امروزه گوشی های اندروید از نیازهای اساسی ما به شمار می روند و ما بسیاری از کارهای ضروری خود را با این گوشی ها انجام می دهیم. اما مشکل اینجاست که تقریباً همه گوشی های هوشمند مانند سامسونگ، نوکیا، هواوی،سونی، شیائومی و غیره مدام هنگ می کنند. این مشکل دلایل زیادی دارد.
چرا گوشی موبایل شما هنگ می کند؟
هنگ کردن گوشی موبایل می توانید دلایل متعددی داشته باشد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
-
حافظه داخلی کم: وقتی حافظه دائمی گوشی شما پر میشود طبیعی ست که گوشی شروع به کندی و هنگ کردن میکند که این مشکل با اضافه کردن حافظه جانبی حل نخواهد شد و حافظه دائمی (داخلی) گوشی شما همیشه باید از فضای خالی بهره مند باشد که در غیر این صورت با کندی های بسیاری مواجه خواهید شد. سعی کنید اطلاعات خود را هر مدت به کامپیوتر شخصی یا حافظه ابری خود انتقال دهید و آن ها را از گوشی خود پاک کنید تا فضای خالی دورن گوشی بیشتر شودو از به همراه داشتن اطلاعات غیر مهم خودداری کنید.
-
Storage (فضای ذخیره سازی) کم: همانطور که می دانید داده هایی مانند فیلم ها ، بازی ها و عکس ها فضای زیادی را در تلفن های ما اشغال می کنند. و استفاده بیش از 80٪ از فضای ذخیره سازی دستگاه به احتمال زیاد باعث هنگ یا freeze شدن تلفن همراه شما می شود. بنابراین اگر احساس می کنید که حافظه گوشی شما پر شده است، فورا شروع به خالی کردن آن نمایید تا بتوانید سرعت بسیار زیاد را به دستگاه خود هدیه دهید.
-
نصب برنامه های مخرب(بدافزار): برنامه هایی وجود دارند که میتوانند به گوشی شما صدمه بزنند و کار زیادی از گوشی شما بکشند و همین امر باعث میشود که هنگ کردن در گوشی شما زیاد بشود، این برنامه ها میتوانند برنامه های مخرب باشند که با این هدف ساخته شده اند که عملکرد گوشی شما را مختل کنند یا در حال جاسوسی از اطلاعات شما باشند و این کار آن ها باعث میشود که عملکرد گوشی شما ضعیف شود و احتمال هایی هم وجود دارد که برنامه هایی در گوشی شما نصب هستند که دارای باگ هایی اند که از گوشی شما بیش از حد کار بکشند و موجب کندی در آن شوند. از آنتی ویروس های معتبر و قوی استفاده کنید و سعی کنید دائم گوشی موبایل تان را با آنتی ویروس اسکن کنید تا از وجود برنامه های مخرب آگاه شوید. برنامه های گوشی خود را دائما به روز نگه دارید تا اگر دارای باگی هستند بتوانید از نسخه جدید و سالم آن استفاده کنید.
-
Overheatin (گرم شدن بیش از حد): استفاده مداوم از گوشی موبایل در حالی که داغ شده است باعث می شود گوشی شما هنگ کند . گرمای گوشی های هوشمند معمولاً باید بین ۳۵ تا ۳۸ درجه سانتیگراد باشد ، اگه دما بالاتر از حد طبیعی باشد منجر به مشکل هنگ کردن تلفن همراه می شود.
-
نرم افزار منسوخ شده: نسخه های نرم افزار منسوخ شده نیز می توانند باعث هنگ کردن تلفن شما شوند. بهتر است برای عملکرد بهتر از نرم افزار های بروز استفاده شود.

۷ نکته برای حل مشکل هنگ کردن
عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث هنگ کردن تلفن شما شود و بیشتر آن ها مربوط به نرم افزار هستند. نکاتی که در زیر آورده شده است می تواند برای حل مشکلات هنگ کردن یا انجماد تلفن شما استفاده شود ، چه ناشی از حافظه ناکافی باشد یا برنامه های مخرب.
-
داده های اخیر را پاک کنید: برنامه ها به طور خودکار در تلفن شما ، داده هایی را ذخیره می کنند که با گذشت زمان باعث می شود تلفن شما هنگ کند. برای پاک کردن این داده ها : به تنظیمات بروید >>> برنامه ها >>> یک برنامه کاربردی متداول (به عنوان مثال مرورگر) >>> ذخیره سازی >>> پاک کردن داده ها را انتخاب کنید. این فرایند را برای برنامه های دیگری که مرتباً استفاده می کنید ، برای آزاد کردن حافظه تلفن و کاهش میزان هنگ کردن ، اعمال کنید.
-
برنامه های مشکوک را حذف نصب کنید: برنامه هایی که از فروشگاه های معتبر دانلود نمی شوند ، معمولاً حاوی ویروس هایی هستند که بر عملکرد دستگاه شما تأثیر می گذارند. این برنامه ها را Uninstall (حذف نصب) کنید و از بارگیری نرم افزارها از منابع غیر معتبر خودداری کنید.
-
از آنتی ویروس استفاده کنید: ویروس ها بسیار خطرناک هستند و گاهی اوقات برای خلاص شدن از شر آن ها به نرم افزار Antivirus نیاز دارید. به Google Play بروید ، «برنامه ضد ویروس» را در نوار جستجو تایپ کنید و برنامه Antivirus دلخواه خود را دانلود کنید. برنامه را راه اندازی کرده و پرونده های خود را اسکن کنید تا از شر ویروسی که باعث هنگ کردن تلفن شما می شود خلاص شوید.
-
از بازی ها سنگین و استفاده طولانی مدت از آن ها خودداری کنید: انجام بازی هایی با حجم بالا، فضای حافظه تلفن شما را به طور چشمگیری اشغال می کند و انجام این کار برای مدت زمان طولانی باعث کاهش عملکرد گوشی شما شده که منجر به هنگ کردن می شود. از این بازی ها در تلفن هایی با RAM کم خودداری کنید و حتی اگر مجبور هستید ، برای مدت طولانی بازی نکنید.
-
پرونده های بلا استفاده را حذف کنید: نگه داشتن فایل ها و برنامه های بدون استفاده فضای ذخیره سازی را در گوشی شما اشغال می کند. همانطور که می دانید تلفن شما برای عملکرد خوب به فضای ذخیره سازی کافی نیاز دارد. فیلم ها یا بازی های سنگین را در موبایل خود حذف کنید تا فضا آزاد شود و گوشی موبایل شما کارکرد عالی داشته باشد.
-
از مموری استفاده کنید: اگر فضای ذخیره سازی تلفن شما به اندازه کافی نیست تا بتواند فایل های مورد نیاز تان را در خود ذخیره کند ، به احتمال زیاد مجبورید مرتباً پرونده ها را حذف کنید تا گوشی شما هنگ نکند. برای اینکه همه پرونده های مهم خود را نگه دارید و همچنان دستگاهتان به راحتی کار کند ، یک کارت SD تهیه کنید. تا فضای ذخیره سازی را افزایش دهید.
-
گوشی خود را Reset کنید: اگر همه نکات بالا جواب نداد ، توصیه می شود که گوشی خود را ریست کنید. اینکار با عنوان Factory reset (بازگردانی به تنظیمات کارخانه) نیز شناخته می شود ، این راه حل شروع جدیدی برای گوشی موبایل شماست. اما اطمینان یابید که از اطلاعات خود پشتیبان تهیه می کنید تا اطلاعات مهم خود را از دست ندهید.
نکته: لطفاً توجه داشته باشید که با تنظیم مجدد کارخانه همه پرونده های موجود در تلفن شما حذف می شود ، بنابراین قبل از انجام این کار ابتدا باید از پرونده ها، پشتیبان تهیه کنید.
اگر هنوز مشکل هنگ کردن برطرف نشد چه؟
اگر پس از استفاده از تمام این نکات ، تلفن شما هنوز در حالت هنگ است ، دلیل آن باید مشکل سخت افزاری باشد. در مواردی از این قبیل، توصیه می شود که تلفن خود را به یک تعمیرکار قابل اطمینان تلفن ببرید.
این ها نکاتی است که می توانید برای حل مشکل هنگ کردن گوشیتان استفاده کنید. ما می دانیم که اگر تلفن شما به طور مرتب هنگ کند ، واقعاً آزار دهنده است. نکات بالا را امتحان کنید و همچنین از طریق بخش نظرات زیر ، تجربه خود را با ما در میان بگذارید. لطفاً به ما بگویید که چه مواردی برای شما مفید بود تا سایر خوانندگان وبلاگ هم بتوانند از تجربیات شما بهره مند شوند.