جزیره اکونوشیما که با نام جزیره خرگوشها نیز شناخته میشود، بهطور طبیعی دارای زیستبوم مناسب خرگوشها نیست. بر اساس داستانهای ژاپنی، این جزیره سرگذشت و ریشهی سیاهی دارد. در سال 1929، ارتش امپراتوری ژاپن از این جزیره بهعنوان سایت مخفی تولید گازهای سمی استفاده میکرد و خرگوشها برای آزمایش به اکونوشیما منتقل شدند. طبق گفتهها، عدهای از این خرگوشها قبل از آن که مورد آزمایش قرار بگیرند، موفق به فرار شدند و با پایان گرفتن جنگ جهانی دوم، ساکن جزیره ماندند.
اکونوشیما، جزیره خرگوش ها، تنها 4 کیلومتر محیط دارد و هزاران توریست را هرسال به سوی خود جذب می کند. دوستداران حیوانات که کافه گربه ها و فروشگاه های اجاره سگ متعدد ژاپن را دوست دارند جای دوست داشتنی دیگری به نام جزیره خرگوش ها یافته اند.اکونوشیما خانه هزاران خرگوش است که اکنون تبدیل به یک جاذبه گردشگری شده است. بازدیدکنندگان به این مقصد دریایی کوچک برای زیبای طبیعی و اهمیت تاریخی آن می آیند اما عمدتا برای غذا دادن به خرگوش ها می آیند. از سال 1929 تا 1945 بیش از شش هزار تن گاز سمی در این جزیره دورافتاده تولید شد. اکونوشیما زمانی یک جزیره محرمانه برای تولید سلاح های شیمیایی درطول جنگ جهانی دوم بود و می توانید گذشته شوم آن را با پرسه زدن در آن حس کنید. به گفته برخی منابع، خرگوش ها برای آزمایش اثرات سم به اینجا آورده شده و توسط کارگران پس از جنگ جهانی دوم در آن رها شدند. منابع دیگر می گویند گروهی از دانش آموزان در سفر میدانی خود هشت تا از آن ها را در سال 1971 به اینجا آورند.امروزه برای حفاظت از خرگوش ها، ورود گربه و سگ به این جزیره ممنوع شده و گردشگران از سراسر جهان برای غذادادن و عکاسی از آن ها به این جزیره می آیند. اگرچه آن ها وحشی هستند اما با انسان خو گرفته اند و برای دریافت غذا در طول ماه های زمستانی که منابع غذای طبیعی کمیاب است به گردشگران نزدیک می شوند. امروزه این جزیره بیشتر برای حیات وحش و طبیعت زیبایش شناخته می شود تا تاریخ نظامی اش.
در سال های 1929 تا 1945 میلادی یعنی بعد از جنگ جهانی اول و در طول جنگ جهانی دوم، جزیره اوکونوشیما یک پایگاه تولید سلاح شیمیایی بوده است. ارتش در آن زمان سلاح های گازهای سمی را بر روی خرگوش ها تست می کرده اند و به همین دلیل خرگوش ها را به این جزیره برده بودند. در نهایت هم وقتی که جنگ تمام شده، خرگوش هایی که جان زنده به در برده بودند را در جزیره رها کردند و این طور شد که خرگوش ها کم کم زاد و ولد کردند و تعدادشان سال به سال بیشتر شد.
جزیره خرگوش ها با وجود گذشته سیاهش، در حال حاضر به یک جاذبه توریستی در ژاپن تبدیل شده است و در حال حاضر گردشگران از آن بازدید می کنند تا هم از مناظر زیبای این جزیره استفاده کنند، هم درباره تاریخچه جزیره خرگوش ها اطلاعات کسب کنند و هم اینکه از موزه داخل جزیره دیدن کنند و از همه مهمتر اینکه با خرگوش های ساکن جزیره بازی کنند. ضمنا این جزیره مسیرهای طبیعی گردی زیبایی با چشم انداز اقیانوس نیز دارد و علاوه بر این سواحل خوبی برای شنا کردن در فصل تابستان دارد. معمولا گردشگران در قالب تورهای یک روزه از جزیره خرگوش ها در ژاپن دیدن می کنند تا چند ساعتی را مشغول تجربه تفریحات مختلف این جزیره شوند.
همان طور که گفته شد، جزیره خرگوش ها در گذشته تا سال 1945 میلادی، مرکز تحقیقات سلاح های شیمیایی بوده است. اتفاقا در حال حاضر یک موزه در جزیره خرگوش ها وجود دارد که تاریخ بی رحمانه جنگ جهانی دوم ژاپن به معرض در آن به معرض نمایش گذاشته شده است. در یکی از اتاق های این موزه، تصاویر دلخراشی از قربانیان گاز سمی وجود دارد و در کل می توان گفت که موزه بسیار تاثیرگذاری است.
جزیره خرگوش ها در ژاپن حدود 3 کیلومتر از شهری به نام تاکههارا هیروشیما فاصله دارد. این جزیره که در سال های اخیر محبوبیت بسیار زیادی کسب کرده است، در طول هر سال بیش از 200 هزار بازدید کننده دارد و هر کسی که دوست داشته باشد، می تواند با یک قایق سواری 15 دقیقه ای از هیروشیما به این جزیره دسترسی پیدا کند.
بعضی از جزایر دنیا با حیواناتی که در آنجا زندگی می کنند به شهرت می رسند؛ مثل جزیره ی خرگوش ها در ژاپن. جزیره ی (اکونوشیما) در وسط دریا قرار گرفته و چهار کیلومتر با خشکی فاصله دارد. باید گفت تاریخ این جزیره تاریک است. در سالهای جنگ جهانی دوم و در فرآیند زمانی (از سالهای 1929 تا 1945) محل استقرار یک کارخانه و آزمایشگاه ویژه ی ساخت سلاح های شیمیایی بود. امروزه جزیره ی خرگوش به جاذبه ی گردشگری تبدیل شده است و گردشگران با قایق خود را به این منطقه می رسانند.