به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، بسیاری از زوجین به دلایل مختلفی تمایل دارند تا به اطلاعات گوشی همسرشان دسترسی داشته باشند و با این کار احساس امنیت خاطر بیشتری می کنند. برای مثال برخی این کار را برای پیشگیری از خیانت همسر انجام می دهند. اما معمولاً افراد از این رفتار استقبال نکرده و این را دلیلی بر بی اعتماد بودن طرف مقابل می پندارند؛ به همین خاطر برخی این کار را پنهانی و دور از چشم همسر خود انجام می دهند و ممکن است پس از آن احساس گناه و عذاب وجدان داشته باشند. در بسیاری از مواقع این رفتارهای کنترل کننده با انتقال پیام هایی مبتنی بر بی اعتمادی، شک و تردید به طرف مقابل، روابط زوجین را دستخوش تعارضات و درگیری های زیادی می کند که به شک و تردیدهای بیشتری می انجامد.
به این ترتیب زن و شوهر در یک چرخه معیوب گرفتار می شوند. به گونه ای که چک کردن های مدام منجر به رنجش و واکنش های طرف مقابل می شود. این واکنش ها شک و تردید را تشدید می کند و دوباره رفتارهای کنترل کننده بیشتر می شود و این مسئله به همین شکل ادامه می یابد و در نهایت ممکن است در زندگی به یک بحران تبدیل شود.
درنتیجه بهتر است که به حریم شخصی همسرتان احترام بگذارید و اگر به رفتارهای او در فضای مجازی مشکوک هستید، از راه های اصولی تری وارد شوید تا بتوانید به نتیجه مثبتی در این باره برسید.
چرا گوشی همسرتان را چک می کنید
1.پنهان کاری در رابطه
پنهان کاری از جانب همسرتان در رابطه می تواند به دلیل مختلف از جمله خیانت، اعتیاد به پورنو و غیره باشد. شما می توانید به جای چک کردن گوشی همسرتان، راه های تشخیص خیانت و علائم اعتیاد به پورنوگرافی را بررسی کنید.
2.بی اعتمادی در رابطه
اگر از همسر خود دروغ شنیده اید و یا در گذشته از او خیانت دیده اید این می تواند دلیل بی اعتماد به همسرتان باشد. ترس از دست دادن و یا فریب خوردن دوباره سبب می شود تصمیم بگیرید گوشی همسرتان را چک کنید. البته در مواقعی نیز در رابطه قبلی خود فریب خورده اید و به همین علت به همسر یا پارتنر کنونی خود بی اعتماد هستید و گوشی او را چک می کنید. این یک موقعیت ناعادلانه است.
3.ترس از دست دادن
شما ممکن است یک ترس غیر منطقی در رابطه داشته باشید و مدام فکر کنید که همسرتان دروغ می گوید و یا به شما متعهد نیست. همچنین هیچ مدرکی هم برای اثبات موضوع نداشته باشید و با این حال مدام گوشی همسرتان را چک کنید. این موضوع می تواند به رابطه شما آسیب برساند. این ترس می تواند ریشه هایی همچون نداشتن عزت نفس، نداشتن توانایی برقرار کردن رابطه صمیمی با همسر و یا سابقه فریب خوردن شما در روابط گذشته باشد.
4.جلوگیری از خیانت احتمالی
گاها شما با توجیه پیشگیری از خیانت حتمالی گوشی همسرتان را چک می کنید. آن هم درصورتی که تاکنون به طور کلی مشکلی نبوده و همسرتان بی گناه است. اگر مخفیانه این کار را انجام می دهید، به هرحال متوجه خواهد شد. این کار شما از بین بردن حریم خصوصی همسرتان است و این منجر به سوء ظن و فرضیاتی از جانب همسرتان می شود که ناامنی و ناراحتی را در رابطه شما به وجود می آورد.
پنهان کاری و بی اعتمادی دو دلیل اصلی هستند که در وهله اول سبب می شوند که شما پنهانی یا دزدکی نگاهی به گوشی همسرتان به اندازید. که این امر نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه خود سبب به وجود آمدن اختلاف و مشکلات بیشتر در رابطه می شود. به طور مثال پنهان کاری همسرتان بیشتر از قبل می شود ما به شما به جای چک کردن گوشی همسرتان راهکار های زیر را پیشنهاد می کنیم.
2 راهکار اساسی جایگزین چک کردن گوشی همسر
در ابتدای مقاله خواندیم که چک کردن گوشی همسر می تواند چه اثرات مخربی روی روابط ایجاد کند، حال راهکارهایی است که در صورت انجام آن دیگر نیازی به چک کردن گوشی همسرتان نخواهید داشت.
1.ارتباط و صمیمیت ایجاد کنید
چک کردن گوشی همسر همچنین می تواند به عدم رابطه و صمیمیت مرتبط باشد. سعی کنید از روش های افزایش صمیمیت بین زوجین غافل نشوید. شما می توانید به جای کنجکاوی در گوشی همسرتان با او بطور مستقیم و راحت پیرامون موضاعاتی که در ذهن شما وجود دارد، صحبت کنید. شاید این یک مکالمه پرتنش باشد ولی موثر تر از صرفا چک کردن گوشی همسرتان است.
2.به مشاوره مراجعه کنید
اگر در زندگیتان مشکل چک کردن گوشی و ترس از دست دادن همسرتان را دارید. به راه حلی برای آن پیدا نمی کنید، پیشنهاد می کنم از یک مشاور متخصص بگیرید. مشکل اگر حل نشود می تواند در طولانی مدت شما را دچار اختلالات روانی مانند افسردگی، وسواس فکری و غیره کند. مشاور به عنوان فردی بی طرف می تواند مشکلات شما و همسرتان را ریشه یابی کند. مشکلی مانند ترس از دست دادن و سپس به حل موضوع بپردازد.
آیا گوشی هایمان را به یکدیگر متصل کنیم؟
در برخی از موارد زوجین ممکن است که تصمیم بگیرند به طور متقابل به یکدیگر اجازه بدهند که از برنامه های گوشی یکدیگر استفاده کنند. آن ها از پسوورد های شبکه های مجازی یکدیگر مطلع اند و گاها اکانت های اینستاگرام، تلگرام و.. یکدیگر را روی گوشی خود دارند. این تنظیم ممکن است برای برخی از زوج ها خوب باشد. اما واقعیت این است که اکثر افراد خواهان کمی استقلال و حریم شخصی برای خود هستند.