انجام دهید. در صورتی که به این ترتیب متوجه چیزی نشدید، لازم است که شیلنگ ها را جدا کرده و با تزریق باد با فشار ۰٫۳ بار، شیلنگ ها را داخل یک تشت آب فرو برید و بررسی کنید که آیا از روزنه یا سوراخی، حباب خارج می شود یا خیر؟ در صورت سوراخ شدن یا پوسیدگی شیلنگ های حباب گیر، نیاز به تعویض آن خواهید داشت.
تعویض حباب گیر خودرو
- برای تعویض حباب گیر خودرو خود، لازم است که ابتدا در بخش عقب خودرو، جک زده و آن را بالا ببرید.
- سپس بست های فنری که روی شیلنگ های حباب گیر سفت شده اند را باز کرده و شیلنگ ها را از لوله های باک، جدا سازید.
- اکنون می توانید حباب گیر را به طور کامل جدا نمایید.
- سپس حبابگیر جدید را در جای قبلی قرار داده و شیلنگ ها را به همان ترتیب متصل سازید.
- دقت داشته باشید که بست ها نیز در جای خود محکم شوند.