به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از کلیک:
اگر سیمکارت شما به دلیل وارد کردن اشتباه پینکد و PUK سوخته باشد؛ در چنین شرایطی برای دریافت مجدد سیمکارت باید به دفاتر خدمات ارتباطی اپراتورها مراجعه کنید. در این مطلب با راهکارهای تشخیص و بازیابی سیم کارت سوخته همراه ما باشید.
در صورتی که گوشیتان خاموش شود و پین کد سیم کارتتان هم فعال باشد، هنگامی که بخواهید آن را روشن کنید، از شما تقاضای پین کد می کند. پین کد، غیر از روش های معمول استفاده از رمزگذاری برای گوشی های موبایل است و در واقع به جای اینکه به گوشی مربوط باشد، به سیمکارت شما بر می گردد. در واقع حتی پیش از اینکه گوشی های هوشمند مانند امروز همه گیر شوند هم، پین کد یکی از راه های امن کردن سیمکارت بود.
در صورتی که مشترک بر اثر فراموشی، پین کد خود را سه بار اشتباه وارد کند، سیمکارت قفل می شود. برای فعال سازی مجدد نیز به وارد کردن کد هشت رقمی PUK یا (Personal Unblocking Key) نیاز است. پس از آن اگر کد PUK هم چندین مرتبه اشتباه وارد شود، سیم کارت سوخته و غیرقابل استفاده خواهد شد. بنابراین توصیه می شود از وارد کردن شانسی این کدهای امنیتی خودداری شود.
شماره PUK درج شده روی بدنه سیمکارت، کد محرمانه سیمکارت بوده و قابل تغییر نیست و درصورت مفقود شدن تنها به مالک سیمکارت قابل ارائه است. بنابراین در صورتی که با وارد کردن PUK اشتباه، سیمکارت از دسترس خارج شده و یا اصطلاحا بسوزد، مشترکین سیمکارت می توانند با در دست داشتن مدارک شناسایی مورد نیاز به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی اپراتور مورد نظر خود مراجعه کرده و در صورت عدم منع قانونی، نسبت به نقل و انتقال اقدام کنند.
مشترکین درصورت معیوب شدن سیمکارت و عدم امکان استفاده از آن و مشاهده پیغام Insert Simcard یا Card rejected، می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی، تعویض سیم کارت را تقاضا کرده و سیم کارت جدید دریافت کنند.
همچنین کسانی که سیم کارت آن ها قدیمی است می توانند جهت انجام تعویض سیم کارت بدون هزینه به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی و یا مراکز تلفن ثابت (در تهران) و ادارات مشترکین (سایر استان ها) مراجعه کنند. استفاده کنندگان سیم کارت های اعتباری با ارائه اصل و تصویر کارت ملی و برگه مشخصات سیم کارت، می توانند نسبت به تعویض سیم کارت سوخته در یکی از دفاتر خدمات ارتباطی اقدام کنند.
شرایط دریافت خدمت و مدارک مورد نیاز تعویض سیم کارت «حضور مالک تلفن همراه یا وکیل قانونی او، تکمیل و امضای فرم درخواست، ارائه اصل و تصویر کارت ملی، ارائه اصل وکالت نامه و تصویر آن در صورت مراجعه وکیل قانونی و ارائه اصل قبض پرداختی دوره آخر شرایط دریافت خدمت و مدارک مورد نیاز» است.