دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

علم و فناوری / فناوری ارتباطات /

بهترین گوشی‌ های موبایل در بازار ایران؛ بهترین موبایل اقتصادی از رنج قیمتی 5 میلیون تا 30 میلیون 

سه شنبه، 08 آبان 1403
کد خبر: 415782
ساعدنیوز: در مقاله‌ی پیش‌ رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربه‌ی کاربر، بهترین گوشی‌های بازار ایران را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی می‌کنیم.

به گزارش سرویس علم و فناوری ساعد نیوز، با‌‌ توجه‌‌‌‌ به افزایش بی‌سابقه و افسارگسیخته‌ی قیمت گوشی‌ در چند سال گذشته در بازار ایران، این دستگاه مهم که بخش بزرگی از زندگی ما محسوب می‌شود، به کالایی لوکس تبدیل شده است؛ پس هنگام خرید گوشی جدید، باید بیش از گذشته وسواس به‌ خرج بدهیم و مدلی را انتخاب کنیم که بیشترین امکانات و بهترین تجربه را با قیمت مدنظر ارائه می‌دهد.

به‌طور کلی برای خرید گوشی هوشمند، گذشته‌ از کیفیت ساخت و طراحی ظاهری که در حس و تجربه‌ی استفاده از گوشی و مقاومت آن در برابر ضربات و فشار نقش مهمی دارد، باید به موارد زیر توجه داشت:

  • ابعاد و وزن: اندازه‌ی یک گوشی نقش مهمی در راحتی شما در استفاده از آن دارد. معمولاً خوش‌دست‌ترین گوشی‌ها قطر نمایشگر بین 6٫2 تا 6٫5 اینچ دارند، اما با توجه‌ به اینکه استقبال بیشتری از گوشی‌های با صفحه‌نمایش بزرگ‌تر می‌شود، بازار در اختیار مدل‌های غول‌پیکر قرار دارد. وزن یک گوشی نیز به اندازه آن، جنس بدنه و توزیع جرم بستگی دارد ولی به‌طور کلی گوشی‌های با وزن بین 140 تا 180 گرم برای افرادی ایدئال خواهد بود که به‌دنبال گزینه‌های سبک هستد.

  • صفحه‌نمایش: صفحه‌نمایش مهم‌ترین بخشی است که مستقیماً با تجربه‌ی استفاده از گوشی و تعامل بصری کاربر ارتباط دارد و باید به‌گونه‌ای باشد که در استفاده‌های طولانی‌مدت باعث خستگی چشم نشود. گوشی‌های با پنل IPS و وضوح Full-HD مناسب هستند اما دستگاه‌هایی با پنل OLED و نرخ نوسازی 90 یا 120 هرتز با استانداردهای HDR10 و Dolby Vision بهترین تجربه‌ی بصری را رقم می‌زنند.

  • پردازنده: اگرچه تعداد بی‌شماری از پردازنده‌های مختلف در گوشی‌های هوشمند وجود دارد، باید به‌سراغ مدلی بروید که پردازنده آن جهت انجام امور روزمره و خصوصاً چندوظیفگی، پاسخگو باشد. معمولاً سری Helio G9X و Dimensity از پردازنده‌های مدیاتک و سری Snapdragon 6 / 7 از پردازنده‌های کوالکام مناسب هستند.

  • ارتباطات بی‌سیم: با آنکه تقریباً تمامی گوشی‌های هوشمند بازار از فناوری 4G پشتیبانی می‌کنند اما در مواردی توجه به باندهای فرکانسی پشتیبانی‌شده اهمیت دارد. برخی از گوشی‌ها فاقد امکان تجمیع فرکانس بوده و در نتیجه نمی‌توانند از +4G یا 4.5G استفاده کنند. همچنین در مورد گوشی‌هایی که از 5G زیر 6 گیگاهرتز بهره می‌برند، تنها در گوشی‌های آیفون و شیائومی امکان استفاده از این فناوری وجود دارد و تا پایان سال دردسترس گوشی‌های سامسونگ نیز قرار خواهد گرفت.

  • رم و فضای ذخیره‌سازی: استاندارد رم و فضای ذخیره‌سازی نیز به‌اندازه‌ی توانایی پردازنده اهمیت دارد و اگر گوشی از حافظه‌های قدیمی استفاده کند به‌علت کم‌بودن سرعت خواندن و نوشتن، احتمال کندشدن گوشی یا تأخیر در پاسخگویی وجود خواهد داشت. بهتر است به‌سراغ مدل‌هایی با فضای ذخیره‌سازی UFS 2.1 و بالاتر یا NVMe بروید.

  • دوربین: بسیاری از سازندگان با استفاده از ماژول‌های دوربین متعدد، به خصوص در مدل‌های اقتصادی، و استفاده از سنسورهای با وضوح‌های چند ده مگاپیکسلی سعی در برتر نشان دادن گوشی خود دارند؛ اما کیفیت تصاویر به عواملی چون ابعاد و کیفیت سنسور، لنز و حتی نوع پردازنده دارد. امروزه شاهد استفاده از انواع ماژول‌های کم‌کیفیت و ناکارآمد عموماً دو مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق هستیم، بنابراین بهتر است توجه شما بیشتر به مشخصات دوربین اصلی (واید) گوشی و داشتن مواردی چون لرزشگیر اپتیکال معطوف شود.

  • باتری: امروزه اکثر گوشی‌های هوشمند از باتری‌های پرظرفیت بهره می‌برند. اما گوشی‌های با ظرفیت 5000 میلی‌آمپرساعت و بالاتر عمر باتری بهتری (معمولاً یک روز و بیشتر) دارند. ضمناً از جهت شارژ، گوشی‌هایی با پشتیبانی از توان شارژ 20 وات به بالا مناسب هستند اما اگر می‌خواهید گوشی‌تان در زمان‌های سریع‌تر و زیر یک ساعت شارژ شود، به‌سراغ دستگاه‌هایی با توان شارژ بالای 33 وات بروید. وجود آداپتور در جعبه نیز موضوع دیگری است که حین خرید به گوشی باید مدنظر داشته باشید.

  • اسپیکر و جک هدفون: گوشی‌های اقتصادی از اسپیکر مونو و کم‌حجم بهره می‌برند اما اگر موضوع صدا و کیفیت آن برایتان اهمیت دارد، به‌سراغ گوشی‌هایی با اسپیکر استریو بروید. ضمناً حذف جک هدفون باوجود آنکه به امری عادی در گوشی‌ها تبدیل شده اما همچنان از نکات حائر اهمیتی است که حین خرید گوشی باید به آن توجه داشت، به‌خصوص که سازندگان در گوشی‌های اقتصادی نیز چنین رویکردی را درپیش گرفته‌اند.

  • سیستم‌عامل: فارغ‌از تفاوت اندروید و iOS، نسخه سیستم‌عامل هم از نظر امنیت هم از نظر به‌روز بودن و داشتن آخرین امکانات نرم‌افزاری اهمیت دارد. درحال حاضر گوشی‌های اندرویدی مجهز به اندروید 14 و اپل مجهز به iOS 18 به‌روزترین نسخه‌ی سیستم‌عامل را دارند؛ اما اگر در شرایطی به‌خاطر موارد دیگر مجبور به انتخاب گوشی قدیمی‌تر یا با نسخه اندروید پایین‌تر شدید، بهتر است به‌سراغ هیچ گوشی با نسخه اندروید قدیمی‌تر از 12 نروید چراکه دیگر به روزرسانی دریافت نمی‌کنند.

  • قابلیت‌ها و امکانات: وجود حسگر اثرانگشت، اینفرارد جهت کنترل دستگاه‌های مختلف از راه‌دور، پشتیبانی از شارژ بی‌سیم و بی‌سیم معکوس، درگاه کارت حافظه، استاندارد مقاومت در برابر آب IP67/IP68 و یا سایر موارد دیگر از جمله امکاناتی هستند که برای هرگوشی ارزش افزوده ایجاد می‌کنند و توجه به آن‌ها در حین خرید ممکن است برای بسیاری از کاربران اهمیت داشته باشد.

در مقاله‌ی پیش‌ رو، می‌خواهیم بهترین گوشی‌های هوشمند را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی کنیم تا بتوانید بر‌‌‌اساس بودجه‌ی مدنظرتان، بهترین گوشی ممکن را بخرید؛ از بهترین گوشی‌های 5 میلیون تومانی (گوشی‌های اقتصادی) تا بهترین گوشی‌های بالای 70 میلیون تومان (گوشی‌های پرچم‌دار).

توجه کنید همه‌ی قیمت‌های نوشته‌شده براساس کمترین قیمت بازار برای مدل رجیسترشده است. افزون‌براین با‌‌‌ توجه‌‌‌ به تغییر زیاد قیمت در ایران، این مقاله هر ماه و طبق قیمت روز گوشی در بازار کشور، به‌روز می‌شود.

بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان

متاسفانه به‌علت افزایش نرخ ارز، گوشی هوشمند کارآمدی که بتوان با بودجه زیر 5 میلیون تومان خریداری کرد وجود ندارد. در این بازه قیمتی گوشی‌هایی مانند ردمی A3 و ردمی A3X دردسترس هستند ولی به‌علت نارضایتی خریداران از تجربه‌ی کاربری این گوشی، خرید آن‌ها را به‌شما توصیه نکرده و پیشنهاد می‌کنیم با اندکی افزایش بودجه سراغ گزینه‌های بهتر بروید.

بهترین گوشی تا 7 میلیون تومان

گلکسی A05s سامسونگ

6.7 اینچ

1080x2400 پیکسل

50/2/2 مگاپیکسل

سلفی 13 مگاپیکسل

4/6 گیگابایت رم

Snapdragon 680 4G

5000 میلی آمپر ساعت

لیتیوم پلیمری

گلکسی A05s به‌عنوان یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین گوشی‌های سامسونگ با تراشه‌ی نسبتاً قدیمی Snapdragon 680 4G روانه‌ی بازار شده است؛‌ بااین‌حال، بهبود عملکرد این تراشه در مقایسه با تراشه‌ی Exynos 850 نسل قبل را می‌توان به فال نیک گرفت. سخت‌افزار گوشی در کاربری روزمره همراه خوبی برای کاربر خواهد بود؛‌ اما انتظارش را داشته باشید که هنگام اجرای بازی با کندی مواجه شوید.

افزون‌براین، وضوح صفحه به Full HD ارتقاء یافته و نرخ نوسازی 90 هرتزی را ارائه می‌دهد. ظرفیت باتری این گوشی 5,000 میلی‌آمپر ساعت است که از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می‌کند. البته برای اولین‌بار در این سری، دیگر از آداپتور شارژ‌ در جعبه خبری نیست و شارژر 25 وات آن جداگانه باید خریداری شود.

پوکو M5s شیائومی

6.43 اینچ

1080x2400 پیکسل

64/8/2/2 مگاپیکسل

سلفی 13 مگاپیکسل

4/6/8 گیگابایت رم

Helio G95

5000 میلی آمپر ساعت

لیتیوم پلیمری

گوشی پوکو M5s شیائومی از نمایشگر 6٫43 اینچی OLED استفاده می‌کند که می‌تواند آن را یک سر و گردن بالاتر از رقبایی با نمایشگر IPS LCD قرار دهد؛ البته نرخ نوسازی 60 هرتزی‌اش احتمالا برای برخی از کاربران محدودیت بزرگی به‌شمار می‌آید.

شیائومی از تراشه‌ی مدیاتک Helio G95 در پوکو M5s استفاده می‌کند که در کنار 4 گیگابایت رم، عملکرد نسبتا خوبی در کاربری روزانه و اجرای بازی‌های مختلف بتل رویال دارد؛ اما باید تنظیمات گرافیکی بازی‌ها را کمی پایین بیاورید. تراشه، مصرف باتری چندان بالایی ندارد و با یک‌ ساعت کال آو دیوتی بازی کردن حدود 15 درصد از باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی آن کم می‌شود.

بهترین گوشی تا 10 میلیون تومان

گلکسی A15 سامسونگ

6.5 اینچ

1080x2340 پیکسل

50/5/2 مگاپیکسل

سلفی 13 مگاپیکسل

4/6/8 گیگابایت رم

Helio G99

5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژ سریع 25 وات

گلکسی A15 از گوشی‌های سری A سامسونگ است که پیشرفت امیدوارکننده‌ای نسبت‌به نسل قبل خود تجربه کرده و ارزش خرید آن هم‌اکنون بیش‌از پیش است. مجهزشدن گوشی به یکی از پردازنده‌های قدرتمند سری G مدیاتک یعنی Helio G99، ارتقای نمایشگر به OLED و از همه مهم‌تر امکان دریافت چهار نسخه‌ی بعدی اندروید که در بین بسیاری از گوشی‌های ارزان‌قیمت بی‌سابقه بوده، از جمله دلایلی هستند که می‌توان در توجیه ارزش خرید بالای این گوشی ارائه داد.

گلکسی A15 از رویه‌ی جدید طراحی سامسونگ در سال 2024 یعنی بهره‌گیری از فریم تخت و طراحی موسوم به Key Island پیروی می‌کند تا گوشی ظاهری مدرن‌تر و لوکس‌تر به‌خود بگیرد و حس‌وحال گوشی‌های ارزان‌قیمت‌تر را تداعی نکند.

نکات مثبت

  • بهبود قدرت پردازشی در مقایسه با نسل گذشته

  • طراحی مدرن‌تر در مقایسه با نسل قبل

  • رابط‌کاربری به‌روز

  • شارژدهی عالی

نکات منفی

  • نبود شارژر در جعبه‌ی گوشی

  • برش قطره‌ای دوربین سلفی

ردمی نوت 12S شیائومی

6.43 اینچ

1080x2400 پیکسل

108/8/2 مگاپیکسل

سلفی 12 مگاپیکسل

6/8 گیگابایت رم

Helio G96

5000 میلی آمپر ساعت

لیتیوم پلیمری

ردمی نوت 12S شیائومی از پردازنده‌ی Helio G96 بهره می‌برد که امکان دارد حتی نسبت‌به برخی گوشی‌های ارزان‌تر، عملکردی ضعیف‌تر از خود نشان دهد اما تمرکز سازنده در این گوشی صرفا روی عملکرد پردازشی معطوف نبوده تا از دیگر جنبه‌ها غافل شود.

مواردی چون نمایشگر 6٫43 اینچی که اندازه کاملا استانداردی محسوب می‌شود، پنل OLED با نرخ نوسازی 90 هرتز و وضوح FHD، اسپیکرهای استریو، وزن 176 گرمی و باتری حجیم، این گوشی را در مجموع به انتخاب معقولی تبدیل می‌کنند.

ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی

6.67 اینچ

1080x2400 پیکسل

108/8/2 مگاپیکسل

سلفی 16 مگاپیکسل

6/8 گیگابایت رم

Snapdragon 685

5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژ سریع 33 وات

ردمی نوت 13 شیائومی در انواع نسخه‌های مختلف به‌فروش می‌رسد و ارزان‌ترین عضو ردمی نوت 13 یعنی نسخه‌ی 4G آن از تراشه‌ی Snapdragon 685 قدرت می‌گیرد که در پردازش‌های CPU-محور عملکرد قابل قبولی داشته اما در زمینه‌ی گرافیک ضعیف عمل می‌کند و چندان نمی‌توان برای بازی، این گوشی را دستگاه مناسبی دانست. از نظر کیفیت و طراحی اما با دستگاه خوش‌ساختی طرف هستیم که حاشیه‌های کمی در اطراف نمایشگر 6٫67 اینچی OLED با نرخ نوسازی 120 هرتزی‌اش دارد.

ردمی نوت 13 از فریم تخت و قاب پلاستیکی با طرح شیشه‌مانند برای پوشش بدنه استفاده می‌کند و طراحی مستطیل‌گونه‌ای داشته که مطابقت بیشتری با سلیقه‌ی اکثر کاربران دارد. دوربین اصلی عکس‌هایی با وضوح 108 مگاپیکسل ثبت می‌کند که در روشنایی روز پرجزئیات و راضی‌کننده به‌نظر می‌رسند، اما در تاریکی تعریفی ندارند. برای ارزیابی بهتر عملکرد دوربین توصیه می‌کنیم که نگاهی به مقایسه ردمی نوت 13 با گلکسی A25 بیاندازید.

بهترین گوشی تا 15 میلیون تومان

گلکسی A35 سامسونگ

6.6 اینچ

1080x2340 پیکسل

50/8/5 مگاپیکسل

سلفی 13 مگاپیکسل

6/8 گیگابایت رم

Exynos 1380

5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژ سریع 25 وات

گلکسی A35، محصولی است که با ارتقا یافتن پردازنده به Exynos 1380 و همچنین شیشه‌ای شدن قاب پشتی، به‌نوعی روح گلکسی A54 در آن جریان یافته و از آن‌جایی که این گوشی را می‌توان با بودجه‌ای کمتر از گلکسی A54 خرید، اکنون این میان‌رده را ارزشمندتر از همیشه می‌بینیم. ضمن این‌که در فرایند به‌روزرسانی چهارساله‌، گلکسی A35 یک نسخه بیشتر اندروید را نیز دریافت خواهد کرد.

همچنین دوربین سلفی به‌جای بریدگی قطره‌ای شکل، درون حفره قرار گرفته و محافظت از نمایشگر با Gorilla Glass Victus Plus بهبود یافته است. به‌جز ارتقای کیفیت ساخت بدنه و پردازنده، دوربین اصلی میزبان حسگری با وضوح 50 مگاپیکسلی شده است که در کنار پردازنده اگزینوس 1380، عکس‌ها بهتر و سریع‌تر پردازش می‌شوند؛ به‌طوری که عملکرد آن هنگامی که شرایط نوری مناسب باشد، باتوجه به هزینه‌ای که برای گوشی می‌کنید ایده‌آل به‌نظر می‌رسد.

نکات مثبت

  • طراحی مدرن‌تر و هم‌راستا با ترند روز

  • دوربین اصلی باکیفیت

  • شیشه‌ای شدن بدنه

  • شارژدهی عالی

نکات منفی

  • وزن زیاد

  • فقدان شارژر همراه گوشی

  • وجود رقبایی با نمایشگر 10 و 12بیتی

ردمی نوت 13 پرو شیائومی 4G

6.67 اینچ

1080x2400 پیکسل

200/8/2 مگاپیکسل

سلفی 16 مگاپیکسل

8/12 گیگابایت رم

Helio G99 Ultra

5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژ سریع 67 وات

ردمی نوت 13 پرو شیائومی (نسخه 4G) از نظر طراحی ظاهری، سازگاری بیشتری با سلیقه و انتظارات تعداد کثیری از کاربران دارد چراکه از یک نمایشگر بزرگ 6٫67 اینچی با حاشیه‌های بسیار اندک بهره می‌برد و همچنین خوش‌ساخت‌تر و باکیفیت‌تر از رقبایش به‌نظر می‌رسد.

این گوشی که دقیقاً همان پوکو M6 پرو اما با دوربین 200 مگاپیکسلی محسوب می‌شود، از تراشه Helio G99 Ultra قدرت می‌گیرد که اندکی بهبودیافته‌تر از Helio G99 عمل می‌کند. ضمناً از حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر بهره می‌برد. اما در بخش نرم‌افزار درحالی‌که می‌توانست به نسخه‌ی 14 سیستم‌عامل اندروید به‌صورت پیش‌فرض مجهز باشد، یک نسخه قدیمی‌تر با رابط کاربری MIUI را اجرا می‌کند.

نکات مثبت

  • نمایشگر پرنور با دقت رنگ عالی

  • عمر باتری مناسب

نکات منفی

  • عملکرد بد در عکاسی

  • ارزش خرید بسیار پایین نسبت به مدل 5G

  • قیمت‌گذاری بحث‌برانگیز در مقایسه با رقبا

  • تراشه‌ی قدیمی با قدرت پردازشی ناامیدکننده

بهترین گوشی تا 20 میلیون تومان

گلکسی A55 سامسونگ

6.6 اینچ

1080x2340 پیکسل

50/12/5 مگاپیکسل

سلفی 32 مگاپیکسل

6/8/12 گیگابایت رم

Exynos 1480

5000 میلی‌آمپر ساعت

لیتیوم یونی

گلکسی A55 به‌عنوان پریمیوم‌ترین میان‌رده‌ی سال 2024 سامسونگ، با فریم فلزی و تراشه‌ی جدید Exynos 1480 همین شرکت، راهی بازار شده است. دوربین‌های اصلی، اولتراواید و ماکروی A55 نسبت به سال گذشته تغییر یا پیشرفتی نداشته‌اند؛ اما به‌لطف تراشه‌ی جدید، تجربه‌ی عکاسی لذت‌بخش و قابل قبولی ارائه می‌کنند. دوربین اصلی A55،‌ امکان فیلم‌برداری 4K با نرخ 30 فریم‌برثانیه را نیز در اختیار قرار می‌دهد.

در بخش نمایشگر، گلکسی A55 از پنل OLED با ابعاد 6٫6 اینچ (حدود 0٫2 اینچ بزرگ‌تر از A54) استفاده می‌کند. نمایشگر، روشنایی و دقت رنگ خوبی ارائه می‌کند؛ اما حاشیه‌های قطور اطراف آن، می‌تواند یکی از نقاط ضعف بزرگ A55 باشد و با وجود وزن 213 گرمی نمی‌تواند جایگاهی در بین گزینه‌های خوش‌دست برای خود باز کند. با این‌حال می‌توان وجود گواهی IP67 برای مقاومت در برابر آب را یک برتری نسبت‌به رقبا به‌حساب آورد.

نکات مثبت

  • فریم فلزی

  • شارژدهی خوب

  • پشتیبانی نرم‌افزاری 4ساله

  • تجربه‌ی عکاسی رضایت‌بخش

  • فیلم‌برداری 4K با جزئیات مطلوب

نکات منفی

  • پیشرفت اندک دوربین

  • تراشه‌ی ضعیف‌تر از رقبا

  • حاشیه‌های قطور نمایشگر

  • فضای ذخیره‌سازی کُندتر از رقبا

  • وجود رقبایی با نمایشگر 10 یا 12بیتی

پوکو X6 پرو شیائومی

6.67 اینچ

1220x2712 پیکسل

64/8/2 مگاپیکسل

سلفی 16 مگاپیکسل

8/12 گیگابایت رم

Dimensity 8300 Ultra

5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژ سریع 67 وات

پوکو ایکس 6 پرو از تراشه‌ی فوق‌العاده قدرتمند Dimensity 8300 Ultra مدیاتک بهره می‌برد. این تراشه از هرنظر، چه در کاربری روزمره و چه در پردازش‌های سنگین و بازی، عملکرد خیره‌کننده و کم‌نقصی در حد گوشی‌های پرچمدار به‌نمایش می‌گذارد. روان‌بودن و بهینگی را به‌وضوح می‌توان در هنگام استفاده از گوشی مشاهده کرد و به‌جرات می‌توان گفت که این گوشی در هیچ‌یک از سناریو‌های چندوظیفگی و جابجاشدن سریع بین اپ‌ها و منوها (با وجود رابط کاربری سنگین HyperOS) کم نمی‌آورد.

استفاده از سریع‌ترین تراشه فضای ذخیره‌سازی UFS 4.0 نیز دیگر جای هیچ شک و شبهه‌ای را در مورد سخت‌افزار این گوشی باقی نمی‌گذارد و خاطر خوره‌های بازی را آسوده می‌کند تا در نهایت بتوانیم عنوان قدرتمندترین میان‌رده بازار و بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی را به پوکو X6 پرو نسبت دهیم. این گوشی نمایشگر باکیفیتی هم دارد که با وضوح بالاتر 1220 در 2712 پیکسل، 68 میلیارد رنگ را به‌تصویر می‌کشد و بیش‌از 90 درصد از پنل جلو را به‌خود اختصاص داده تا تجربه‌ی بصری تحت‌الشعاع حاشیه‌های مزاحم قرار نگیرد.

نکات مثبت

  • بدنه‌ی پلاستیکی؛ اما خوش‌ساخت

  • فضای ذخیره‌سازی پرسرعت

  • تراشه‌ی قدرتمند و پایدار

  • وضوح 1.5K نمایشگر

  • عمر باتری بالا

نکات منفی

  • پسرفت دوربین نسبت به نسل پیشین

  • عملکرد پایین‌تر از حد انتظار اسپیکرها

  • ظاهر نه‌چندان خوشایند رابط کاربری

آنر X9b

6.78 اینچ

1220x2652 پیکسل

108/5/2 مگاپیکسل

سلفی 16 مگاپیکسل

12 گیگابایت رم

Snapdragon 6 Gen 1

5800 میلی‌آمپر ساعت

لیتیوم پلیمری

اگر طرفدار گوشی‌های ظریف، باریک و سبک هستید اما دوام و کیفیت ساخت جزء خط قرمزهای شما در انتخاب گوشی است، گوشی آنر X9b را به‌شما پیشنهاد می‌کنیم. این گوشی از نمایشگر OLED با حاشیه‌های اندک و خمیده 6٫78 اینچی و وضوح 1220 در 2652 پیکسل استفاده می‌کند که نرخ نوسازی 120 هرتزی دارد.

پردازنده‌ی گوشی آنر Snapdragon 6 Gen 1 است که توان و راندمان بالایی در محاسبات CPU و GPU-محور ارائه می‌دهد و یکی از خصوصیات خوب دیگر آن، ظرفیت 12 گیگابایتی رم به‌صورت استاندارد به‌حساب می‌آید. همچنین باتری 5,800 میلی‌آمپرساعتی این گوشی را به یکی از بهترین‌ها از نظر شارژدهی و عمر باتری تبدیل می‌کند. آن‌هم در شرایطی که وزن گوشی از 185 گرم فراتر نمی‌رود. بهره‌گیری از اسپیکر مونو را می‌توان تنها نقطه ضعف بزرگ این گوشی برشمرد.

بهترین گوشی تا 25 میلیون تومان

ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی

6.67 اینچ

1220x2712 پیکسل

200/8/2 مگاپیکسل

سلفی 16 مگاپیکسل

8/12/16 گیگابایت رم

Dimensity 7200 Ultra

5000 میلی‌آمپر ساعت

لیتیوم پلیمری

میان‌رده جذاب ردمی نوت 13 پرو پلاس شیائومی با صفحه‌نمایش خمیده و متریال باکیفیت، یکی از رقیب‌های اصلی گلکسی A55 و پوکو X6 پرو در بازار میان‌رده‌ها محسوب می‌شود که گواهی IP68 را به‌عنوان اولین عضو ردمی نوت دارنده این گواهی اخذ کرده است. نمایشگر بزرگ و 6٫67 اینچی آن از نرخ تاز‌ه‌سازی 120 هرتز و فناوری دالبی ویژن پشتیبانی می‌کند. به گفته شیائومی این نمایشگر می‌تواند تا 68 میلیارد رنگ را نمایش دهد؛ از این رو برای بازی کردن و فیلم دیدن ایدئال است.

پردازنده دایمنسیتی 7200 اولترا در ردمی نوت 13 پرو پلاس به‌خوبی از پس پردازش‌های مختلف بر‌می‌آید و شاید بتوانید تاحدودی به میان‌رده شیائومی به چشم یک گوشی گیمینگ نیز نگاه کنید. یکی دیگر از ویژگی‌های اصلی و باارزش میان‌رده شیائومی، دوربین 200 مگاپیکسلی آن است که می‌تواند با فیلم‌برداری 4K، گوشی یادشده را به مدل مناسبی برای تولیدکنندگان محتوا تبدیل کند.

نکات مثبت

  • عرضه با شارژر پرسرعت 120واتی

  • نمایشگر 12بیتی و OLED چشم‌نواز

  • بدنه‌ی شیشه‌ای باکیفیت با گواهی IP68

  • عملکرد عکاسی بسیار خوب در روز و شب

نکات منفی

  • عملکرد ضعیف‌تر از رقبا

  • شارژدهی نه‌چندان خوب

بهترین گوشی تا 30 میلیون تومان

پوکو F6 پرو شیائومی

6.67 اینچ

1440x3200 پیکسل

50/8/2 مگاپیکسل

سلفی 16 مگاپیکسل

12/16 گیگابایت رم

Snapdragon 8 Gen 2

5000 میلی‌آمپر ساعت

شارژ سریع 120 وات

پوکو F6 پرو، بهترین و قدرتمندترین عضو از محصولات پوکو در سال 2024 شناخته می‌شود و اصلا جای تعجب ندارد که تقریبا آن‌را یک‌گوشی پرچمدار به‌حساب آوریم. پرچمداری اقتصادی که از بدنه‌ی شیشه‌ای-آلومینومی استفاده می‌کند و قدرتش را تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 2 می‌گیرد تا دیگر حرف و حدیثی برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها باقی نماند. البته مواردی چون دوربین معمولی، فقدان گواهی IP68 و شارژ بی‌سیم باعث می‌شود که نسبت‌به گوشی‌های پرچمدار با کاستی‌هایی دست و پنجه نرم‌ کند.

درهر صورت پوکو F6 پرو برای خوره‌های بازی، یکی از ارزان‌ترین و به‌صرفه‌ترین محصولات با تراشه‌ی پرچمدار به‌حساب می‌آید و نمایشگر 6٫67 اینچی OLED با وضوح 1440p و روشنایی خیره‌کننده‌ی 4000 نیت، تکمیل‌کننده‌ی یکی از بهترین تجربه‌های کاربری خواهد بود. این گوشی آداپتور 120 واتی نیز در جعبه‌ی خود دارد که می‌تواند در 20 دقیقه گوشی را کامل شارژ کند.

گلکسی اس 23 اف ای سامسونگ

6.4 اینچ

1080x2340 پیکسل

50/12/8 مگاپیکسل

سلفی 10 مگاپیکسل

8 گیگابایت رم

Exynos 2200

4500 میلی‌آمپر ساعت

لیتیوم یونی

قاتل پرچم‌دار سامسونگ با نام گلکسی S23 FE چندی پیش در بازار موجود شد تا جایگاه سری گلکسی Fan Edition سامسونگ را در بین بهترین گوشی های بازار ایران تثبیت کند اما این‌بار در کالبدی قطورتر و سنگین‌تر از نسل پیشین‌اش. طراحی کلی این گوشی بسیار برای ما یادآور گلکسی A54 می‌شود و با شیشه‌ای شدن قاب پشتی، به‌نظر می‌رسد از پلتفرم همان گوشی برای طراحی S23 FE استفاده شده است.

این گوشی از نمایشگر 6٫4 اینچی با نسبت کمتر از 85 درصد به بدنه بهره می‌برد که از حاشیه‌های زیاد اطراف نمایشگر این گوشی خبر می‌دهد. S23 FE در دونسخه با تراشه‌های Snapdragon 8 Gen 1 و Exynos 2200 عرضه شده که نسخه‌ی اگزینوس در بازار کشور به‌صورت گسترده توزیع می‌شود. دوربین اصلی نیز از 12 به 50 مگاپیکسل با امکان فیلم‌برداری 8K تغییر کرده و در کنارش دوربین تله‌فوتوی 8 مگاپیکسلی آن را به گزینه‌ای مناسب برای عکاسی بدل می‌کند.

نکات مثبت

  • ارتقای عملکرد سخت‌‌افزاری

  • افزایش رم پایه به 8 گیگابایت

  • 100 دلار قیمت عرضه‌ی پایین‌تر

  • روشنایی خیره‌کننده در حالت HDR

  • بدنه‌ی باکیفیت‌تر با حس‌وحال پریمیوم‌تر

نکات منفی

  • وزن سنگین‌تر از قبل

  • حاشیه‌های بسیار عریض

  • بهبود ناچیز تجربه‌ی عکاسی

  • داغی بدنه (هرچند کمتر از قبل)


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 03 دی
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
اگر یک بار تنگه هرمز را ببندیم تا شریعتمداری دلش خوش بشود و حکومتی هم به جلیلی بدهیم، دیگر همه چیز تمام و مشکلات حل می‌شود
فرهاد مجیدی: افرادی که اطراف سرمربی تیم هستند، برای خود شیرینی چیزهایی را منتقل می‌کنند که اصلاً حقیقت ندارد
مراحل سابمیت مقاله
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
مسعود شجاعی : اگر اصول اخلاقی را رعایت کنیم، اصول فنی را می‌توانیم درست کنیم ؛ خانواده‌های ما خیلی عذاب می‌کشند ؛ آنها مثل برادر کوچکتر من هستند ؛ حامد لک بدون شک جزو 3 گلر برتر ایران
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
ترجمه تخصصی کتاب
رونمایی از همزاد و بدل محسن تنابنده بازیگر سریال پایتخت و سعید آقاخانی بازیگر سریال نون خ با شباهت زیاد+فیلم
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی