به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، خودرو لکسوس LX570 را میتوان همزاد لندکروز دانست. کیفیت ساخت بالای آن و همچنین داشتن برند لکسس LX570 ، قیمت بالایی را در بازار ایران رقم میزند.کابین LX فضایی لوکس را در اختیار سرنشینان میگذارد به خصوص اینکه پوشیده از چرم و چوب با کیفیت بوده و جلوهای زیبا دارد. مصرف سوخت بالای این خودرو، یکی از معایب آن محسوب میشود.LX، مناسب مصارف شهری نیست اما از آن دسته از خودروهایی بوده که برای مسافرتهای طولانی، خانوادگی و عبور از مسیرهای ناهموار مناسب است.
آپشن های لکسوس LX570
لکسوس LX570 تنها در بازه کوتاهی بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ وارد بازار کشور شد، اما همین عرضه کوتاه مدت کافی بود تا این خودرو بتواند خود را به عنوان یکی از اصلی ترین مهره های بازار در سگمنت شاسی بلندهای لوکس معرفی کند. همان طور که از نام LX570 مشخص است، زیر کاپوت این خودرو شاهد استفاده از یک موتور V8 تنفس طبیعی با حجم ۵.۷ لیتر هستیم که می تواند ۳۸۳ اسب بخار قدرت و ۵۴۶ نیوتن متر گشتاور تولید کند.
گرچه LX570 قوی ترین یا سریع ترین شاسی بلند در کلاس خود محسوب نمی شود، اما از آنجایی که اکثر افراد توانایی های حرکتی آن را با تویوتا لندکروزر مقایسه می کنند، لکسوس می تواند خود را در چنین مقایسه ای سربلند نشان دهد. اما در یک نگاه کلی می توان گفت اصلی ترین دلیلی که اغلب خریداران به سراغ این خودرو می روند قدرت و شتاب آن نیست، بلکه آپشن های لکسوس LX570 است. اگر شما هم جزو کسانی هستید که می خواهید اطلاعات بیشتری درباره آپشن های لکسوس LX570 به دست آورید، این مقاله را مطالعه کنید.
سیستم تعلیق KDSS
سیستم تعلیق KDSS یکی از اصلی ترین آپشن های لکسوس LX570 به شمار می رود. این سیستم که در تویوتا لندکروزر و پرادو یک آپشن سفارشی محسوب می شود، در LX570 به صورت استاندارد وجود دارد. این سیستم تعلیق دارای عملگرهای (Actuator) هیدرولیکی روی میل موج گیرهای خودرو است و می تواند حرکات بدنه را در پیچ ها کنترل کرده و از چرخش بیش از اندازه شاسی در پیچ ها جلوگیری کند. در آفرود نیز سیستم KDSS چسبندگی تمامی چرخ ها به زمین را تضمین می کند. این سامانه از بلند شدن چرخ از روی زمین و بروز حالت به اصطلاح الاکلنگی در خودرو جلوگیری می کند.
سیستم KDSS یک سیستم فعال با کنترل الکترونیکی است و به این ترتیب راننده می تواند با استفاده از کلیدی درون کابین، نرمی، سفتی و رفتار سیستم تعلیق را تغییر دهد. تغییر ارتفاع نیز از دیگر قابلیت های سیستم تعلیق لکسوس LX570 به شمار می رود.
سیستم Easy Access
سوار و پیاده شدن از خودرویی به بزرگی لکسوس LX570 کار ساده ای نیست. لکسوس برای سهولت سوارشدن به خودرو نه تنها دستگیره هایی را روی ستون ها تعبیه کرده، بلکه محصول لوکس خود را به سیستم ایزی اکسس (دسترسی آسان) مجهز کرده است. این سیستم در هنگام خاموش کردن خودرو به طور خودکار صندلی راننده را عقب داده و فرمان را نیز به صورت تلسکوپی به سمت جلو می برد. به این شکل فضای مانور بیشتری برای تحرک راننده ایجاد می شود. هنگام سوارشدن به خودرو و با فشردن دکمه استارت، فرمان و صندلی دوباره به موقعیت تنظیم شده توسط راننده بازمی گردد.
گرمکن و سردکن صندلی ها
تویوتا لندکروزر خودروی خیلی ساده ای از نظر آپشن است و همین امر باعث می شود ارزش آن در برابر بهای پرداختی پایین باشد؛ اما قضیه در مورد LX570 فرق می کند. سرنشینان جلو لکسوس می توانند در روزهای سرد زمستان از گرم کن صندلی ها لذت ببرند. اگر هوس کویر نوردی با لکسوس LX570 نیز به سرتان بزند، می توانید خاطرجمع باشید که سیستم سردکن صندلی، آسایش شما در هنگام رانندگی را تأمین خواهد کرد.
سیستم سردکن صندلی از یک سری فن و سیستم گرم کن نیز از پنل های المنتی تشکیل شده اند که همگی درون صندلی ها قرار دارند. روشن، خاموش و تنظیم این آپشن در این خودرو، با استفاده از کلید چرخانی انجام می شود که در هنگام استفاده از جای خود خارج می شوند. ناگفته نماند که برای صندلی های ردیف دوم LX570 نیز گرمکن تعبیه شده است.
سیستم کرال کنترل (Crawl Control)
این روزها تقریبا همه خودروها از کروز کنترل استفاده می کنند. گرچه لکسوس LX570 نیز به کروز کنترل مجهز شده است، ولی این آپشن برای چنین خودرویی آن قدر خاص نیست که به طور مجزا به آن بپردازیم. درعوض یک سیستم پیشرفته با نام کرال کنترل در لکسوس LX570 وجود دارد که آن را باید کروز کنترل مخصوص آفرود دانست.
سیستم کرال کنترل در هنگام حرکت در کوه و بیابان بسیار کارآمد است. با تکیه بر این سیستم راننده می تواند هنگام بالا رفتن از یک شیب، سرعت خودرو را تنظیم کرده و پای خود را از روی پدال گاز بردارد و تمرکز خود را تنها روی کنترل فرمان بگذارد.
سیستم تهویه چهار منطقه ای
سیستم تهویه چهار منطقه ای یکی دیگر از آپشن های لکسوس LX570 است. چهار سرنشین در لکسوس LX570 می توانند هر یک دمای موردنظر خود را در سیستم تهویه تنظیم کنند. یک پنل در پشت کنسول مرکزی قرار دارد که دسترسی به آن برای سرنشینان ردیف دوم به آسانی میسر است. در این پنل سرنشینان می توانند دما و شدت فن موردنظر خود را برای قسمت چپ و راست تنظیم کنند.
ردیف سوم صندلی ها
صندلی های ردیف سوم در تویوتا لندکروزر نه تنها به شکل نه چندان زیبایی جمع می شوند، بلکه باز کردن و جمع کردن آن ها نیز در مقایسه با خودروهایی همچون هیوندای سانتافه یا میتسوبیشی اوتلندر نیز دشوارتر است. دلیل این مشکل جمع نشدن صندلی ها در کف صندوق بار است و خودروساز ناچار شده تا مکانیزم دیگری را برای جمع کردن آن ها طراحی کند.
گرچه صندلی های ردیف سوم در LX570 نیز مانند لندکروزر به طرفین صندوق بار جمع می شوند و حتی در این حالت نیز همچنان در دید هستند، اما برای راحتی بیشتر کاربر، در لکسوس تنها با فشار یک کلید، این صندلی ها به صورت برقی تا می شوند. پنل کلیدهای مربوط به صندلی های برقی تاشو نیز در صندوق عقب کار گذاشته شده است.
حالت اسپرت گیربکس
اگر به اهرم تعویض دنده در لکسوس LX570 توجه کنید متوجه خواهید شد که این اهرم دارای یک موقعیت اضافی با نام S است. این حرف S مخفف اسپرت است و با قرار دادن دنده در این حالت، گیربکس دنده ها را دیرتر و در دور موتور بالاتری عوض می کند. در حالت اسپرت کافی است تا اهرم تعویض دنده را به سمت جلو یا عقب حرکت دهید تا گیربکس در حالت دستی قرار گیرد.
دنده کمکی
دنده کمکی یا همان ترنسفر کیس (Transfer case) یکی از مهم ترین تفاوت های خودروهای کراس اوور با شاسی بلند است. ازآنجایی که لکسوس LX570 نیز بر اساس لندکروزر ساخته شده است، از این قابلیت بهره می برد. فعال شدن دنده کمکی در لکسوس LX570 به صورت الکترونیکی و تنها با استفاده از یک کلید در کنسول مرکزی میسر شده است. هنگام فعال بودن دنده کمکی، دیفرانسیل مرکزی خودرو نیز قفل می شود و نیروی یکسانی به محور جلو و عقب می رسد. در این وضعیت است که لکسوس LX570 روی دیگر خود را نشان داده و مشاهده خواهید کرد که این خودروی لوکس و راحت، توانایی بسیار بالایی نیز در عبور از مسیرهای سخت دارد.
از دیگر آپشن های لکسوس LX570 می توان به تودوزی چرم طبیعی، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسور فشار باد تایر، رادار نقطه کور، 12 کیسه هوا، دوربین دید عقب، مموری آینه ها، سیستم چرخش چراغ ها در پیچ و سیستم کنترل پایداری، کنترل کشش و نوربالا اتوماتیک اشاره کرد.