انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) طلیعه بیداری ملت های عالم در برابر ظلم و استکبار بود. مستضعفین خسته از ظلم و بیداد طاغوت به ندای "هل من ناصر ینصرنی" نایب برحق امام غایب بر کره ارض لبیک گفتند و خاندان منحوس پهلوی از ایران عزیز ریشه کن شدند. ملت تصمیم خود را گرفته بود. جهاد و خون و ایثار نمی توانست ثمری ارزشمندتر از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در پی داشته باشد. ایرانیان راست قامتان تاریخ باقی ماندند و ملت های ستم دیده را به مقاومت و توکل به آیه شریفه "جاء الحق و زهق الباطل" دعوت کردند. از پی پیروزی انقلاب اسلامی، مردم که از بیدادهای مستبدی خونخوار در وطن که زیر چتر حمایت های شیطان بزرگ فضای اختناق و بیداد و ستم را حکفرما کرده بود، خسته شده بودند، تصمیمی تاریخی گرفتند. تصمیم مشق مردم سالاری به سبک ولایتمدارانه! مردم سالاری ای که با عشق به قطب عالم امکان مهدی صاحب زمان و نایب برحق اش آمیخته بود. شعار استقلال ایرانیان از جنس دیگری بود. استقلال از همه کون و مکان و تکیه بر کلمه طیبه "الله". شعارشان این بود: ما می خواهیم حکومتی تحت پرچم "الله" به زعامت نایب قطب زمین و زمان در ایران تشکیل دهیم و از شرق و غرب برهیم و به نور بپیوندیم. این بود داستان مقاومت و انقلاب ملت ایران. رستن از ستم و رسیدن به نور. در 12 فروردین 13587 همه پرسی ای تاریخی در ایران برگزار شد که چشم جهانیان به نتیجه آن دوخته شده بود. 98.2 درصد ملت ایران به حکومت "جمهوری اسلامی ایران" رأی دادند. امام خمینی روز 12 فروردین را عیدی برای کل مستضعفین جهان خواند. "من در این روز مبارک، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام می کنم؛ به دنیا اعلام می کنم که در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد که سرتاسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق ها هجوم آورده و رأی مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله دان تاریخ دفن کنند.مبارک باد بر شما روزی که پس از شهادت جوانان برومند و داغ دل مادران و پدران و رنج های طاقت فرسا، دشمن غول صفت و فرعون زمان را از پای درآوردید، و با رأی قاطع به جمهوری اسلامی، حکومت عدل الهی را اعلام نمودید. مبارک باد بر شما روزی که در آن تمام اقشار ملت به حقوق خود می رسند، فرقی بین زن و مرد و اقلیت های مذهبی و دیگران در اجرای عدالت نیست. صبحگاه ۱۲ فروردین - که روز نخستین حکومت الله است - از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی که کنگره های قصر ۲۵۰۰ سال حکومت طاغوتی فرو ریخت، و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست." به مناسبت 12 فروردین روز جمهوری اسلامی به سراغ یکی از خدمتگذاران و قانونگذاران صدیق نظام اسلامی رفته ایم. جناب آقای عزیز اکبریان نماینده مردم شریف کرج و اشتهارد و فردیس در هشتمین، نهمین و دهمین مجلس شورای اسلامی است. ایشان در مجلس دهم ریاست کمیسیون صنایع و معادن را برعهده داشتند. در سوابق اجرایی ایشان می توان به فرماندهی سپاه شهریار و شهر قدس (۱۳۷۱–۱۳۷۶)، فرماندهی سپاه سیدالشهدا اسلامشهر و منطقه ۱۸ تهران (۱۳۷۶–۱۳۷۸)، فرماندهی سپاه ناحیه شرق تهران (۱۳۷۸–۱۳۸۰) و فرماندهی سپاه ناحیه کرج (۱۳۸۰–۱۳۸۵) اشاره کرد. ایشان مدرس دانشگاه امام حسین هستند. نظر مخاطبان ساعد نیوز را به مطالعه این مصاحبه جلب می کنیم:
ساعد نیوز: بر پایه چه آرمان هایی، مردم در روز 12 فروردین 1358 با اکثریت 98.2 درصدی به برپایی حکومت جمهوری اسلامی در ایران رأی دادند؟
عزیز اکبریان: قبل از نظام جمهوری اسلامی در ایران، یک حکومت استبدادی و وابسته به غرب حاکم بود. شعار اصلی انقلاب اسلامی هم "نه شرقی و نه غربی جهوری اسلامی" بود. یعنی هیچ نوع وابستگی به نظام سلطه چه از نوع شرقی و چه از نوع غربی اش مطلوب نیست و ذیل کلمه طیبه الله و آموزه های اسلامی یک نظام مردم سالاری تشکیل شود. طبیعتاً این نظام هم دموکراسی است و هم تحت تعالیم دینی، اسلامیت اش برقرار است.
ساعد نیوز: تا چه اندازه در این چهار دهه نظام در تحقق این آرمان ها موفق بوده است؟
عزیز اکبریان: شاید ما در تحقق، آرمان ها از جهاتی موفق بودیم و از جهاتی نه. ولی اهتمام به این امر همواره وجود داشته است. شما باید به این موضوع دقت کنید که ما دشمنان قسم خورده داریم. این دشمنان، جنگ را به ما تحمیل کردند؛ برای ما در کشور بحران ایجاد کردند؛ در کردستان، در آذربایجان غربی و در خوزستان گروهک ها را بسیج کردند و کلی انرژی را از نظام اتلاف کردند. در مراحل بعدی رویه بحران آفرینی فرق کرد و با طرح های نرم در پی براندازی برآمدند. طبیعتاً در این مسیر دشوار، بخش هایی از این آرمان ها به دلایلی که عرض کردم مغفول می ماند و این کاملاً امری طبیعی است. ولی باید تلاش کنیم تا انشالا در مسیر تحقق کامل این آرمانها حرکت کنیم.
ساعد نیوز: دولتی که در سال جدید بر سر کار می آید، چه اولویت هایی را باید در برنامه خود بگنجاند تا حرکت در مسیر تحقق کامل این آرمان ها تسهیل شود؟
عزیز اکبریان: اولاً دولت آینده انشالا یک دولت پویا، بانشاط، فعال، از خود گذشته و عقل گرا باشد. با عقلانیت می توان مشکلات را حل کرد. با احساسات نمی شود کشور را اداره کرد. آرمان ها باید حفظ شود و این اصل بی چون و چرا است. ولی آنجا که آرمان های ما زیر سؤال نمی رود، ما می توانیم با دنیا تعامل داشته باشیم. وقتی شما یک ساختمانی می سازید در ساخت این ساختمان هم به عناصر ایرانی توجه دارید هم به عناصر اسلامی یعنی همه عناصر را در نظر می گیرید و نه این که روی یک عنصر خاص تعصب داشتسه باشید. امروز سیستم اقتصادی دنیا به گونه ای طرح ریزی شده است که تعامل در آن، حرف اول را می زند. ما نمی توانیم تافته جدا بافته باشیم. بنابراین، با عقلانیت و در عین حفظ آرمان ها می توانیم به سمت تحقق کامل آرمان ها حرکت کنیم. مردم پای انقلابی که کرده اند ایستاده اند. خدمتگذاران نظام هم باید با حل مشکلات آنها دین خودشان را ادا کنند. یک قسمتی از مشکلاتی که امروز جامعه ما با آن ها دست به گریبان است ریشه در ضعف مدیریتی شدید دارد. مدیریت یک تجربه است. زمانبر است. در تغییر مدیران این را حتماً باید مد نظر بگیرید. جوانی نه به معنای سن و سال است بلکه رویکرد و ذهنیت باید جوان باشد. حضرت آقا درباره شهید سلیمانی گفتند که ایشان را من یک مدیر جوان می دانم. معنای این سخن دقیقاً همین بحث رویکرد است. انشالا در دولت آینده این موضوعات مد نظر قرار بگیرد تا منویات رهبری در خصوص تحول تولید و رفع موانع و پشتیبانی به صورت عملی تحقق پیدا کند.