اگر نمی خواهید بی گدار به آب بزنید، از کنار رفتارهای به ظاهر بی اهمیت روزمره او آسان نگذرید. مرد آینده شما همان کسی است که در خیابان، پشت میز شام یا لحظه تلویزیون تماشا کردن، می بینید. دوران نامزدی بهترین زمان برای شناخت است. اگر در روزهای نامزدی کمی دقیق تر به اطراف تان نگاه کنید و با دقت بیشتری رفتار نامزدی که کنارتان قدم برمی دارد را زیر نظر بگیرید می توانید واقعیت های زیادی را درباره او کشف کنید. شما نمی توانید تنها با یک رفتار در مورد نامزدتان حکمی کلی صادر کنید و او را به دسته خوب ها یا بدها برانید. اگر نمی خواهید بی گدار به آب بزنید، از کنار رفتارهای به ظاهر بی اهمیت روزمره او آسان نگذرید. مرد آینده شما همان کسی است که در خیابان، پشت میز شام یا لحظه تلویزیون تماشا کردن، می بینید.
پشت فرمان امتحانش کنید
بهترین راه برای شناختن همسر آینده تان، زیر نظر گرفتن ساده ترین رفتارهای او در دوره نامزدی است. اگر می خواهید مطمئن شوید که همسرتان در خانه مشترک تان صدایش را روی شما بلند نمی کند، چاره ای جز بررسی رفتارهایش در دوره نامزدی ندارید. مشاهده شیوه رانندگی او تا اندازه ای می تواند شما را در پی بردن به شخصیت واقعی او یاری دهد. نامزدتان چراغ قرمز را رد می کند؟ وقتی کسی با بی احتیاطی جلویش ترمز کرد چطور با او برخورد می کند؟ آیا هنگام رانندگی فحش می دهد یا در اتوبان لایی می کشد؟ اگر پاسخ شما به اغلب این سوال ها مثبت است، قطعا نمی توانید انتظار داشته باشید که شریک آینده زندگی تان در زندگی مشترک مردی مبادی آداب باشد و حرمت ها را به سادگی نشکند.
در جمع محکش بزنید
مهمانی های دوران نامزدی، یکی از بهترین راه ها برای سنجیدن رفتار شریک زندگی تان است. مرد زندگی شما در این مهمانی ها تا چه اندازه به شما و نیازهای تان توجه می کند؟ تا چه حد رفتارهایش متناسب با شأن و شرایط شماست؟ با چه کسانی گرم می گیرد و با چه کسانی بیش از اندازه صمیمی می شود؟ چقدر آداب معاشرت را به جا می آورد و چقدر در کنارش به شما خوش می گذرد؟ یادتان نرود که رفتار او در این جمع ها، بیان کننده سبکی است که در ارتباطات اجتماعی اش از آن پیروی می کند. اگر نامزدتان در این جمع ها با رفتارش شما را رنجاند، یکی دو روز بعد و زمانی که هر دوی شما در آرامش قرار داشتید با او در این مورد صحبت کنید. شاید او از نگاهی که شما به این رفتار داشته بی خبر باشد و شاید هم تنها یک سوء تفاهم دلیل رنجیدن شما بوده است. باور کنید هیچ چیز مثل حرف زدن در مورد مشکلات به حل کردن آنها کمک نمی کند.
وقت شناس باشید
وقتی نامزدتان حال خوشی ندارد یا هوشیار نیست، او را بر سر دو راهی تصمیم گیری قرار ندهید یا سۆالات حساس و کلیدی را از او نپرسید. مردی که خواب آلوده است یا خسته از اداره برگشته، ممکن است به سۆال های شما عجولانه پاسخ دهد و مراقب کلماتی که انتخاب می کند، نباشد. در چنین شرایطی عجیب نیست اگر یک پاسخ ساده او، سوء تفاهم بزرگی را ایجاد کند و دعوایی میان شما راه بیندازد. اگر مشغول گرفتن تصمیم های اساسی برای آینده مشترک تان هستید، در شرایطی که هر دو آرامش و هوشیاری لازم را دارید سراغ این بحث ها بروید. اگر به خاطر موضوعی از او رنجیده اید یا در مورد یکی از رفتارهایش شک کرده اید، پشت ترافیک در مورد این موضوع حساس نظرش را نپرسید. مردها وقتی حواس شان جای دیگری است یا نگران یک موضوع مهم هستند، نمی توانند پاسخی سنجیده و واقعی به حرف های شما بدهند.
خیال بافی نکنید
تصور نکنید مرد زندگی تان را در ماه های نامزدی و سال های بعد ازدواج می توانید زیر و رو کنید. درست است که او در گذر این روزها تغییر می کند و ممکن است هر دوی شما هر روز بیشتر شبیه یکدیگر شوید اما انگیزه پنهانی ای که شما را به سمت انتخاب آن مرد هل داده است، در رضایت تان از زندگی با او بی تاثیر نخواهد بود. یک بار دیگر دلایلی که به انتخاب او منجر شده است را مرور کنید. در انتخاب همسر دنبال چه کسی می گشتید؟ یک پدر دلسوز و حمایتگر یا یک پرستار برای گذراندن روزهای بدحالی تان؟ آیا در جست وجوی کودکی بوده اید که برایش مادری کنید و بر رفتارهایش تسلط داشته باشید یا اینکه تنها به دنبال یک شریک و همراه برای زندگی تان می گشته اید؟ اگر نامزدتان رابطه خوبی با خانواده اش ندارد یا مدام از رفتارهای مادرش بد می گوید مراقب باشید! شاید او در این رابطه می خواهد بار دیگر نقش یک پسر بچه را بازی کند و برای پر کردن خلأهایش از شما مادری دلسوز بسازد. درست است که اغلب زن ها از اینکه مثل یک مادر رفتار کنند لذت می برند و خیلی از مردها هم دوست دارند نقش کودک را بازی کنند اما بررسی ها نشان می دهد که چنین رابطه ای حتی اگر در آغاز لذت بخش باشد، عاقبت خوبی ندارد.
بازی قهر را شروع نکنید
اگر به برخی از رفتارهای نامزدتان انتقاد دارید، با قهر و بی محلی توجه او را به خود جلب نکنید. باور کنید بهترین راه برای کم کردن فاصله میان خود و همسرتان یا برطرف کردن سوء تفاهم ها، گفت وگوی رو در رو و مستقیم است، دلیل ناراحتی تان را با او در میان بگذارید و پاسخ های او را هم بشنوید. نگذارید یک سوء تفاهم ساده و اشتباه در برداشت ها زمینه ساز اختلافی جدی میان شما شود. در دنیای زناشویی مشکلات بزرگ از انباشته شدن همین دلخوری ها یا سوء تفاهم های کوچک ایجاد می شوند، پس هیچ اختلافی را بی اهمیت و کوچک تلقی نکنید. اگر خواسته منطقی تان را بارها و بارها با نامزدتان در میان گذاشته اید اما او با وجود قول هایی که به شما داده باز هم با رفتارهایش شما را ناراحت کرده، می توانید به جای قهر کمی از او فاصله بگیرید. مثلا به همسرتان بگویید «به خاطر این رفتار و به این دلیل مشخص من چند روز کمتر به تو پیامک می زنم!» اما هیچ وقت در میان مکالمه گوشی را قطع نکنید و مثل یک بچه لجباز به این رابطه صدمه نزنید.
همان کسی را پیدا کنید که آرزو دارید
پیش از آنکه بله را بگویید، چشم های تان را باز کنید و از گوش های تان کمک بگیرید. شریک آینده زندگی شما همان مردی است که در روزهای نامزدی مقابل تان می نشیند. اگر او در دوران عقد جمله های عاشقانه را از شما دریغ می کند، نمی توانید انتظار داشته باشید که بعد از ازدواج به همسری عاشق پیشه تبدیل شود. یادتان نرود که همه مردها مثل هم نیستند و به یک شیوه رفتار نمی کنند. بعضی ها بیشتر اهل ابراز احساس هستند و بعضی ها سخت تر احساسات شان را نشان می دهند. پس اگر این موضوع برای تان اهمیت دارد، قبل از ازدواج به این اولویت توجه کنید تا بعدا از انتخاب تان پشیمان نشوید. نمی گوییم مردی که احساساتش را به زبان نمی آورد، به شما علاقه ای ندارد اما نباید فراموش کنید که آدم ها سبک های متفاوتی را برای نشان دادن احساسات شان انتخاب می کنند و اگر شما مردی درون گرا و مغرور که می ترسد کسی از ذهن و احساساتش سر در بیاورد را انتخاب کرده اید، دیگر نمی توانید انتظار داشته باشید در حضور دیگران شما را در کلمات محبت آمیز غرق کند.