بیوگرافی و زندگی شخصی و اجتماعی امانوئل مکرون و همسرش + فیلم و عکس های جذاب و دیدنی
خلاصه بیوگرافی
نام : امانوئل ژان-میشل فردریک
نام خانوادگی : مَکْرون
متولد : زاده 21 دسامبر 1977
تحصیلات : کارشناسی ارشد فلسفه
سمت فعلی : رئیس جمهور فرانسه
زندگی شخصی و خانواده
امانوئل ژان-میشل فردریک مَکْرون (زاده 21 دسامبر 1977 در شهر آمین) بانکدار سرمایهگذاری سابق و سیاستمدار فرانسوی است که از مه 2017 به عنوان رئیسجمهور فرانسه خدمت میکند.
او بازرس مالیه، سربازرس مالی فرانسه و سپس در بانک روتشیلد و شرکا، بانکدار سرمایهگذاری شد. او که از سال 2006 تا 2009 عضو حزب سوسیالیست بود در سال 2014 در کابینه دوم والس به عنوان وزیر اقتصاد، صنعت و امور دیجیتال فرانسه منصوب شد. او در 30 اوت 2016، به منظور رقابت به عنوان یک لیبرال اجتماعی در انتخابات ریاست جمهوری 2017 استعفا داد. مکرون در 16 نوامبر 2016 رقابت خود را به عنوان نامزد حزب مستقل آن مارش! برای انتخابات اعلام کرد. پس از برگزاری دور اول انتخابات، او به دور دوم رسید که در نهایت با کسب بیش از شصت و شش درصد آرا به عنوان رئیسجمهور جدید فرانسه برگزیده شد.
تحصیلات امانوئل مکرون
مکرون در دانشگاه پاریس غربی نانتر فلسفه خواند و در سال 2004 از مدرسه ملی اداری فارغالتحصیل شد.
همسر امانوئل مکرون
مکرون با بریژیت تروینو که 24 سال از او بزرگتر است و در دبیرستان لا پروویدانس در آمین (شهر) معلم او بوده ازدواج کردهاست. این زوج نخستین بار وقتی مکرون 15 ساله و شاگرد تروینوی 40 ساله بود یکدیگر را ملاقات کردند و زمانی که مکرون 18 ساله شد وارد رابطه شدند.
والدین او ابتدا سعی کردند با فرستادن او به پاریس برای اتمام سال آخر مدرسه این زوج را از هم جدا کنند چرا که فکر میکردند جوانی او این رابطه را نامناسب کرده، ولی این زوج پس از فارغالتحصیلی او با هم ماندند و در سال 2007 ازدواج کردند.
فرزندان امتنوئل مکرون
این زوج هماکنون با سه فرزند تروینو از ازدواج قبلیش زندگی میکنند. مکرون از خود فرزندی ندارد.
زندگی سیاسی و اجتماعی امانوئل مکرون
مکرون پس از برگزاری دور نخست انتخابات ریاستجمهوری فرانسه در 23 آوریل 2017 به دور دوم رسید. او در دور دوم انتخابات ریاستجمهوری فرانسه (2017) در 7 مه، با نتیجهٔ قاطع برنده شد و بر نامزد جبههٔ ملی، مارین لو پن غلبه کرد. او در 39 سالگی جوانترین رئیسجمهور تاریخ فرانسه و جوانترین رئیس کشور فرانسه از زمان ناپلئون بناپارت لقب گرفتهاست. او همچنین نخستین رئیسجمهور فرانسه است که بعد از تأسیس جمهوری پنجم فرانسه (در 1958) متولد شدهاست.
حزب مکرون در انتخابات مجلس فرانسه (2017)، با کسب 350 کرسی از مجموع 577 کرسی، به اکثریت دست یافتند.
سیاست داخلی
مکرون در نخستین ماههای ریاستجمهوری، بستهای از اصلاحات بازار کار را برای تصویب ارائه کردهاست. بر اساس طرح او 120٬000 شغل از بخش دولتی فرانسه حذف شده و شرکتهای فرانسوی از انعطافپذیری بیشتری از نظر ساعت کار و پرداختها برخوردار خواهند شد. اصلاحات مکرون با مقاومت سندیکاها مواجه شدهاند.
سیاست خارجی و دفاعی
مکرون در 25 مهٔ 2017 در اجلاس 2017 بروکسل، که نخستین اجلاس ناتو در دورهٔ ریاستجمهوریاش بود، شرکت کرد و برای نخستین بار با دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، دیدار کرد.
مواضع سیاسی
برخی ناظران مکرون را لیبرالیسم اجتماعی و برخی دیگر او را یک سوسیال دموکرات توصیف کردهاند.او هنگام حضور در حزب سوسیالیست، (سالهای 2006 تا 2009) از جناح راست حزب حمایت میکرد، که گرایش سیاسیشان با سیاستهای "راه سوم " که بیل کلینتون، تونی بلر و گرهارد شرودر آن را به پیش میبردند مرتبط بود، و سخنگوی کلیدیشان نخستوزیر مانوئل والس بود. وی از 2012 تا 2014 نیز در دولت اول فرانسوا اولاند معاون دبیرکل کاخ الیزه بود.
اقتصاد
مکرون از بازار آزاد و کاستن از کسری بودجه مالیه عمومی دفاع کردهاست. او علناً در گفتگویی با لوموند در سال 2015 خود را لیبرال توصیف کرد. او افزود که «نه راست و نه چپی» است و از «یک همبستگی دسته جمعی» حمایت میکند. او در بازدیدی از وانده در اوت 2016 گفت: «راستگویی مجبورم میکند بگویم سوسیالیست نیستم.» او گفت به این دلیل بخشی از دولت چپ بوده که میخواسته «به منافع عمومی کمک کند». او در کتابش در 2016 خود را هم چپگرا و هم لیبرال توصیف میکند.
سیاست خارجی
مکرون به طرز مجادله برانگیزی استعمار فرانسه بر الجزایر را به عنوان «جنایت علیه بشریت» محکوم کرد. او گفت این بخشی از گذشته ایست که باید بابت آن از کسانی که ما این اعمال را علیهشان انجام دادیم عذر بخواهیم. این مخالفت باعث پایین رفتن مکرون در نظرسنجیها شد.
او میگوید فرانسه در قبال سوریه به سیاست متوازن تری از جمله گفتگو با بشار اسد نیاز دارد. به هر روی او در آوریل 2017 از سیاستهای مداخله جویانه همچون اقدام نظامی حمایت کرد.
او از ادامه یافتن سیاستهای رئیسجمهور اولاند در خصوص اسرائیل حمایت میکند، با جنبش بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل مخالف است، و از بیان موضع در قبال دولت فلسطین خودداری کردهاست.
اتحادیه اروپا
امانوئل مکرون را برخی یوروفیل و فدرالیست خواندهاند. ولی او خود را نه اروپاگرا، نه شکاک نسبت به اروپا و نه فدرالیست به معنای کلاسیک آن معرفی میکند. حزب او اصلیترین حزب حامی اتحادیهاروپا در فرانسه است.
امانوئل مکرون در سخنرانی اخیر خود به اتحادیهاروپا اخطار داد که یا باید اصلاحاتی را پذیرا باشند یا درغیر این صورت با احتمال «فرگزیت» (خروج فرانسه از اتحادیه اروپا) روبرو شوند. خروج بریتانیا از این اتحادیه به «برگزیت» مشهور شد.
مهاجرت
برخلاف بسیاری از سیاستمداران از جمله نخستوزیر سابق مانوئل والس، مکرون از سیاست درهای باز در قبال مهاجرین و پناهندگان همانند آنچه آنگلا مرکل در آلمان پی گرفت حمایت میکند.
سکولاریسم
مکرون حامی اصل سکولاریسم (لائیسیته) است. او همچنین گفتهاست «ما وظیفه داریم بگذاریم همگان با کرامت دین خود را داشته باشند.»
او اظهار داشته که «سکولاریسم طراحی نشده تا مروج یک دین جمهوری باشد» و در پاسخ به نظرات مانوئل وال و ژان-پیر شونمان در خصوص حضور اسلام در جامعه فرانسه این را که دین ورزی شهروندان نباید متظاهر و هویدا باشد محکوم کرده و بیان داشته «سابقههای تاریخی که ما در امور مذهبی خواستار عدم جلب توجه شدیم افتخاری نصیب جمهوری نکرد.»
در 2 اکتبر 2020، او از برنامه ای به منظور دفاع از ارزشهای سکولار فرانسه در برابر آنچه او «رادیکالیسم اسلامی» خواند رونمایی کرد. او گفت اسلام در سراسر جهان در بحران است که اعتراض فعالان مسلمان را برانگیخت. او اعلام کرد دولت در دسامبر طرحی را به منظور تقویت قانون 1905 که رسماً دین را از دولت جدا میکند ارایه خواهد کرد. پس از قتل ساموئل پتی، او از کاریکاتورهای محمد در مجله شارلی ابدو دفاع کرد که با اعتراض بیشتر مسلمانان مواجه شد. بسیاری از مسلمانان خواهان تحریم کالاهای فرانسوی در کشورهایشان شدند در حالی که رهبران اروپایی از او حمایت کردند.
مسئولیت فعلی
امانوئل مکرون رئیس جمهور فعلی فرانسه می باشد.
اینستاگرام امانوئل مکرون
امانوئل مکرون در اینستاگرام از طریق صفحه خود با نام کاربری emmanuelmacron با مخاطبان خود در ارتباط است.