نام : ناهید
نام خانوادگی :کیانی
تاریخ تولد : 1377/05/10
شهر محل تولد : اصفهان
رشته تخصصی : تکواندو
ناهید کیانی متولد 10 مرداد 1377 به عنوان یک بختیاری با اصالت خوزستانی در شهر اصفهان به عنوان فرزند پنجم به دنیا آمد و یک خواهر و چهار برادر بزرگتر از خود دارد.
به گفته خودش در حال حاضر هیچ کدام از اعضای خانواده به فعالیت های ورزشی نمی پردازند.
تحصیل کرده رشته تربیت بدنی می باشد که در آینده می خواهد دندانپزشک یا فیزیوتراپ شود.
از وضعیت تاهل ناهید کیانی اطلاعاتی در دسترس نیست.
من رشته تحصیلی ام در حال حاضر تربیت بدنی است و از دبیرستان رشته ام را به تربیت بدنی تغییر دادم؛ اما از کودکی دندانپزشکی و فیزیوترابی را دوس داشتم و اگر روزی بخواهم ادامه تحصیل بدهم یکی از این دو رشته را می خوانم و امیدوارم بتوانم در آینده پزشک شوم.
زمانی که هشت ساله بود مادرش ناهید را همراه با خواهرش به کلاس ورزش فرستاد تا سه ماه تابستان را مشغول به ورزش باشند. آنها دوست داشتند در کلاس کاراته فعالیت داشته باشند اما مادرش اشتباها برای آنها لباس تکواندو خریده بود و زمانی که به باشگاه رفتند، کلاس کاراته آنها را قبول نکرد. آنها تصمیم گرفتند تا به جای کاراته تکواندو را ادامه دهند.
براساس آنچه خودش در مصاحبه عنوان می کند:
«من اگر در کلاس کاراته می ماندم نمی توانستم در این رشته موفق شوم چرا که تمام توانایی های من بر روی پاهایم است ولی در کاراته باید با دست ها هم کار کنیم.»
مربی ناهید سریعا استعداد او را کشف کرد و با حمایت خانواده اش توانست وارد مسابقات کشوری شود و به مقام دوم مسابقات جهانی دست پیدا کرد. همین روند ادامه داشت تا این که ناهید در سال 1386 زمانی که 9 ساله شد وارد تیم ملی نوجوانان ایران شد.
ناهید کیانی توانست در سال 1393 زمانی که 16 ساله بود در مسابقات جهانی نوجوانان چین شرکت کند و مدال برنز را دریافت کرد. او بعد از یک سال به مدال طلا دست پیدا کرد.
وی از سال 1395 با ورود به رده بزرگسالان توانست مدال برنز آسیا را به دست بیاورد و در سال 1396 به نقره رقابت های جام ریاست آفریقا دست پیدا کرد.
ناهید کیانی در وزن زیر 57 کیلوگرم در خرداد سال 1400 توانست مدال طلای مسابقات سهمیه المپیک در کشور اردن را به دست بیاورد و سپس راهی مسابقات المپیک شد. ناهید کیانی تنها بانوی تکواندوکار ایرانی بود که در المپیک توکیو 2020 ژاپن شرکت کرد.
قطعا منفعت مالی این رشته نمی تواند جوابگوی مخارج ما باشد و برایمان درآمد زایی کند ، بیشتر از روی عشق و علاقه این کار را می کنیم؛ برای یک مسابقه چهار ماه تلاش می کنیم ولی پاداش مان اندازه حقوق یک ماه یک کارمند است ، من خودم شخصا دلی این کار را انجام می دهم.
المپیک پایان راه من نیست ، بعد از المپیک توکیو مسابقات مهم قهرمانی جهان را دارم که آنجا قطعا پله بزرگی است و تلاش می کنم بتوانم آنجا هم مدال بیاورم.
مدال برنز مسابقات قهرمانی جهان (نوجوانان) در چین تایپه در سال 1393
مدال طلا مسابقات قهرمانی آسیا (نوجوانان) در چین تایپه در سال 1394
مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا (بزرگسالان) در فیلیپین در سال 1395
مدال طلا مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی (بزرگسالان) در آذربایجان در سال 1396
مدال برنز المپیاد دانشجویی جهان (بزرگسالان) در چین تایپه در سال 1396
مدال برنز بازیهای آسیایی در اندونزی در سال 1397
مدال برنز جام ریاست فدراسیون جهانی در ایران در سال 1397
مدال نقره قهرمانی آسیا (بزرگسالان) در ویتنام در سال 1397
مدال طلا تورنومنت بین المللی فجر (بزرگسالان) در ایران در سال 1398
مدال طلا و کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو در مسابقات کسب سهمیه المپیک در اردن در سال 1400
ناهید کیانی در اینستاگرام از طریق پیج خود با نام کاربری nahid.kiyani.official با مخاطبان خود در ارتباط است.