به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از کالا سودا:
گوشی های سامسونگ را می توان جزو پر طرفدارترین گوشی های بازار دانست. اما پرسش این است که چرا موبایل های سامسونگ همیشه گزارش خرابی دارند؟
به نظر می رسد موبایل های سامسونگ در کنار همه مزایای خود گاهی با مشکل خرابی مکرر رو به رو می شوند. این موبایل های محبوب که اتفاقا جزو برندهای محبوب مخاطبان ایرانی نیز ارزیابی می شوند، اغلب اوقات با گزارش های خرابی رو به رو می شوند. اما علت چیست ؟
نگاهی به آمار و ارقام
در یک آزمایش انجام شده طی سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸ از بالاترین نرخ خرابی در بین دیوایسهای اندرویدی برخوردار بودهاند. در گوشیهای اپل نیز آیفون ۶ صاحب بالاترین نرخ خرابی است.
سامسونگ دارای بالاترین نرخ خرابی در بین گوشی های اندرویدی طی سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸ هستند. این شرکت تحقیقاتی با مورد بررسی قرار دادن گوشی های سامسونگ از ماه ژانویه تا آوریل، متوجه نرخ خرابی ۲۷.۴ درصدی این دسته از محصولات شده است.
اپل وضعیتی بهتر از سامسونگ دارد؟
جالب است بدانید که آیفون ۶ با کسب نرخ خرابی ۲۲ درصدی در رده نخست گوشی های آی او اسی قرار دارد و آیفون ۶ اس نیز با نرخ ۱۶ دصدی در رده دوم ایستاده است.
بر اساس تحقیقات تکمیلی،هر ۲ گوشی مذکور برند اپل با طیفی از مسائل و مشکلات مربوط به لمس صفحه نمایش یا ظاهر شدن خطوط خاکستری بر روی صفحه همراه بودهاند.
برندهای چینی در برابر سامسونگ چه وضعیتی دارند؟
گوشی های سامسونگ صاحب بالاترین نرخ خرابی هستند، اما برندهای چینی نیز وضعیت چندان جذابی ندارند. برند چینی شیائومی با نرخ ۱۴.۲ درصد در جایگاه دوم این لیست قرار دارد. سومین شرکت موتورولا با نرخ ۹.۶ درصدی خرابی گوشیهایش در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸ است.
شرکت تحقیقاتی مذکور با زیر نظر گرفتن دیوایسهای آی او اسی و اندرویدی که از سوی شرکتهای مخابراتی و خرده فروشان جهت آزمایش و پاکسازی به Blancco ارسال شده است، به این نتایج رسیده است. این اطلاعات همچنین نشان میدهند که ۷۴.۳ درصد گوشی های آی او اسی تحویل گرفته شده در این مدت از آی او اس ۱۱ بهرهمند بودند. در حالی که ۵۲ درصد گوشی های اندرویدی به اندروید نوقا مربوط به سال ۲۰۱۶ مجهز بودند.
رایج ترین ایرادات کدامند؟
در میان بزرگترین ایرادهایی که بین گوشی های آی او اسی وجود دارد، مشکلات مربوط به بلوتوث، وای فای و عملکرد کلی دیوایس بیشتر به چشم میخورند. برخی دیگر از مشکلات کوچک و درشت به وجود آمده نیز مربوط به مسائلی همچون استفاده از هدستها به خاطر عدم وجود جک هدفون ۳.۵ میلیمتری در دیوایسهای مدرن اپل است.