به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، فرقی ندارد برای تحصیل، سفر یا مهاجرت به شهر یا کشور دیگری رفته باشید، احتمالا «غم غربت» (homesickness) را تجربه خواهید کرد. نشانه های غم غربت در هر فرد متفاوت است. به طور کلی حسی از ناراحتی، افسردگی، تنهایی یا غریبی را تجربه می کنید. ممکن است برای خانه یا حتی بوی خانه و چیزهای ساده ای مثل بالش قدیمی تان دلتنگ شوید. غم غربت می تواند در هر سن و موقعیتی، افراد را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین اگر این حس به سراغ شما نیز آمده، نیازی نیست خجالت زده شوید. برای حل مشکل غم غربت راه حل هایی وجود دارد که کمک می کند بهتر با آن کنار بیایید.
مراحل غلبه بر غم غربت:
نترسید، طبیعی است:
باید بدانید که همه ترس هایی که گرفتار آن هستید و از ذهن شما می گذرند، در پروسه مهاجرت طبیعی است.
انتظار نداشته باشید که در ابتدا همه چیز عالی باشد: برعکس!
بهترین راه برای غلبه بر غم غربت و ترس های مهاجرت این است که انتظار نداشته باشید که همه چیز به خوبی پیش برود، بلکه برعکس آن را انتظار داشته باشید. اگر انتظار داشته باشید که در این مسیر با دشواری رو به رو شوید و آن را طبیعی بدانید، زمانی که با آن روبه رو می شوید، بیش از حد اذیت نمی شوید.
آگاه باشید که احساسات همانند یک موج شما را دربرمی گیرند:
زمانی که دچار احساسات شدیدی می شوید، تصور می کنید که این احساس بالاخره شما را از بین خواهد برد و هرگز پایان نمی یابد. اگر دستگاهی بود که می توانست احساسات ما را نشان دهد، می دیدیم که به بالاترین نقطه می رسیم و پس از آن درد کاهش می یابد. آگاهی از این الگو به غلبه بر غم غربت کمک می کند.
به عنوان یک مهاجر باید بدانید که این احساسات موقت هستند و آنچه در حال تجربه آن هستید طبیعی است و پس از مدتی احساس بهتری خواهید داشت.
برای رسیدن به سازگاری یک جدول زمانی تعیین کنید:
دچار این ترس نشوید که هرگز بهتر نخواهم شد. تخمین بزنید که ظرف چه مدتی با شرایط جدید سازگار خواهید شد. یک هفته؟ یک ماه؟ کمی بیشتر؟ حتی اگر این پیش بینی درست نباشد، تنها تصور رسیدن به سازگاری، آن را برای شما ممکن خواهد کرد.
به چالش های پیشین و توانایی های خود فکر کنید:
شاید از رویارویی با چالش های جدید احساس خستگی می کنید، اما به یادآوردن تمام سختی های قبلی و توانایی شما در غلبه به آنها می تواند به شما در غلبه بر غم غربت کمک کند.
هر روز گام های کوچکی بردارید:
شاید فکر می کنید برای رسیدن به احساس بهتر باید چیزهای جدیدی را امتحان کنید. برعکس آن صحیح است. گام های کوچک بردارید. هر روز به چند آدم جدید سلام کنید. با یک همسایه جدید آشنا شوید. با این کار هر بار اعتماد به نفس بیشتری برای امتحان چیزهای جدید پیدا می کنید.
پذیرای تجارب جدید و متفاوت باشید:
شاید تنها به انجام کارهای آشنا عادت دارید. بهتر است خود را کمی تغییر دهید. غذاهای جدید، ورزش ها، موسیقی و کلاس های جدید را امتحان کنید. در این مسیر با آدم های جدیدی آشنا خواهید شد که زندگی را برای شما راحت تر خواهند کرد.
به نقاط امن خود بازگردید:
شما باید توان و نیروی خود را برای تغییر حفظ کنید. خوب بخوابید، به اندازه کافی غذا بخورید و آب بنوشید. برای غلبه بر غم غربت حفظ تعادل عاطفی نیز اهمیت دارد. هر فعالیتی را که دوست دارید، از سر بگیرید. پیاده روی، ورزش یا حتی بازی های ویدئویی، به شرط آنکه باعث پاک شدن صورت مسئله نشوند، می توانند برای ایجاد احساس آشنایی و راحتی در شما مفید باشند.
ارتباط خود با خانه را منظم تر کنید:
شاید به عنوان یک مهاجر دلتنگ وسوسه می شوید که دائم با خانه تماس داشته باشید. با وجودی که شنیدن صدای عزیزانتان می تواند دلگرم کننده باشد، اما در عین حال پس از قطع تماس می تواند موجب افزایش دلتنگی شما شود. زمانی را برای تماس گرفتن مشخص کنید و در این فاصله تنها پیام متنی بدهید. بدین ترتیب، به خود و خانواده ثابت می کنید که می توانید با شرایط جدید کنار بیایید.