به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از روزنامه آرمان ملی ، «یک بام و دو هوا» روایت این روزهای بخشی از جریان اصولگراست . در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگر نیازمند وحدت است ، به طرح موضوعاتی می پردازند که نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی کند بلکه سبب بدبین شدن اعضای جامعه خواهد شد. در بیانیه اخیر وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه به طرح موضوعاتی درباره دو خبرنگار بازداشتی هم پرداخته شده بود. اصولگرایان تندرو پس از انتشار این بیانیه بود که اتهاماتی را متوجه جریان اصلاحات کردند و فراموش کردند تعداد خبرنگاران سابق صدا وسیما که در شبکه هایی مانند «ایران اینترنشنال»، «من و تو» و «بی بی سی فارسی » فعالیت دارند، کم نیستند . هیچ جریانی از حضور خبرنگاران ایرانی در این شبکه ها حمایت نمی کند که علیه کشور فعالیت دارند اما تلاش برای پنهان کردن هویت خبرنگارانی که پیش از حضور در این شبکه ها به فعالیت در رسانه های اصولگرا می پرداختند، نوعی انحراف افکار جامعه است . این تلاش در شرایطی است که اصلاح طلبان بارها مخالفت خود را با برنامه های شبکه های خارجی علیه ایران اعلام کرده اند مانند غلامرضا ظریفیان، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب که می گوید: شبکه ایران اینترنشنال انگیزه خاص خود را دارد و تلاش می کند بهره برداری به مطلوب کند. آن ها اساساً به دنبال آشوب و برهم زدن جامعه ما هستند و از هر فرصتی سوءاستفاده می کنند اما روزنامه کیهان دیروز در صفحه نخست خود تصویری از فعالان سیاسی و رسانه ای که در خارج کشور و شبکه های ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی فعالیت می کنند را منتشر کرد و از تیتر «روزنامه نگاری جرم نیست وطن فروشی و جاسوسی جرم است » استفاده کرد. در متن این گزارش اشاره به آنانی نشد که مجری صداوسیما یا بازیگر سریال های این رسانه بودند که در دایره اصولگرایی تعریف می شود.
صداوسیمایی ها در اینترنشنال
٩1 مهر سالجاری تسنیم نوشت : « عصر امروز انتشار فیلمی از حضور احسان کرمی در استودیو شبکه من وتو رنگ وبوی متفاوتی به اظهارات چندی پیش او درباره وقایع این روزهای تلخ ایران داد. ماجرای امروز نشان داد که چقدر امثال احسان کرمی هفت خطند و چقدر اکثریت هنرمندان، حتی آنها که موضع منتقدانه نسبت به برخی امورات در کشور دارند اما دلبسته وطن هستند، مظلومند 21»! دی ٩٩ خبر رسید نیلوفر مولایی مجری صداوسیما که در برنامه هایی مانند حوالی امروز شبکه پنج ، اخبار فناوری به عنوان مجری تلویزیون و رادیو حضور داشته است ؛ به شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال پیوست . نیلوفر مولایی از سال 1397 به عنوان گوینده اجرای برنامه کافه خبر شبکه پنج را برعهده گرفت سپس در مجموعه نمایشی در کنار هم با محوریت خانواده بازی کرد. سید محمد حسینی طباطبایی نیز از ابتدای شروع به کار شبکه تهران تا سال 1384 مجری تلویزیونی این شبکه بود که برنامه های او خصوصا با سید کاظم احمدزاده هواداران فراوانی داشت . همشهری آنلاین نوشت : « وقتی از ایران رفت ، ابتدا در دوبی کوشید که در اولین شبکه خصوصی مجاز ایران، مجری اول باشد اما آن شبکه راه نیفتاد و او ناراضی و سرخورده حالا در آمریکا به تهیه واجرای برنامه می پردازد.»
از رادیو ایران تا رادیو فردا!
مزدك میرزایی از مجریان ورزشی صداوسیما بود که در تابستان 1398 از ایران خارج شد و به شبکه ماهواره ای ایران اینترنشنال پیوست . در ابتدا گفته می شد مزدك میرزایی بخش بزرگی از بایگانی صداوسیما را هم با خود از ایران خارج کرده و می خواهد با استفاده از آن به برنامه سازی بپردازد، اما سید مرتضی میرباقری ، معاون سیمای صدا و سیمای جمهوری اسلامی گفت مزدك میرزایی هیچ چیزی با خودش نبرده است . 10 آبان سال گذشته آیدین مقیمی گزارشگر بسکتبال صداوسیما از ایران مهاجرت کرد و به شبکه ایران اینترنشنال پیوست . اولین برنامه ورزشی او جمعه ٨ بهمن ١٤٠٠ در شبکه ایران اینترنشنال اجرا کرد و برای اولین بار جلوی دوربین این شبکه رفت . امید آهنگر بازیگر سریال پرطرفدار «علی کوچولو» در دهه ١٣٦٠ بود. او سال ها در هلند زندگی و مشغول تحصیل و فیلمسازی بود، آهنگر به همراه همسر خود نوشین خانی بازیگر فیلم «سام و نرگس » چندسالی است که در شبکه ماهواره ای «من و تو» مشغول به کار است . فرشید منافی زاده ٢٢ مرداد ١٣٥٨ در تهران که از سال ١٣٧٦ وارد رادیو شد و با بازیگری در نمایش های رادیویی کار خود را آغاز کرد و سپس از تابستان ١٣٧٧ به طور حرفه ای گویندگی و برنامه سازی رادیویی را در رادیو جوان آغاز کرد. او هم اکنون در پراگ زندگی می کند و با رادیو فردا همکاری دارد. سینا ولی ا... مجری و برنامه ساز است . ولی ا... در ۹١ سالگی به عنوان یکی از گوینده های ثابت برنامه های زنده رادیویی انتخاب شد. او بعد از حضور موفق در رادیو، برای اجرا به شبکه جام جم دعوت شد و توانست به عنوان تهیه کنند و مجری کار خود را آغاز کند. این مجری زمان حضور خود در ایران سه بار بعنوان برترین گوینده رادیو نامزد دریافت جایزه بود تا اینکه در نهایت سال ١٣٨٣ این جایزه را به دست آورد. سینا ولی ا... در سال ١٣٨٤ وقتی ۹٢ ساله بود به دعوت شبکه PMC مهاجرت کرد و بعنوان مدیر تولید و مجری به این مجموعه پیوست . او حالا با برنامه چند شنبه با سینا شناخته می شود.
چرا رفتند؟
دلیل حضور افراد مورد اشاره و سایر مجریان صداوسیما در شبکه های ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی متفاوت است و هر یک ادعایی دارند مانند مزدك میرزایی که می گوید «اگر می خواهید دلایل رفتنم را بدانید، همان دلایلی است که رضا جاودانی و جواد خیابانی در مصاحبه شان گفتند.« پیش از این رضا جاودانی و جواد خیابانی در مصاحبه ای از انحصار و توجه زیاد صداوسیما به یک شخص خاص گله کرده بودند. در این سال ها همچنین خبرنگاران و عکاسان زیادی از خبرگزاری های اصولگرا با خروج از کشور به برخی شبکه های خبری خارج از کشور پیوسته اند که بد نبود کیهان از آن ها هم گزارشی تهیه می کرد.