سلامت جنسی یکی از پیش نیاز های اصلی داشتن یک رابطه زناشویی با کیفیت است که بر روی سلامت جسمی و روانی فرد تاثیرات زیادی دارد.رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی مناسب و دوری از استرس و فشار های عصبی بر روی سلامت جنسی موثر بوده و به داشتن رابطه جنسی بهتر به فرد کمک می کند.
بروز هرگونه ضعف، اختلال و بیماری های جنسی می تواند منجر به برهم زدن تعادل مولفه های سلامتی فرد شود و در برخی موارد نیز بیماری های روحی و روانی و فشار های عصبی را به دنبال خواهد داشت.به همین دلیل در طب سنتی توجه ویژه ای به مبحث ضعف جنسی و اختلال نعوظ شده است و در این مورد راه کار و دستورالعمل های زیادی توسط پزشکان حاذق طب سنتی به بیماران تجویز می شود.
در طب سنتی نیز برای درمان اختلال نعوظ از درمان های گیاهی استفاده می شود که کشورهایی مثل چین و آفریقا مدت طولانی است که از این روش ها استفاده می کنند. در پاسخ به سوال ” آیا شلی آلت با تغذیه درمان می شود؟ ” باید بگوییم که بسته به علت عدم نعوظ جواب می تواند مثبت و یا منفی باشد.برحی از گیاهان اثرات مشابه با قرص برای درمان اختلال نعوظ مردان دارند و از جمله این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جینسنگ: که از کرم آن نیز برای انزال زودرس استفاده می شود.
ال _ آرژنین: که با افزایش خونرسانی اثر می کند.
دی هیدرواندروسترون (DHEA): که بیشتر میل جنسی در زنان را افزایش می دهد و به اختلال نعوظ کمک می کند.
یوهیمبین (آلکالوئید زهرین که از گیاه آفریقایی به نام Corynanthe yohimbe گرفته می شود)
جینکو: علف های هرز بز شاخی (epimedium)، ویاگرا گیاهی (با احتیاط استفاده شود)
جریان خون ناکافی، مشکلات روانشناختی، عدم تحریک و نیز آسیب بافت عصبی یا مشکلاتی که برای بدن رخ می دهند، علل اصلی وقوع اختلال نعوظ می باشند. برای آنکه بتوانید جهت رفع این مشکل اقدام کنید، می توانید با مراجعه به پزشک، از راهکارهای درمان نعوظ در طب سنتی نیز استفاده نمایید. عدم نعوظ و درمان آن در طب سنتی راهکارهای بسیاری دارند. از آنجایی که مصرف گیاهان نعوظ آور طب سنتی با مشورت پزشک عوارض شدیدی ندارند، راهکارهای ذکر شده در این مقاله به این بیماران پیشنهاد می شود.