ساعدنیوز
ساعدنیوز

داستان مردی که از دو بمب اتمی جان سالم به در برد+ تصاویر

  سه شنبه، 10 بهمن 1402 ID  کد خبر 373129
داستان مردی که از دو بمب اتمی جان سالم به در برد+ تصاویر
ساعد نیوز: وقتی یاماگوچی پس از سه ماه طولانی آن روز آماده بازگشت به خانه شد، نمی دانست با چه تراژدی روبرو می شود.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعد نیوز به نقل از پارسینه، در طول سه سال در طول جنگ جهانی دوم، ایالات متحده شکل جدیدی از جنگ را توسعه داد: بمب اتمی

پس از آزمایش اولین بمب در لوس آلاموس در 16 ژوئیه 1945، ارتش ایالات متحده بلافاصله شروع به تصمیم گیری کرد که چه مکان هایی در ژاپن را با سلاح جدید هدف قرار دهد تا در اسرع وقت تسلیم شود.

پس از بررسی دقیق، آنها دو شهر را به عنوان هدف انتخاب کردند: هیروشیما و ناکازاکی . کمتر از یک ماه مانده بود که دومین بمب اتمی، این بار علیه یک قدرت محور، پرتاب شود.

یک روز تاریک در هیروشیما

روز ششم آگوست 1945 در هیروشیما زمانی که تسوتومو یاماگوچی کار را ترک کرد، روز روشنی بود. او به مدت سه ماه در یک سفر کاری برای صنایع سنگین میتسوبیشی در هیروشیما بود.

وقتی یاماگوچی پس از سه ماه طولانی آن روز آماده بازگشت به خانه شد، نمی دانست با چه تراژدی روبرو می شود. همانطور که به سمت کارخانه کشتی سازی شرکت می رفت، صدای وزوز یک هواپیمای بزرگ را شنید و به بالا نگاه کرد.خلبان پل وارفیلد تیبتز بر فراز شهر در حال پرواز بود. دو جسم متصل به چتر نجات را رها کرد.

یاماگوچی به یاد می آورد که متوجه هواپیما و چتر نجات شده است. همانطور که او تعجب کرد که آنها چه هستند، نور درخشانی وجود داشت که آسمان را روشن کرد و او را کور کرد

بسته چتر نجات یک بمب اتمی به نام پسر کوچک بود. حدود 2000 فوت بالاتر از شهر منفجر شد.

با این که فاصله وجود داشت، بیشتر بدن او را سوزاند، و او را موقتاً ناشنوا کرد. او کمتر از دو مایلی از مرکز انفجار فاصله داشت. پس از گذراندن یک شب طولانی با دو همکار که آنها نیز در یک پناهگاه هوایی جان سالم به در بردند، به یک ایستگاه قطار در شهر رسیدند که هنوز در حال کار بود.

اجساد مرده و آتش‌بر نماهای شکسته ساختمان‌های متلاشی شده پراکنده بود. هنگامی که سرانجام به ایستگاه رسیدند، به جمعی از مجروحان دیگر پیوستند که از شهر خارج شدند و به شهر ناکازاکی بازگشتند. زنده ماندن او در آن روز چیزی جز یک معجزه نبود.

بیش از 80000 نفر فوراً در اثر بمب جان باختند. ده‌ها هزار نفر دیگر به دلیل جراحات، تشعشعات و سوختگی‌ها در هفته‌ها و ماه‌های بعد جان خود را از دست داده یا رنج می‌بردند.

این یک سطح بی سابقه از تخریب برای یک سلاح بود. ژاپن هیچ تصوری نداشت که ایالات متحده قصد دارد دومی را هم به کار ببرد.

بمب دوم

هنگامی که یاماگوچی به ناکازاکی بازگشت، به دنبال درمان برای زخم هایش بود. شدت سوختگی در صورت و دستان او به حدی بود که یکی از دوستان دوران کودکی که او را معالجه می کرد به سختی او را شناخت.

هنگامی که او با باندهای بسته شده به بدنش به خانه بازگشت، خانواده او نیز به سختی او را شناختند.

با این حال، ایالات متحده در حال آماده شدن برای پرتاب بمب دیگری بر روی ژاپن بود که او راهی محل کارش شد. یاماگوچی در حین صحبت با یکی از مدیران میتسوبیشی در مورد بمب گذاری در هیروشیما، یک فلاش قابل تشخیص را از پنجره دید و قبل از برخورد به پایین ساختمان آمد. تنها سه روز پس از تجربه یک انفجار اتمی در هیروشیما، یاماگوچی یک بار دیگر در فاصله دو مایلی، یک بمب اتمی دیگر را تجربه کرد.

بمبی که روی ناکازاکی انداخته شد از بمبی که روی هیروشیما انداخته شد قوی تر بود. خوشبختانه، جغرافیای شهر و نحوه ساخت ساختمان، یاماگوچی را در دفتر امن نگه داشت.

اگرچه او موج دیگری از تشعشعات را تجربه کرد اما مانند هیروشیما او را نسوزاند. در عوض، او توانست به سرعت راهی خانه شود، جایی که از بدترین اتفاق برای خانواده‌اش می‌ترسید.

پس از دیدن قسمتی از خانه اش که منفجر شده بود، ترسید. اما او متوجه شد که همسرش دخترشان را برده تا باندهای تازه ای برای زخم هایش پیدا کند و پس از انفجار در یک تونل پنهان شده است.

در روزهای بعد، تشعشعی که یاماگوچی در معرض آن قرار گرفت، شروع به اعمال اثرات منفی خود کرد. موهایش ریخت و بیش از حد استفراغ کرد، اما توانست از بدترین حالت جان سالم به در ببرد.

یاماگوچی نزدیک به نیم قرن از صحبت در مورد تجربیات خود اجتناب کرد. او در عوض احساسات خود را با نوشتن بیان کرد، از جمله شعر و خاطراتی که در سال 2006 منتشر کرد

او سپس شروع به سفر کرد و در مورد تجربیات خود برای حمایت از خلع سلاح هسته ای صحبت کرد و عنوان رسمی "شخصی که از دو بمب اتمی جان سالم به در برد" را از دولت ژاپن به دست آورد.

یاماگوچی سپس در سال 2010 در سن 93 سالگی درگذشت.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (501 نظر) 10 اقدامِ منجر به گرانی در 100 روز (254 نظر) 10 ایده تبلیغات مؤثر برای کسب‌وکارهای کوچک (246 نظر) (تصاویر) سفر به عصر قاجار؛ منظره‌های «کلاردشت»، 158 سال قبل (244 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (243 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (192 نظر) آخرین جشن تولد ساده و خلوت بهاره سرگل زایی، یکی از استعدادهای برتر کشورمان/ روحت شاد بانوی کرمانی+عکس (99 نظر) مهراب قاسم خانی: معرفی میکنم عضو جدید خانواده/ چه پشمالو و گوگولی هم هست+عکس (77 نظر) شهرام قائدی: دنیا دیگه نمیزاد مادرهای مارو، مادر من هیچوقت کرم به دستش نزد، نفهمید مو رنگ کردن چیه لباس خونه با مهمونی چه فرقی داره...+ویدیو (65 نظر) بهاره رهنما: من کاهل نماز بودم که بعد از شرط گذاشتن همسر دومم درباره نماز خواندن الان نمازم را میخوانم و دیگه کاهل نماز نیستم (61 نظر) رونالدو: برای اولین بار جورجینا را برای شام دعوت کردم متعجب بود چون باورش نمی شد که به جای اتوبوس با بوگاتی به خانه برمی گردد+فیلم (47 نظر) مازیار لرستانی: ای کاش به جای روز زن و روز مرد، روز شرف و انسانیت داشتیم+عکس (41 نظر) خلاقیت خنده دار پدر ایرانی با طراحی سینما در توالت خانه اش حماسه آفرید+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (41 نظر) پریناز ایزدیار؛ هرچقدر هم شلوغ باشم بازم وقت دارم که به ازدواج فکر کنم، شرایط خانواده‌مون این مدلی نیست که ازدواج حتما باید سنتی باشه یا نباشه، ولی خودم دوست دارم همسرم رو انتخاب کنم (39 نظر) مهران مدیری: شایعه نیست؛ هواپیمای شخصی دارم سوئیچ رو هم دادم به بچه‌های پشت صحنه! / برشی از برنامه تلویزیونی جذاب «دورهمی» با اجرای بی‌نظیر مهران مدیری (39 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
یک فیلم ایرانی نداریم که مردها در آن نرقصند!
بشار اسد و نبیه بری به پیام رهبر انقلاب چه جوابی دادند؟
واکنش ایران به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام چیست؟
تصویب قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی در آژانس اتمی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
اجاره خانواده برای ازدواج مجدد پنهانی / مواظب باشید سرتان کلاه نرود!
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
قلعه قجرها چگونه روسپی‌خانه شد؟/ پایان سبز یک داستان سیاه و غم‌انگیز
منتخب روز   
هدیه‌ دست‌ساز مادران سرزمین آفتاب، سیستان و بلوچستان به مسعود پزشکیان+ویدیو استفاده از ویروس کووید 19 برای مبارزه با سرطان! تب دنگی خطرناک شد؛ شیوع در جنوب شرقی ایران! سردار آزمون: وقتی دو تا گل میزنیم فکر میکنیم بازی رو بردیم و این ایراد بزرگ ماست/ناراحتی سردار آزمون بعد از بازی با قرقیزستان جزئیات پرونده آزار و اذیت دختر 16 ساله مشهدی از طرف 2 برادر ناتنی و پناه بردن او به کلانتری / از چند سال قبل که 2 برادر ناتنی ام به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کردند مدام مرا کتک می زدند... مرگ پسر جوان بعد از خوردن الکل ضدعفونی اولین تمرین تیم ملی در استادیوم شهر بیشکک/ماشالله به این انرژی گروگانگیری افغان‌ها در تهران توسط 3 پاکستانی اخاذ اندروید 15 برای شیائومی و سامسونگ کی میاد؟ /لیست کامل تبلت‌هایی که اندروید15 سامسونگ را دریافت می‌کنند سلیقه‌ی خاص همسر پوریا پورسرخ برای سوپرایز تولد شوهر خوش‌تیپش با دیزاین شیک و کیک روکش طلا/ چه تیپ خفنی زده شادوماد! تصاویری از اولین تمرین ستاره های همیشه درخشان تیم ملی ایران، از طارمی گرفته تا بیرانوند و... در بیشکک قبل از بازی با قرقیزستان/به امید پیروزی✌ قتل خانمی جوان به دست یک مرد 43 ساله در تبریز/ پول و جواهرات انگیزه متهم از قتل بود