دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / مجله خودرو / دانستنی های خودرو /

اشتباهات رانندگی در فصل زمستان 

سه شنبه، 30 دی 1399
می‌توان از تایرهای تابستانی در فصل زمستان هم استفاده کرد، ولی در نهایت در جایی، در یک نقطه و زمان خاص، خودرو را زمین‌گیر خواهند کرد. تایرهای تمام‌فصل شاید تا حدودی این مشکل را حل کرده باشند، ولی استفاده از تایرهای زمستانی، عملکرد بهتری را برای رانندگی ایجاد خواهد کرد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، رانندگی در زمستان و یخبندان همواره با چالش هایی روبه رو است. دانستن مجموعه نکاتی قبل و حین رانندگی در این هوا از لازمه هایی است که هر راننده ای باید آنها را به خوبی بداند. از همراه داشتن زنجیر چرخ و ریختن یخ شکن داخل روغن موتور ماشین گرفته تا پرهیز از ترمز گرفتن ناگهانی، همگی از مواردی هستند که رعایت آنها جهت جلوگیری از ایجاد حادثه برای سرنشینان خودرو الزامی است.

فصل زمستان با آب و هوای نامتعادل خود اغلب رانندگان را غافلگیر می کند. قطعاً برای شما هم اتفاق افتاده است که حین سفر شاهد بارش شدید برف، مه گرفتگی و یخبندان شده باشید. فرقی نمی کند برای سفرهای درون شهری از خانه خارج می شوید یا قصد رفتن به سفر جاده ای دارید. رعایت این نکات برای تمامی افراد ضروری است.

. در همین حال، برخی نکات ساده را نباید فراموش کرد؛ اشتباهاتی که افراد تازه کار، ممکن است مرتکب شوند.

۱۰) رانندگی بدون تمرین قبلی

اگر یک پارکینگ خالی و یا یک راه کوهستانی سراغ دارید که هیچ خطری جز خودتان، در آن جا تهدیدتان نمی کند، بروید و تمرین رانندگی کنید. رانندگی در زمستان، فرصت یادگیری رانندگی برای کسی نمی گذارد و داشتن گواهینامه هم، برای آمادگی کامل برای رانندگی در این شرایط، دلیل کافی به حساب نمی آید. البته یک استثنا وجود دارد و آن هم گواهینامه ای است که در فنلاند قبول شده اید.

۹) روشن گذاشتن سیستم کنترل کشش

شاید فکر کنید که سیستم کنترل کشش برای جاده های لغزنده، کارآیی بسیار زیادی خواهد داشت که البته درست است؛ ولی زمانی را در نظر بگیرید که در جایی گیر کرده اید و سیستم کنترل کشش، برخلاف خواسته ی شما عمل می کند.

۸) حرکات سریع در رانندگی

تصور کنید که در حال رانندگی هستید و خودرو شروع به لغزیدن می کند. شما با شدت روی ترمز فشار می آورید. همین کارتان باعث می شود تا کنترل خودرو را بیشتر از دست داده و منحرف شوید و به چیزی برخورد کنید. همچنین اگر حرکات زیادی در فرمان داشته باشید، به همین سرنوشت دچار خواهید شد.

۷) نزدیک شدن به سپر عقب خودروی جلویی

اگر هنگام رانندگی در یک جاده شلوغ و لغزنده، آن قدر به خودروی جلویی نزدیک شده اید که می توانید جزئیات سپر عقب را کامل از هم تشخیص دهید، فاصله تان با این خودرو خیلی نزدیک شده است و باید به فکر بیشتر کردن فاصله با آن باشید.

۶) باقی گذاشتن برف ها روی اتومبیل

برف های نشسته روی شیشه عقب و سقف باعث مزاحمت دید راننده خودرو و دیگر وسایل نقلیه شده و باعث تصادفات ناخواسته خواهد شد. همین طور هنگام کم کردن سرعت یا توقف کردن، می تواند باعث بروز حادثه شود.

۵) سرعت آهسته بیش از حد در جاده

سرعت کم همیشه به معنای ایمنی بیشتر نخواهد بود. به علاوه، شرایط برفی و سرما، دلیل نمی شود که خودروهای زیادی را پشت سر خود منتظر بگذارید. حرکت با سرعت نزدیک به سرعت مجاز جاده، می تواند در این شرایط مفیدتر باشد.

۴) رها کردن همه چیز به عهده سیستم دیفرانسیل تمام چرخ

اگر می توانید از خودروهایی سوار شوید که سیستم دیفرانسیل تمام چرخ (AWD) دارند، قبل از هر چیز باید بدانید که این سیستم شما را از گیر کردن نجات نخواهد داد، مگر این که خودتان هم شرایط را درک کنید.

۳) استفاده از تایرهای تابستانی

می توان از تایرهای تابستانی در فصل زمستان هم استفاده کرد، ولی در نهایت در جایی، در یک نقطه و زمان خاص، خودرو را زمین گیر خواهند کرد. تایرهای تمام فصل شاید تا حدودی این مشکل را حل کرده باشند، ولی استفاده از تایرهای زمستانی، عملکرد بهتری را برای رانندگی ایجاد خواهد کرد.

۲) خاموش گذاشتن چراغ ها

دید رانندگان در هنگام بارش برف، به شدت افت می کند. بنابراین سوئیچ چراغ ها را زده و سعی کنید مانند یک ستاره بدرخشید!

۱) سرعت گرفتن در شرایط بد آب وهوا

رانندگی با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برای یک جاده با این محدودیت سرعت، در یک روز آفتابی، تصمیم بسیار خوبی است؛ البته اگر به رانندگی خود، اطمینان کامل داشته باشید. ولی وقتی شرایط جاده، عادی نیست، ریسک نکنید؛ زیرا سرعت در یک راه یخ زده، بسیار کشنده خواهد بود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 15 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
گام به گام مراحل چاپ کتاب
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
مراحل اکسپت مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
سابمیت مقاله چیست؟