به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، شستشوی کندانسور کولر گازی در بالا بردن بازده کولر، میزان سرمادهی و کاهش هزینه های برق تاثیر به سزایی خواهد داشت که در این مطلب به روش شستشوی صحیح کندانسور اشاره می کنیم. قبل از شستشو باید نکات ایمنی از جمله قطع کردن جریان برق و… را رعایت کنید تا در هنگام شستشوی کندانسور کولر گازی دچار حادثه نشوید.قبل از شستشوی کندانسور کولر گازی حتما از قطع بودن جریان برق اطمینان حاصل نمایید. سپس به روش ذیل اقدام به شستشوی کندانسور کولر گازی خود نمایید.
کثیفی کندانسور کولر و راه های تمیز کردن آن
برای تمیز کردن و زدودن کثیفی ها از رادیاتور کولر می توانید راه های مختلفی را انتخاب کنید؛ که البته انتخاب این روش ها بستگی به میزان جرم و آلودگی بر روی رادیاتور دارد.
شاید راحت ترین و ساده ترین راه برای این کار استفاده از فشار باد باشد؛ که باید آن را با دقت و صبر و حوصله هر چه تمامتر انجام دهید.
برای این کار می توانید از جلو و عقب کندانسور با فشار، باد را هدایت کنید تا گرد و خاک و ذراتی که در لابلای شبکه های رادیاتور کولر قرار دارند؛ تا حد زیادی خارج شوند.
در برخی موارد هم کثیف بودن رادیاتور کولر فراتر از این است که بشود آن را صرفاً با کمک باد از بین برد و این روش کار ساز نیست و باید از فشار آب در این مواقع کمک بگیرید.
چون عموماً قسمت های پایینی کندانسور بیشتر از قسمت های بالایی آن دچار کثیفی و گرفتگی می شود؛ خاک لا به لای شبکه های رادیاتور با گذشت زمان و ترکیب با آب، (مثل آب باران) کم کم به گل خشکیده تبدیل می شوند؛ که زدودن و پاک کردن آن مقداری مشکلی است.
در این صورت بهتر است بعد از گرفتن آب بر روی شبکه های رادیاتور کولر مدتی صبر کنید و اجازه دهید تا گل خشک شده و دیگر ذراتی که به کندانسور چسبیده اند خیس خورده و به راحتی جدا شوند و بعد آن را با آب، کاملاً شستشو دهید.
اما برای از بین بردن آلودگی ها و زدودن ذرات می توانید از محلول های شوینده مثلاً محلول ۵۰ درصد جرم گیر با آب استفاده کنید.
بدین شکل که محلول را بر روی شبکه ها اسپری کنید و پس از گذشت مدت زمان لازم (بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) با فشار آب، آن را بشویید.
عموما در این مواقع استفاده از آب کارواش برای تمیز کردن سریع تر و بهتر، نتایج قابل قبولی را به دنبال خواهد داشت.
پس در مجموع دانستیم که عواملی چون:
- خرابی ترموستات داخل اتاق خودرو
- خرابی دریچه های کولر و بخاری
- خرابی فشنگی گاز کولر
- خرابی و وجود مشکل درفن کندانسور
- خرابی شیر اکسپنشن آواپراتور
- خرابی در کمپرسور کولر
- شل بودن تسمه ی کولر
- شکستن لبه های پروانه در کندانسور
- کثیف بودن آواپراتور
- رانندگی تخته گاز و با دور بالای موتور
- وجود نشتی از شیلنگ ها
و در نهایت کثیف بودن رادیاتور کولر یا کندانسور خودرو می توانند عواملی برای خوب کار نکردن کولر و ایجاد باد گرم در آن باشند.