مدت ها است اپلیکیشن های موبایل نقش مهمی در زندگی ما بازی می کنند؛ به کمک این اپلیکیشن ها توانسته ایم در کسب وکار خود موفق شویم، استعدادهای هنری خود را شکوفا کنیم، سبک زندگی خود را بهبود ببخشیم، به سلامت خود بیشتر توجه کنیم یا خیلی ساده، سرگرم شویم و از زندگی بیشتر لذت ببریم. اما اینکه دیگران چه نرم افزار هایی استفاده میکنند و شناخت جدیدترین نرم افزار های کاربردی موضوع حائز اهمیتی میباشد ما رد این بخش از ساعد نیوز همه نرم افزار های کاربردی که در سال 2021 به آنها نیاز خواهید داشت را در این بخش معرفی خواهیم کرد. همراه ما باشید.
۱- اپلیکیشن ساخت پادکست Anchor
دسته بندی: موسیقی و صدا
امتیاز: ۴٫۳
قیمت: رایگان
اگر به ساخت پادکست علاقه دارید، Anchor یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید و آسان ترین روش ها برای این منظور است. با استفاده از این اپلیکیشن می توانید صدای خود را به همراه چهار نفر از دوستان در هر کجای دنیا، ضبط کنید و کل مراحل ساخت اپیزودهای پادکست را به طور کامل و رایگان با گوشی موبایل یا تبلت انجام بدهید.
Anchor شامل ابزارهای ویرایش صدا، موسیقی پس زمینه، ترنزیشن و افکت های صوتی است. پس از ساخت اپیزودها می توانید آن ها را در محبوب ترین پلتفرم های مخصوص این کار، مانند اسپاتیفای، اپل پادکست یا گوگل پادکست منتشر کنید.
با Anchor حتی می توانید پول درآورید! به کمک این اپلیکیشن می توانید با صدای خودتان تبلیغات ضبط کنید و آن را در اپیزودی که ساخته اید پخش کنید یا از طرفداران تان به طور ماهانه کمک مالی دریافت کنید.
۲- اپلیکیشن کیبورد Grammarly
دسته بندی: بهره وری
امتیاز: ۴٫۲
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
اگر هنگام تایپ انگلیسی دیکته ی صحیح کلمات را فراموش می کنید یا حواستان نیست فعل و فاعل را با هم مطابقت بدهید یا نمی دانید شکل گذشته ی فعلی که نوشتید درست است یا خیر و در عین حال از قابلیت تصحیح خودکار کیبورد پیش فرض گوشی یا تبلت اندرویدی خود دل خوشی ندارید، Grammarly جایگزین بسیار مناسبی است. با Grammarly احتمالا از قبل در محیط مرورگر خود آشنایی دارید؛ حالا می توانید این قابلیت را به گوشی موبایل و تبلت خود بیاورید.
کیبورد Grammarly یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای مشخص کردن ایرادات تایپی و گرامری و پیشنهاد شکل صحیح نوشتن به حساب می آید. این کیبورد برای نوشتن ایمیل، پست های شبکه های اجتماعی و حتی ویرایش متن های بلند بسیار کاربردی است. با نصب و فعال سازی این کیبورد، اعمال تصحیح ایرادات بسیار آسان می شود و حتی می توانید توضیح کامل تری درباره ی ایرادات گرامری تان بخوانید.
این اپلیکیشن ابزارهایی برای شخصی سازی ظاهر کیبورد در اختیار کاربر قرار می دهد؛ مانند تم روشن و تاریک، ارتفاع کیبورد و همچنین گزینه های مربوط به ویرایش شامل تصحیح خودکار و نوشتن با حروف بزرگ.
۳- اپلیکیشن مدیریت رمز عبور LastPass
دسته بندی: بهره وری
امتیاز: ۴٫۳
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
اگر شما هم مرتب رمز عبور اکانت های آنلاین خود را فراموش می کنید و از بازیابی رمز عبور خود خسته شده اید، اپلیکیشن LastPass حتما به کارتان می آید. این اپلیکیشن هم رمزهای عبور شما را مدیریت می کند و هم برایتان رمز عبور قدرتمند می سازد. با استفاده از LastPass می توانید اطلاعات ورود به وب سایت ها و اپلیکیشن های مختلف را ذخیره کنید، رمز عبورهای قدرتمند بسازید و اجازه بدهید این اپلیکیشن جای شما اطلاعات ورود را به صورت خودکار وارد کند و در وقت شما صرفه جویی کند.
با نصب این اپلیکیشن دیگر لازم نیست نام کاربری، ایمیل و رمز عبور تمام اکانت های آنلاین خود را همیشه به خاطر داشته باشید. کافی است رمز عبور اپلیکیشن LastPass را حفظ کنید و اجازه بدهید این اپلیکیشن همه ی این کارها را برایتان در کمتر از یک ثانیه انجام بدهد.
۴- اپلیکیشن ویرایش عکس و ویدئو PicsArt
دسته بندی: عکاسی و ویرایش عکس
امتیاز: ۴٫۲
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
Picart یکی از بهترین ویرایشگرهای عکس و ویدئو در موبایل است. این اپلیکیشن تا به امروز بیش از یک میلیارد دانلود داشته است و درکنار کاربردی و سرگرم کننده بودن، به تقویت خلاقیت کمک زیادی می کند. با استفاده از Picsart می توانید عکس و ویدئو ویرایش کنید، کلاژ و استیکر بسازید و از ابزار نقاشی آن لذت ببرید.
بخش ویرایش عکس آن شامل انواع مختلف فیلترها، پاک کننده ی تصویر پس زمینه، قابلیت رتوش، اضافه کردن متن و بسیاری از ابزارهای کاربردی دیگری است که همه ی آن ها در قالب یک اپلیکیشن ارائه شده. در بخش ویرایش ویدئو می توانید آهنگ خود یا آهنگ های موجود در کتابخانه ی این اپلیکیشن را اضافه و ویدیوی خود را کراپ کنید یا در قالب مربعی بگنجانید، چند کلیپ را به هم بچسبانید و از چندین فیلتر متنوع برای تغییر رنگ و حال و هوای ویدئوی خود استفاده کنید.
دانلود این اپلیکیشن و استفاده از بسیاری از قابلیت های آن رایگان است؛ اما برای استفاده از برخی از ابزارهای آن باید اشتراک طلایی بخرید.
۵- اپلیکیشن جامع Microsoft Office
دسته بندی: بهره وری
امتیاز: ۴٫۴
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
مجموعه ی آفیس سه اپلیکیشن نام آشنا و قابل اعتماد ورد، اکسل و پاورپوینت را ادغام کرده و علاوه بر آن قابلیت های دیگری به این مجموعه ی بسیار کاربردی افزوده است. با دانلود و نصب آفیس می توانید به راحتی و هم زمان با افراد دیگر روی فایل های ورد کار کنید، رزومه بنویسید، در اکسل فهرست درست کنید، با پاورپوینت اسلایدهای زیبا بسازید و تمام این فایل ها را در گوشی خود یا فضای ابری شخصی یا سازمانی ذخیره کنید.
قابلیت های اضافه شده به این اپلیکیشن شامل ساخت سریع PDF از تصاویر یا فایل های ورد، اکسل و پاورپوینت، امضای PDF به کمک انگشت، کدخوان QR و تبدیل عکس به فایل ورد قابل ویرایش و چند مورد دیگر است. با اتصال اکانت خود به اشتراک مایکروسافت 365 می توانید از ویژگی های پولی درون اپلیکیشن نیز استفاده کنید.
۶- اپلیکیشن بررسی و نقد بازی MiniReview
دسته بندی: سرگرمی
امتیاز: ۴٫۸
قیمت: رایگان
اگر از نبود قابلیت کشف بازی و اپلیکیشن های دلخواه یا از دیدن فهرست تکراری بازی های رایگان در گوگل پلی خسته شده اید، حتما اپلیکیشن MiniReview را امتحان کنید. این اپلیکیشن هر هفته بازی های جدید اندروید را به صورت متن و ویدئو بررسی می کند و از تمام بازی های موجود تصاویر واقعی و با جزئیات ارائه می دهد. به کمک منوی داخل اپلیکیشن می توانید نوع بازی مورد علاقه ی خود را پیدا کنید و با دریافت نوتیفکشن از انتشار بررسی بازی های ژانر مورد علاقه ی خود آگاه شوید.
از دیگر قابلیت های این اپلیکیشن امتیازدهی به بازی و خواندن نظرات دیگر کاربران است. همچنین می توانید فهرست بازی های مورد علاقه ی خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید. به کمک این اپلیکیشن می توانید بازی های جدید و ارزشمند را کشف کنید و از رابط کاربری بسیار جذاب تر آن نسبت به گوگل پلی لذت ببرید.
۷- اپلیکیشن استودیوی موسیقی Cubasis 3
دسته بندی: موسیقی و صدا
امتیاز: ۳٫۹
قیمت: ۲۹٫۹۹ دلار + خرید درون برنامه ای
دوستداران موسیقی و ضبط آهنگ بدون شک از اپلیکیشن استودیوی موسیقی و ویرایش صوت Cubasis 3 لذت خواهند برد. به کمک Cubasis 3 می توانید به سرعت و به راحتی ایده های موسیقیایی خود را به آهنگ های حرفه ای تبدیل کنید.
Cubasis 3 که یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید است و جوایز بسیاری برده، قابلیت اجرا، ضبط، میکس و به اشتراک گذاری موسیقی را فراهم کرده است و یکی از سریع ترین، راحت ترین و کامل ترین محیط های کار صوتی دیجیتال مخصوص فایل های صوتی و MIDI در گوگل پلی است.
۸- اپلیکیشن تقویت حافظه Elevate
دسته بندی: آموزش
امتیاز: ۴٫۵
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
Elevate برنامه ای برای آموزش مغز است که در راستای بهبود توجه، مهارت های گفتاری، سرعت پردازش، حافظه، مهارت های ریاضی و موارد بسیار دیگری طراحی شده است. این اپلیکیشن برای هر فرد برنامه ی آموزشی خاصی ارائه می دهد که در طول زمان برای بهبود حداکثری نتایج و تأثیرات آن با پیشرفت فرد تنظیم می شود.
برای گرفتن بهترین نتیجه از این اپلیکیشن پیشنهاد می شود دست کم هفته ای سه بار ذهن خود را با فعالیت ها و بازی های طراحی شده در آن آموزش بدهید.
این اپلیکیشن دارای دو نسخه ی رایگان و پولی است و با بیش از ۳۵ بازی و فعالیت مرتبط با مهارت های شناختی حیاتی مانند تمرکز، حافظه، پردازش، ریاضی، دقت و درک مطلب، به افزایش بهره وری و اعتماد به نفس شما کمک می کند.
۹- اپلیکیشن آموزش رایگان کدنویسی SoloLearn
توسعه دهنده: SoloLearn
دسته بندی: آموزش
امتیاز: ۴٫۶
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
SoloLearn مجموعه ی بزرگی از محتوای رایگان آموزش کدنویسی، از مبتدی تا حرفه ای است و شامل زبان های برنامه نویسی محبوبی همچون پایتون، جاوا، PHP، SQL، سی، سی شارپ و ++C، زبان های مخصوص توسعه ی وب از جمله HTML5, CSS3, JavaScript, JQuery و موارد بسیار دیگری می شود.
به کمک SoloLearn و هزاران موضوع برنامه نویسی آن می توانید مفاهیم کدنویسی را بیاموزید، دانش برنامه نویسی خود را بهبود ببخشید یا با آخرین ترندها در دنیای کدنویسی آشنا شوید.
این اپلیکیشن شامل ویرایشگر کد موبایل است که به رایگان و بدون نیاز به نصب و راه اندازی، به شما این امکان را می دهد که با گوشی هوشمند خود کد بنویسید، آن را اجرا کنید و به اشتراک بگذارید.
۱۰- اپلیکیشن پیگیری سریال و فیلم TV Time
دسته بندی: سرگرمی
امتیاز: ۴٫۳
قیمت: رایگان
TV Time یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای مرتب سازی فهرست سریال ها و فیلم ها است. با ساختن پروفایلی در این اپلیکیشن، می توانید از سریال هایی که تماشا کرده اید، در حال تماشای آن هستید یا قصد دارید در آینده آن را تماشا کنید، فهرستی ایجاد کنید. این فهرست به شما کمک می کند زمانی که قسمت جدیدی از سریال یا فیلم مدنظر شما عرضه شد، بلافاصله با دریافت نوتیفیکشن در جریان آن قرار بگیرید.
به علاوه، می توانید به سریال ها و فیلم هایی که تماشا کرده اید یا شخصیت مورد علاقه تان رأی بدهید، نظر خود را درباره ی آن ها بنویسید یا نظرات مخاطبان دیگر را بخوانید. اپلیکیشن TV Time براساس علایق شما فهرستی از سریال ها و فیلم های مرتبط و محبوب ترین سریال ها و فیلم های جدید پیشنهاد می دهد.
۱۱- اپلیکیشن صدای طبیعت برای خواب Sleep Sounds
دسته بندی: سلامت و تناسب اندام
امتیاز: ۴٫۹
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
اگر از مشکل بی خوابی رنج می برید یا مدت زیادی طول می کشد تا به خواب بروید، Sleep Sounds می تواند این مشکل را حل کند. این اپلیکیشن مجموعه ی بزرگ و متنوعی از صداهای طبیعت مانند باران، صداهای مخصوص خواب و مدیتیشن، نویز سفید و بسیاری موارد دیگر در اختیار شما می گذارد و این امکان را می دهد تا صداهایی را که دوست دارید و به آرامش شما کمک می کند، با هم میکس کنید.
هنگام ساخت میکس، می توانید حجم صدای هر کدام از گزینه های انتخابی را تنظیم، آن را در پس زمینه اجرا کنید یا زمانی برای توقف پخش صدا تعیین کنید. از این همچنین می توانید برای مدیتیشن استفاده کنید. این اپلیکیشن به اتصال اینترنت نیازی ندارد، از ظاهری زیبا و مینمال بهره می برد و صداها از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
۱۲- اپلیکیشن خاطره نویسی و برنامه ریزی Grid Diar
دسته بندی: سبک زندگی
امتیاز: ۴٫۶
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
Grid Diary که جزو اپ های ضروری روزانه ی گوگل انتخاب شده، ابزاری است که در نهایت سادگی و زیبایی به کاربر امکان ثبت خاطرات، احوالات، ایجاد عادات، بهبود بهره وری، مراقبت از خود، کنترل استرس و بسیاری موارد دیگر می دهد.
فرمت شبکه ای (grid) انعطاف پذیر و قدرتمند این اپلیکیشن بر مهم ترین موارد تمرکز می کند و به کاربر امکان می دهد کنترل زندگی خود را دوباره به دست گیرد. Grid Diary دارای مجموعه ای از سؤالات است که شما را در نوشتن موارد مهم و ضروری راهنمایی می کند.
۱۳- اپلیکیشن سرویس میزبانی وب GitHub
دسته بندی: بهره وری
امتیاز: ۴٫۶
قیمت: رایگان
آن دسته افرادی که از نسخه ی وب GitHub استفاده می کنند، لازم است اپلیکیشن آن را برای دسترسی سریع و راحت به پروژه های خود، روی گوشی داشته باشند. GitHub بزرگ ترین هاست پروژه های توسعه دهندگان به حساب می آید و در واقع شبیه فضای ابری برای ذخیره ی کد است. گیت هاب از پروژه های کد منبع در انواع مختلف زبان های برنامه نویسی میزبانی می کند و قادر است پروژه ها را در ورژن های مختلف به صورت یکپارچه ذخیره کند.
در اپلیکیشن GitHub می توانید بازخورد خود را در مورد پروژه به اشتراک بگذارید یا چند خط کد را بررسی کنید. این اپلیکیشن به شما امکان می دهد هر جا که هستید، پروژه را پیش ببرید، با تیم خود در ارتباط باشید، مشکلات را اولویت بندی کنید و حتی درخواست های pull را ادغام کنید.
۱۴- اپلیکیشن آموزش زبان Duolingo
دسته بندی: آموزش
امتیاز: ۴٫۶
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
اگر به یادگیری زبان های جدید علاقه دارید؛ اما برای آن وقت کافی ندارید یا فکر می کنید یادگیری زبان کار دشوار یا خسته کننده ای است، با Duolingo می توانید تمام این مشکلات را کنار بزنید و زبان مدنظر خود را یاد بگیرید. Duolingo یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید با بیشترین تعداد دانلود در بین اپلیکیشن های آموزشی در دنیا است و این محبوبیت بی دلیل نیست. به کمک Duolingo می توانید بیش از ۳۵ زبان مختلف را ازطریق درس های کوتاه، سریع و مفرح فرابگیرید. این درس ها شامل فعالیت های متنوعی برای صحبت کردن، خواندن، شنیدن و نوشتن است و دایره ی لغات و مهارت های گرامری شما را نیز افزایش می دهد.
Duolingo توسط متخصصان زبان طراحی شده است و شما را در دنیای واقعی برای مکالمه به انواع زبان ها از جمله اسپانیایی، فرانسوی، چینی، آلمانی، انگلیسی و ... آماده می کند.
هدفتان از یادگیری زبان هرچه باشد، برای مسافرت، دانشگاه، شغل، ارتباط با دوستان یا سرگرمی، اپلیکیشن Duolingo مسیر یادگیری زبان را آسان و جذاب تر خواهد کرد. برتری دیگر Duolingo نسبت به اپلیکیشن های آموزش زبان مشابه این است که تمام زبان ها و دروس به طور رایگان در اختیار کاربر قرار دارد.
۱۵- اپلیکیشن رتوش عکس و عکاسی Adobe Lightroom
توسعه دهنده: Adobe
دسته بندی: عکاسی
امتیاز: ۴٫۳
قیمت: رایگان
فتوشاپ بدون شک ابزار قدرتمند و در عین حال بسیار پیچیده برای ویرایش عکس است و به خاطر همین پیچیدگی، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند سراغ ابزارهای ویرایش عکس جایگزین بروند. اما Adobe Lightroom، محصول دیگری از توسعه دهندگان فتوشاپ، توانسته است به دور از هرگونه پیچیدگی فرایند ویرایش عکس را برای کاربر تا حد ممکن ساده و لذت بخش کند.
از قابلیت های اپلیکیشن Adobe Lightroom می توان به تنظیم نور و رنگ، فیلترهای مختلف، هیلینگ براش، حالت HDR و هوش مصنوعی فوق العاده قوی برای قرار دادن تگ خودکار روی عکس ها اشاره کرد.
۱۶- اپلیکیشن خودکارسازی IFTTT
توسعه دهنده: IFTTT, Inc
دسته بندی: بهره وری
امتیاز: ۳٫۸
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
اپلیکیشن IFTTT (مخفف If This Then That به معنی اگر این سپس آن) به کاربران امکان می دهد زنجیره ای از عبارات شرطی ایجاد کنند که در اثر تغییراتی که در سرویس های تحت وب مانند اینستاگرام، فیسبوک، جی میل، تلگرام، پینترست و ... می افتد، اجرا می شود.
به کمک این اپلیکیشن می توانید بسیاری از کارهای تحت وب خود را به طور خودکار و با استفاده از این عبارات شرطی که به راحتی قابل ایجاد است، انجام بدهید. می توانید دستور جدیدی در این اپلیکیشن ایجاد کنید یا از دستورها ساخته شده توسط کاربران دیگر استفاده کنید تا برای مثال، اگر توییتی با هشتگ خاصی ارسال کردید، پیامی به آدرس ایمیلی که مشخص کردید، فرستاده شود؛ یا اگر عکسی به گالری موبایل تان اضافه شد، به طور خودکار در فضای ابری ذخیره شود.
یکی از دستورالعمل های جالب IFTTT به پیش بینی هواشناسی مربوط می شود. مثلا اگر هوا بارانی یا برفی بود، نوتیفیکشنی به گوشی شما ارسال می شود؛ یا اگر دوست دارید همیشه در جریان آخرین سریال ها و فیلم های نتفلکیس قرار بگیرید، می توانید به کمک دستورعمل IFTTT از آن باخبر شوید. استفاده از این اپلیکیشن شما را از انجام بسیاری از کارهای وقت گیر و تکراری نجات می دهد.
۱۷- اپلیکیشن مهارت آموزی Khan Academy
دسته بندی: آموزش
امتیاز: ۴٫۴
قیمت: رایگان + خرید درون برنامه ای
خواه دانشجو باشید یا معلم؛ یا دانش آموز، مدیر یا بزرگسالی که بعد از ۲۰ سال به کلاس درس برگشته است، به کمک کتابخانه ی دیجیتال Khan Academy که به رایگان در اختیار شما قرار داده شده است، می توانید مهارت های جدید بیاموزید. با Khan Academy می توانید هرچه اراده کنید به طور کاملا رایگان یاد بگیرید. این برنامه شامل هزاران تمرین ویدئو و مقالات تعاملی در تمام زمینه های آموزشی موجود از جمله ریاضیات، علوم، اقتصاد، امور مالی، دستور زبان، تاریخ، سیاست و موارد بسیار دیگر است.
Khan Academy با تمرینات و آزمون های بسیار، به همراه بازخورد سریع و راهنمایی های گام به گام به تقویت مهارت های مدنظر شما کمک می کند. از این اپلیکیشن می توانید در کنار مطالبی که در مدرسه یا دانشگاه می آموزید استفاده کنید یا سراغ موضوعاتی بروید که همیشه مایل به یادگیری آن بودید؛ اما فرصت آن را پیدا نمی کردید.