اطلاعات جدید در مورد چگونگی ابتلا و درمان کرونا

  شنبه، 30 فروردین 1399 ID  کد خبر 75058
اطلاعات جدید در مورد چگونگی ابتلا و درمان کرونا
ساعد نیوز: معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طول دوره واگیری و انتقال ویروس در بیماران مبتلا به کرونا براساس اینکه بیماری خفیف، متوسط یا شدید باشد، متفاوت است

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از برنا، فرشید عابدی اظهار داشت: یکی از سوالاتی که خیلی پرسیده می شود این است افرادی که بعد از بهبودی، ۲ هفته در قرنطینه بودند آیا باز هم واگیرداری دارند و می توانند بیماری و ویروس کووید ۱۹ را منتقل کنند یا خیر.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است معمولا در افرادی که بیماری در حد خفیف یا متوسط باشد طول دوره انتقال ویروس را یک تا سه هفته ذکر کردند بنابراین این افراد از زمان شروع بیماری اگر سه هفته گذشته باشد، امکان انتقال بسیار پایین است.

متخصص بیماری های عفونی گفت: توصیه می شود این افراد هنگام مواجهه با سایرین از جمله سالمندان و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، حتما از ماسک استفاده کنند.

وی بیان کرد: اما در افرادی که بیماری کرونا در آنها متوسط و شدید است یا بیماران در آی سی یو بودند و بعد ترخیص می شوند طول دوره واگیرداری و انتقال بین سه تا ۶ هفته طول کشیده است بنابراین این افراد در صورت ترخیص از زمان شروع بیماری حداقل باید ۴۰ روز بگذرد تا امکان انتقال و واگیری ویروس کووید ۱۹ مرتفع شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین گفت: یکی از روش های درمانی که اخیرا در دنیا و کشور ما مطرح شده، روش «پلاسما درمانی» است و مورد تایید سازمان های جهانی هم قرار گرفته است.

وی افزود: در کشور ما هم طبق نتایج اولیه به نظر می رسد یکی از روش های بسیار خوب در درمان بیماران باشد و در این روش پلاسمای خون افراد بهبود یافته را می گیرند و به افراد بیمار تزریق می کنند.

عابدی گفت: از تمامی افراد بهبود یافته بیماری کووید ۱۹ خواهش می کنم یک واحد خون اهدا کنند که بتوانند خودشان زندگی بخش و زندگی دهنده بیمارانی باشند که وضعیت مناسبی را ندارند طبیعی است اهدای خون، اهدای زندگی اکنون اهدای پلاسما اهدای زندگی به بیماران کووید ۱۹ می شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها