در شرایطی که توییتر با مدیریت ایلان ماسک با انتقادات شدیدی روبرو شده، بلواسکای پاسخگوی کاربران جدید نیست و حالا متا تصمیم گرفته تا برنامه تردز را به عنوان مکمل اینستاگرام منتشر کند. تردز بیشک رقیبی جدی برای توییتر است چرا که عضویت در آن بسیار ساده بوده و اطلاعات کاربران فعلی اینستاگرام با یک کلیک منتقل میشود.
برنامه تردز در واقع یک اپلیکیشن شبکه اجتماعی مجزا از اینستاگرام است که شباهت زیادی به توییتر دارد. اگر تاکنون از توییتر استفاده کرده باشید میدانید این شبکه اجتماعی متنمحور است اما امکان قرار دادن تصویر و ویدئو نیز در آن وجود دارد. کاربران در تردز میتوانند یک متن کوتاه به اشتراک بگذارند، پستهای دیگران را لایک و یا بازنشر کنند و یا حتی یک ترد را در بخش استوری یا پست اینستاگرام خود به اشتراک بگذارند.
عضویت در تردز بسیار ساده است. کافیست ابتدا اپلیکیشن Threads را از پلی استور برای اندروید و یا اپ استور برای آیفون دانلود کنید. آیکن این اپلیکیشن شبیه به حرف @ است که در آدرس ایمیل استفاده میشود.
نکته: تردز تنها با گوشیهای اندروید 7 و بالاتر و یا آیفونهای با iOS 14.0 و بالاتر سازگار است.
حالا اپلیکیشن را باز کنید. تردز بهصورت خودکار اکانت اینستاگرام شما را شناسایی کرده و میتوانید با لمس آن عضو تردز شوید. اما اگر چند اکانت اینستاگرام دارید، در پایین صفحه روی Switch Accounts بزنید و اکانت مورد نظرتان را انتخاب کنید.
توجه کنید که در برخی موارد اگر تردز به فعالیت شما مشکوک شود (بهخاطر استفاده از VPN) یک پیام تأیید به حساب اینستاگرام شما ارسال میشود. پس بایستی ابتدا وارد اینستاگرام و بخش اعلانها بشوید و این درخواست تأیید هویت را قبول کنید.
حالا میتوانید تنظیم کنید که اکانت شما پابلیک یا عمومی باشد و یا Private یا شخصی. اگر اکانت پرایوت داشته باشید، دیگران برای نمایش تردهای شما باید به شما درخواست داده و فالور شما شوند.
در صفحه بعد نام اکانت شما به عنوان نام حساب تردز شما اضافه میشود. میتوانید بیوگرافی و یک لینک را نیز به آن اضافه کرده و یک تصویر پروفایل هم انتخاب کنید. همچنین میتوانید با لمس دکمه Import from Instagram تمام این اطلاعات را بهصورت خودکار از حساب اینستاگرام خود وارد تردز کنید.
تردز در صفحه بعد لیست فالویینگهای اینستاگرام شمارا نمایش میدهد و میتوانید تکتک به آنها درخواست فالو بدهید. همچنین با لمس Follow All درخواست فالو بهصورت خودکار به کل لیست ارسال میشود.
در صفحه بعد تردز توضیح کوتاهی درباره ماهیت این شبکه اجتماعی میدهد و عضویت شما تکمیل خواهد شد.
محیط تردز 5 صفحه اصلی دارد که از پایین صفحه میتوانید بین آنها جابجا شوید:
با لمس دکمه وسط در نوار ابزار تردز وارد صفحه نوشتن ترد جدید میشوید. در اینجا میتوانید متن دلخواهی بنویسید و یا به ترد خود تصویر اضافه کنید.
در پایین صفحه نیز با لمس گزینه Anyone can reply میتوانید تنظیم کنید همه کاربران (Anyone)، فقط افرادی که فالو میکنید (Profiles you follow) یا فقط افرادی که منشن کردهاید (Mentioned only) امکان پاسخ به ترد شما را داشته باشند.
اپلیکیشن تردز بهصورت خودکار زبان برنامه را با توجه به زبان گوشی شما تنظیم میکند. اما اگر میخواهید زبان برنامه را بهصورت مجزا تعیین کنید، وارد پروفایل خود شده و روی دکمه دوخط در بالای صفحه ضربه بزنید.
حالا از صفحه تنظیمات باز شده Language یا زبان را انتخاب کرده و زبان مورد نظرتان را برگزینید. برای اعمال تغییرات، یکبار تردز را بسته و دوباره باز کنید.
پیشنهاد میکنیم پیش از هرکاری، تنظیمات حریم شخصی تردز را طبق علاقه خود تنظیم کنید. برای اینکار به صفحه پروفایل رفته و با لمس دکمه دوخط در بالای صفحه وارد تنظیمات شوید. حالا میتوانید گزینههای زیر را تنظیم کنید:
Private Profile: تغییر حساب کاربری بین دو حالت شخصی و عمومی (برای حالت شخصی روشن کنید)
Mentions: چه افرادی بتوانند شما را با @ در تردهای خود منشن کنند؛ همه، افرادی که فالو میکنید یا هیچکس.
Muted: مشاهده حسابهایی که آنها را میوت یا بیصدا کردهاید.
Profiles you follow: نمایش لیست افرادی که در تردز فالو میکنید.
سایر تنظیمات حریم شخصی تردز با اینستاگرام یکسان است. در واقع این تنظیمات با یکدیگر تغییر میکنند و با لمس گزینههایی مثل و Hide likes به همان تنظیمات در اپلیکیشن اینستاگرام هدایت خواهید شد.
لیست بلاک بین اینستاگرام و تردز مشترک است؛ اگر فردی را در اینستاگرام بلاک کنید، در تردز هم بلاک میشود و برعکس.
بنابراین در این مقاله سعی کردیم صفر تا 100 کار با برنامه تردز را به شما توضیح دهیم. این برنامه که یکی از رقبای اصلی توییتر پس از “بلو اسکای” خواهد بود، در روزهای گذشته توانسته است کاربران زیادی را به خود جذب کند. توییتر که پس از واگذاری به ایلان ماسک تغییرات ناخوشایندی را برای کاربران خود رقم زد، احتمالا باید به زودی شاهد کوچ کاربران خود به سمت Threads باشد. اگر شما هم قصد دارید در اپلیکیشن تردز فعالیت داشته باشید، بامطالعهی این مقاله می توانید راهنمای کامل کار با Threads را داشته باشید. همچنین برای مشاهده ی مطالب مرتبط دیگر میتوانید به بخش آموزش ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.