مقالات علمی پژوهشی در رزومه دکتری تاثیر به سزایی دارد و و موجب افزایش اعتبار رزومه خواهد شد. از این رو به کلیه داوطلبان آزمون دکتری توصیه میشود جهت تقویت رزومه از انتشار مقاله در مجلات علمی پژوهشی کمک بگیرند.
چاپ مقاله علمی پژوهشی
مقالات علمی سهم چشمگیری در پیشرفت پژوهشی در علوم مختلف داشته اند. پژوهشگران در سراسر دنیا نتیجه تحقیقات و زحمات خود را در قالب مقاله در آورده و آن را در نشریات معتبر چاپ می کنند، تا علاوه بر اینکه حاصل زحماتشان به صورت ثبت شده و رسمی منتشر گردد امتیازات پژوهشی نیز کسب کنند و رزومه خود را تقویت کنند و در بخش داوری مصاحبه دکتری در اولویت باشند. چاپ مقالات در نشریات معتبر، نشان دهنده تخصص محقق در حیطه تخصصی او است و یکی از بهترین و موثرترین راه ها برای تقویت رزومه جهت شرکت در آزمون دکتری می باشد. همچنین چاپ مقاله در نمره پایان نامه کارشناسی ارشد نیز دو نمره تاثیر دارد و دریافت پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور را بسیار آسان تر می کند. قطعا افرادی که قصد شرکت در مقطع دکتری را دارند از اهمیت بالای چاپ مقاله در نشریات معتبر و بین المللی آگاه هستند. امتیاز مصاحبه دکتری از 100 نمره محاسبه می شود. 40 امتیاز متعلق به فعالیت های پژوهشی از قبیل چاپ کتاب، چاپ مقاله و کنفرانس است که بالاترین امتیاز به چاپ مقاله در نشریات ISI تعلق دارد.
نوشتن و چاپ مقاله علمی
نوشتن مقالات علمی پژوهشی اولین گام برای تقویت رزومه می باشد و نویسندگان باید تمام تلاش خود را برای نوشتن یک مقاله با کیفیت انجام دهند مقاله با شامل بخش های زیر باشد:
گام اول: با وظیفه خود و کاری که قرار است انجام دهید، آشنا شوید.
گام دوم: یک موضوع انتخاب کنید( توجه داشته باشید که برای اینکه یک مقاله علمی پژوهشی بنویسید، بایستی موضوع انتخاب شده دارای یک نوآوری باشد).
گام سوم: تحقیق کنید.
گام چهارم: تحقیقات خود را سازمان دهی کنید.
گام پنجم: شروع به نوشتن کنید.
گام ششم: نوشته خود را ویرایش کنید.
گام هفتم: : مقاله خود را مرور کنید و آن را برای چاپ شدن به مجله هدف ارسال کنید.