ساعدنیوز
ساعدنیوز

گوگل اسکولار چیست و چگونه با آن کار کنیم؟

  پنجشنبه، 30 بهمن 1399   زمان مطالعه 11 دقیقه
گوگل اسکولار چیست و چگونه با آن کار کنیم؟
گوگل اسکولار (google scholar) که بسیاری آن را گوگل اسکالر نیز تلفظ می‌کنند موتور جستجوگر پیشرفته گوگل است که به ساده‌ترین روش ممکن به کاربران کمک می‌کند؛ در این موتور جستجو با سرچ کلیدواژه‌ها می‌توانید به معتبرترین منابع و مدارک علمی شامل کتاب‌ها، رساله‌ها، مقالات، مجلات، پایان‌نامه‌ها، چکیده‌ها و... دسترسی داشته باشید.

گوگل اسکولار چیست؟

گوگل اسکولار (Google Scholar) موتور جستجوی دانشگاهی رایگانی است که آن را می توان نسخه دانشگاهی گوگل در نظر گرفت. این موتور جستجو به جای اینکه همه اطلاعات ایندکس شده در وب را جستجو کند، مخزن های ناشرین، دانشگاه ها یا وب سایت های دانشگاهی را جستجو می کند. این مخزن در واقع زیرمجموعه کوچک تری از مخزنی است که گوگل در آن جستجو می کند. همه این کارها به صورت خودکار انجام می شود، اما همچنان اکثر نتایج جستجو معمولاً منابع دانشگاهی قابل اعتماد هستند.

استفاده از گوگل اسکولار به سادگی گوگل عادی نیست. پس با ما همراه باشید تا تمام ریزه کاری ها و ترفندهای سرچ پیشرفته در گوگل اسکولار را به شما بگوییم.

امکانات و قابلیت های گوگل اسکولار چیست؟

  • سنجش اعتبار مقالات و نویسندگان
  • آپشن های عالی برای جستجوی پیشرفته
  • امکان مشاهده مقالات خود به زبان های مختلف
  • ذخیره سرچ ها و منابع جمع آوری شده
  • بررسی خلاصه ای از وضعیت پژوهشی نویسندگان
  • پیدا کردن متن کامل اسناد و مقالات علمی در فضای وب
  • مشاهده تعداد و آمار استنادات
  • یافتن ورژن مختلف مقالات در اینترنت
  • جستجو بین تمامی منابع علمی
  • جستجوی مقالات بر اساس سال انتشار
  • مشاهده رفرنس های مقالات و جستجو بر اساس آن ها
  • ساخت پروفایل شخصی برای هر نویسنده
  • توانایی پیدا کردن استنادات به مقاله ها خود
  • محاسبه H-Index بر اساس تعداد استنادات و مقالات و رسم نمودار مربوطه
  • نمایش اطلاعات و مشخصات پژوهشگران و نویسندگان شاخص
  • پیدا کردن نقل قول ها، ارجاعات، آثار مرتبط، نویسندگان و انتشارات
  • آگاهی از تازه ترین پیشرفت های علمی در زمینه های مختلف

نحوه ساختن پروفایل عمومی برای نویسندگان

می توانید با استفاده از حساب کاربري که درگوگل دارید وارد گوگل سکولار شوید در غیر اینصورت شما می توانید در profile Citations Scholar Google به طور رایگان ثبت نام کنید .

ابتدا باید یک حساب کاربري در گوگل ایجاد کنید.

زمانی که وارد صفحه حساب کاربري گوگل می شوید فرم form up sign Citations ظاهر میگردد.

نام و مشخصات خود را در فرم تکمیل کنید. آدرس ایمیل دانشگاهی براي تایید مورد نیاز است.

بعد از کلیک بر روي دکمه step next،صفحه اي باز می شود که فهرست گروهی ازمقالات نوشته شده توسط افرادي با نامهای مشابه خودتان را در آن می بینید.

مقالات مربوط به خود را انتخاب کنید. می توانید گزینه articles all see را انتخاب نموده و مقالات مربوط به خود را انتخاب کنید و یا به طور گروهی مقالات را اضافه نمایید.

همچنین می توانید با استفاده از عبارتAdd و یا Remove مقاله اي را اضافه و یا حذف نمایید.

در مرحله بعدي براي اضافه شدن مقالاتی که درآینده می خواهید به پروفایل خود اضافه کنید در قسمت profile updates دو حالت را می توانید انتخاب کنید.

در حالت اول می توانید انتخاب کنید که مقالات جدید شما به طور خود کار توسط سیستم به روز شوند.

در حالت دوم می توانید انتخاب کنید که قبل از به روزشدن خودکار مقالات جدید در پروفایل، سیستم به شما اي میل بفرستد و در صورت تمایل و تایید شما، مقاله جدید به پروفایلتان اضافه شود.

در قسمت Add می توانید مقالات خود را نیز به صورت دستی با وارد کردن اطلاعات مربوطه اضافه نمایید.

با انتخاب کردن مقالات مورد نظر می توانید آنها را با فرمتهای متنوع فایل خروجی بگیرید کنید تا در برنامه هاي دیگر از آنها استفاده نمایید.

در صورتی که دو یا چند مقاله یکسان داشته باشید با انتخاب مقالات و کلیک کردن بر روي Merge می توانید دو مقاله را یک مقاله نمایید

چنانچه بر روي عدد مربوط به استنادات کلیک کنید می توانید مقالاتی که به مقاله شما استناد کرده اند مشاهده نمایید.

در قسمت Search می توانید نام نویسنده مورد نظر را جستجو کنید و در صورتی که نویسنده مورد نظر دارای پروفایل در گوگل اسکولار باشد در ابتداي صفحه جستجو پروفایل او نشان داده می شود.

چنانچه بخواهید مقاله اي را از پروفایل خود حذف کنید می توانید مقاله را انتخاب و گزینه delete را انتخاب کنید.

اگر به اشتباه مقاله اي را حذف کردید می توانید از قسمت more گزینه trash View را انتخاب کنید و دوباره مقاله مورد نظر را به صفحه اصلی بازگردانید.مقاله مورد نظر حذف شده را انتخاب و گزینه Restore را انتخاب کنید.

در قسمت Edit می توانید پروفایل خود را تغییر دهید.

نکات جستجو در گوگل اسکالر

  • بزرگ و کوچک بودن حروف کلیدواژه های جستجو حساس نیست.
  • کلیدواژه های جستجو با عملگر AND با یکدیگر ادغام می شوند.
  • فول تکست منابع پژوهشی برای یافتن نتایج جستجو می شوند.
تصویر
می توانید با استفاده از حساب کاربري که درگوگل دارید وارد گوگل سکولار شوید

برخی از ترفندهای کاربردی جستجو در گوگل اسکولار

در صورتی که از کاراکتر ~ بلافاصله قبل از کلیدواژه ها استفاده شود، جستجو به همراه کلمات مترادف انجام می شود.

در صورت به کارگیری کاراکتر ” قبل و بعد از عبارت جستجو، منابعی که کل عبارت را شامل شوند نمایش داده می شوند.

در صورت درج عبارت OR بین کلیدواژه های جستجو، منابعی که شامل حداقل یکی از کلمه ها باشد نمایش داده می شوند.

استفاده از کاراکتر – بلافاصله قبل از کلمات جستجو، منابعی را که شامل عبارت مربوطه نشود را نشان می دهد (معادل عملگر NOT) و استفاده از کاراکتر + بلافاصله قبل از کلمات جستجو، منابعی را که شامل عبارت مربوطه شود را نشان می دهد (معادل عملگر NOT).

درج عبارت intitle: منابعی را که عبارت جستجو در عنوان آن آمده باشد را نشان خواهد داد.

درج عبارت allintext: منابعی را که تمام عبارات جستجو در متن آن مدرک آمده باشند را نشان می دهد.

درج عبارت author: منابعی را که عبارت جستجو در نام نویسنده آن آمده باشد را نمایش می دهد.

درج عبارت intext: منابعی را که عبارت جستجو در متن آن مدرک آمده باشد را نشان می دهد.

درج عبارت allintitle: منابعی را که تمام عبارات جستجو در عنوان آن آمده باشند را نشان خواهد داد.

چگونه از گوگل اسکولار استفاده کنیم؟

وقتی که وارد آدرس scholar.google.com می شوید، صفحه ای مشابه خود گوگل باز می شود.

تصویر

آنچه گوگل در پایین نوشته (Stand on the shoulders of giants)، عبارتی استعاری است که می گوید برای وسعت بخشیدن به افق دید و گسترش حوزه دانش، بر شانه بزرگان یا غول ها باید ایستاد و از بالا نگریست. نیوتن نیز از این جمله در گفته های خود بهره برده است.

در پایه ای ترین حالت، می توانید جست وجو را در بین مقالات (Articles) و یا احکام مربوط به قضا و دادگاه (Case law) انجام دهید. برای مشاهده نتیجه، کلمه کلیدی خود را وارد کنید.

تصویر

بهبود نتایج جست وجو (پایه)

گوگل اسکولار به طور دیفالت، مطالب را با توجه به میزان هم خوانی با کلمه جست وجوشده شما مرتب می کند. اما این امکان را نیز در اختیارتان قرار می دهد که نتایج را شخصی سازی کنید. پانل سمت چپ، به شما کمک می کند نتایج را بهینه تر کنید. مثلاً در جست وجوی بالا، دو نتیجه اول برای سال های ۲۰۱۵ و ۱۹۹۷ هستند. با انتخاب بازه انتشار (Custom range)، می توان مقاله های منتشره در محدوده زمانی کوتاه تری را مشاهده نمود.

تصویر

هم چنین می توانید ترتیب بندی (sorting) را بر اساس ارتباط (Sort by relevance) و یا تاریخ انتشار (Sort by date) تنظیم کنید؛ که در حالت دوم، می توانید نتایج را بر اساس چکیده (Abstracts) و یا تمام متن (Everything) مرتب سازید.

تصویر

دو مورد دیگر در این پانل، شمول پتنت ها (include patents) و شمول مقاله های استنادکرده (include citations) در نتایج را تنظیم می کند.

همیشه مطالب و مقالات جدیدتری به گوگل اسکولار اضافه می شوند. شما نیز می بایست در زمینه کار تحقیقاتی خود به روز باشید و از آخرین تغییرات و رویدادها حول موضوع پژوهش خود آگاه شوید. مورد آخر یا ایجاد هشدار (Create alerts) این قابلیت را در اختیار شما قرار می دهد که به جای جست وجوی مداوم موضوع، نتایج جدید به صورت اتوماتیک برایتان ایمیل شود.

تصویر

بهبود نتایج جست وجو (پیشرفته)

توانایی بالای گوگل در جست وجوی معمولی، در اینجا به شکلی تخصصی تر و آسان تر در دسترس قرار گرفته است. با باز کردن منوی همبرگری در بالا، سمت چپ می توان به جست وجوی پیشرفته (Advanced search) دسترسی پیدا کرد.

با انتخاب این گزینه، صفحه ای مانند زیر را مشاهده خواهید کرد که فیلدهای آن در ادامه توضیح داده می شود. این فیلدها را می توان با استفاده از کاراکترهایی نیز به صورت دستی اعمال کرد. کاراکترهای مذکور نیز در توضیحات ارائه شده اند.

تصویر

  • with all of the words (AND): کلمات نوشته شده در این فیلد، در سراسر متن جست وجو می شود. در حقیقت این فیلد، با جست وجوی ساده یکسان است. کاراکتر دستی این فیلد، عبارت بولی AND است که در عمل استفاده نمی شود.
  • with the exact phrase (“”): عبارات واردشده در این فیلد، عیناً مورد جست وجو واقع می شوند. همان طور که در تصویر پایین دیده می شود، کاراکتر دستی این ویژگی، کوتیشن است و با ترکیب Shift + ‘ (شیفت و گ) قابل دسترسی است.
  • with at least one of the words (OR): حداقل یکی از این کلمات باید داخل متن موجود باشند تا در نتایج ظاهر شود. کاراکتر دستی این مورد، عبارت بولی OR است.
  • without the words (-): با وارد کردن عبارت در این فیلد، نتایجی را مشاهده خواهید کرد که این کلمات در آنها وجود ندارد. کاراکتر دستی این ویژگی، خط تیره است.
  • where my words occur (allintitle:): در اینجا انتخاب می کنید که کلمات واردشده، در تمام متن مقاله (anywhere in the article) یا فقط در عنوان آن (in the title of the article) جست وجو شوند. با وارد کردن عبارت allintitle:، کلمه مانند حالت دوم در بین عناوین جست وجو خواهد شد.
  • Return articles authored by (author:): اگر مقاله های مولفی مشخص را می خواهید یا سایتیشن مقاله ای را در اختیار دارید، با وارد کردن آن در این فیلد، نتایج خود را محدود به مواد منتشره مولف مذکور می کنید. وارد کردن عبارت author: پیش از کلمه، کارکردی معادل همین گزینه دارد.
  • Return articles published in (source:): این فیلد، مشابه مورد قبلی است، اما نتایج را به انتشارات واردشده محدود می کند. عبارت source: پیش از کلمه کلیدی، نتیجه ای برابر با این فیلد برای شما ارائه خواهد کرد.
  • Return articles dated between: کارکرد این فیلد دقیقاً با بازه زمانی در جست وجوی پایه یکسان است.

چند نکته کلیدی برای جستجوی مقاله در گوگل اسکولار

  • بزرگ و کوچک بودن حروف کلیدواژه ها تاثیری در جستجو ندارد.
  • کلیدواژه های جستجو با عملگر and با هم ادغام می شوند.
  • در این پایگاه برای یافتن نتیجه، متن کامل منابع جستجو می شوند.
  • با انتخاب گزینه Since year در سمت چپ صفحه نمایش، مقالات و اسناد مربوط به یک بازه زمانی مشخص نمایش داده خواهد شد.
  • با انتخاب گزینه Create Alert نتایج جدید را به شکل دوره ای و در ایمیل تان دریافت خواهید کرد.
  • انتخاب Sort by date به معنای نمایش جدیدترین مقالات و مشاهده نتایج به ترتیب زمانی است.
  • کلیک روی Library یا گزینه PDF در سمت راست صفحه نتایج جستجو می تواند به دانلود مقاله از گوگل اسکولار به صورت متن کامل کمک کند.
  • گزینه All Versions پایین صفحه جستجو نیز برای یافتن و بررسی منابع جایگزین یا مشابه است.
  • تنظیمات پیشرفته گوگل اسکولار در قسمت Settings آن قابل دسترسی است.
  • Advanced search ابزارهای جستجوی پیشرفته را در اختیارتان می گذارد؛ مانند جستجوی نام نویسنده، عنوان مجله، عنوان مقاله، بازه زمانی جستجو و...
  • Metrics بر مبنای شاخص های h-index، h-core، h-median، h5-index، h5-core، h5-median به رتبه و جایگاه نشریات بین سال های 2013 تا 2017 می پردازد.

چند ترفند جستجوی مقاله در گوگل اسکالر

  • در صورت استفاده از کاراکتر ~ پیش از کلیدواژه، جستجو همراه کلمات مترادف انجام خواهد شد.
  • اگر عبارت جستجو داخل " " قرار گیرد، منابعی که کل عبارت را شامل شوند، به نمایش درمی آیند.
  • چنانچه بین کلیدواژه ها کلمه OR درج شود، منابعی که حداقل یکی از کلمات را شامل شود، نمایش داده می شود.
  • اگر قبل از کلمات کاراکتر – استفاده شود، منابعی را نمایش می دهد که شامل عبارت مربوطه نشود و اگر قبل از کلمات کاراکتر + استفاده شود، منابعی را نمایش می دهد که شامل عبارت مربوطه بشود (معادل عملگر NOT).
  • درج intitle منابعی را که عبارت جستجو در عنوانش باشد، نشان می دهد.
  • کلمه allintitle منابعی را که همه عبارت های جستجو در عنوانش باشد، نشان می دهد.
  • عبارت intext منابعی را که عبارت جستجو در متن باشد، نمایش می دهد.
  • درج allintext منابعی را که تمام عبارت های جستجو در متن باشد، نمایش می دهد.
  • واژه Author منابعی را که عبارت جستجو در نام نویسنده اش باشد، نشان می دهد.
پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
تصویری بسیار قدیمی از 17 سالگی آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب/ساده زیستی رهبر از ابتدای زندگی (462 نظر) حضور چهره های فوتبالی در بیمارستان و روحیه دهی به علی دایی در عیادت از اسطوره فوتبال+ عکس/ مهدی رحمتی، عادل فردوسی‌ پور، کارلوس کی‌روش و ... (328 نظر) بهترین گردو ایران متعلق به کدام شهر است (281 نظر) میز عزای ساده و بدون تجملات مادر محسن کیایی، مجری برنامه صداتو +عکس/ روحشون شاد چه چهره دلنشینی داشتن (199 نظر) (عکس) دمپایی‌های لاکچری بچه‌های دهه شصت / هر کی از اینا برای بچش می‌خرید خیلی لاکچری بود ... (197 نظر) (عکس) زیبایی بی حد و اندازه روژان سریال نون خ در عکسی که هدیه بازوند در اینستاگرامش منتشر کرد / مهیار حق داره این قدر عاشقش باشه ... (99 نظر) تصویری از خانه ابدی همسر جوان فریبا نادری/ روحش شاد و یادش گرامی (72 نظر) رونمایی از نوزاد خوشگل و بامزه ریما رامین فر، همای پایتخت+عکس / عاشقانه های ریما و امیر جعفری ارزش صد بار دیدن رو داره👌 (65 نظر) خلاقیت خنده دار و هوشمندانه قصاب اهوازی برای فریب گوسفند و قربانی کردنش حماسه آفرید+عکس/ مغز تو رو باید طلا گرفت😂 (54 نظر) خونه زندگی رحمان رحیم سریال پایتخت (مصطفی و مجتبی بلال حبشی) در واقعیت به سبک سلیقه 90 درصد ایرانی ها/ خونه نگو سمساری بگو😅 (44 نظر) شعرخوانی زیبا و دلنشین رهبر معظم انقلاب/ سرشارم از جوانی، هرچند پیر دهرم...+ویدیو (40 نظر) رونمایی از خواهر زیبا و واقعی رحمان و رحیم پایتخت / فقط شباهت بی حد و اندازه به برادراش+عکس (39 نظر) میز عزای شیک پسر نسرین مقانلو با گل آرایی منحصر به فرد و شمع و تسبیح/ حیف جوونیش+عکس (35 نظر) علی دایی: دکترها گفته بودند شاید زیر عمل زنده نمانم+عکس/ همیشه عضو خانواده پرسپولیس هستم/ همه درآمدم را در ایران سرمایه‌گذاری کردم (32 نظر) خلاقیت خنده دار قصاب اصفهانی در کشاندن مشتری به مغازه با تزئین فوق خلاقانه کله پاچه‌ها+عکس/ خوش ذوقی از در و دیوار میریزه😂 (28 نظر)
دیگران می‌خوانند   
نگاهی به گل آرایی فوق زیبا و شیک مراسم ترحیم رضا داوودنژاد/ واقعا حیف جوونیش+عکس خوشحالی به سبک امیرمحمد یزدانی ستاره کشتی ایرانی بعد از شکست رقیب/ همیشه بدرخشی قهرمان +فیلم سیلی محکم عسل بدیعی به صورت رامتین پناهی، صفی‌الدوله سریال گیلدخت/ خیلی حرص من را درآوردی+عکس تصویری از 2 قلوهای بامزه و کیوت مجید صالحی بازیگر خوش اخلاق سینما و تلویزیون/خدا حفظشون کنه نگاهی به طراحی خلاقانه ماکت فیگور علی دایی /چه بامزه ساخته شده +عکس سورپرایز علی دایی توسط مردم عادی در روز تولدش/ چه خوشحال شد اسطوره +فیلم رونمایی رضا گلزار از برادرزاده ناز و بانمکش/ ماشاءالله خانوم کوچولو چقدر خوشگل و ماهه+عکس نگاهی به حیاط باصفا و سرسبز خانه مجتبی میرزاجانپور والیبالیست نامی کشورمان/ حیاط نگو باگو بهشت بگو +عکس فال شمع روزانه امروز شنبه 8 اردیبهشت 1403 فال روزانه امروز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 فال ابجد روزانه شنبه 8 اردیبهشت 1403 فال قهوه با نشان روز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 فال انبیاء روزانه شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 فال حافظ با تفسیر روز شنبه 8 اردیبهشت 1403 + فیلم تغییر چهره هوش پران هیوبوی سریال افسانه جومونگ بعد از 18 سال+عکس نگاهی به ماشین آنتیک و هوش پران شهاب حسینی/ سوپراستار ایران عاشق این کادیلاک خفن است+ویدیو خلاقیت یک ساله چند زندانی به ظاهر باهوش برای فرار از زندان حماسه ساز شد/ خسته نباشین واقعا+ویدیو رونمایی از شوهر باکلاس و خوشتیپ فرناز رهنما، نازنین سریال ساختمان پزشکان/ ایشالا به پای هم پیر بشین+عکس رونمایی از تیپ و استایل شیک و امروزی مجید یاسر؛ بهنام سریال نون خ/ تو خیابون اصلا قابل شناسایی نیست+عکس جشن تولد ساده و خلوت ماشاالله وروایی، عمو کاووس 74 ساله سریال نون خ در گوشه شیک خونه‌اش+عکس رونمایی از عجیب الخلقه‌ترین سگ های دنیا/ از موهای کراتینه شده تا پوست ماکارونی شکل+عکس رونمایی از شغل دوم و باکلاس ابوالفضل پورعرب، حشمت سریال شهرزاد+عکس تصاویری از چیدمان دکورهای خاص خانه بهرام رادان و مینا مختاری و آینه چشم نواز روی دیوار/ چای در کنار این دسته گل زیبا قطعا لذت بخشه! ایده تاثیرگذار یک راننده تاکسی برای بهتر کردن حال مسافرها/ چقدر خوش بحال مسافرهاشه! ماجرا عاشق شدن سوسن پرور روی پشت بام خانه/ رفته تیرچراغ برق رو بترکونه عاشق شده🤣 4 عارضه مخرب مصرف خودسرانه ویتامین دی / اگر تو هم خودسر ویتامین D مصرف میکنی این مطلب برای توست! این قلعه ایرانی در قزوین زمانی تحت نظر میمون اداره می‌شد+عکس ویدئو وحشتناکی از غارت گنجینه ارزشمند جیرفت در جنوب کرمان/ گنجینه ای که بدست قاچاقچیان از وطن ما خارج شد برنامه عالی صداوسیما که توسط رهبر معظم انقلاب تحسین شد/ خیلی اوقات دلم نمی‌آید که برخیزم و بروم+عکس (ویدئو) روش‌های نوین محسن تنابنده، نقی سریال "پایتخت" برای انتخاب بازیگر / تو دستشویی رحمان و رحیم رو انتخاب کرد 😂 (عکس) صندلی خاص بهاره افشاری، بیتای سریال "فاصله ها"، که برادرش واسش طراحی کرده/ بیشتر تخت پادشاهی مدرنه عکس خانواده 3 نفره حدیث میرامینی در کنار همسر و پسر بانمکش/ چه ژستی هم گرفتن😎 (عکس) خواهر ناز رحمان و رحیم سریال پایتخت / موهاش مثل داداشاش فرفریه! عکس تازه منتشر شده از نعیمه نظام دوست در کنار سه خواهر و مادرش/ هرسه خواهر کپی همند، فقط نعیمه شبیه هیچکدوم نیستا 7 عکس مشهور از لحظه دلخراش اعدام در طول تاریخ با شیوه های متفاوت/ میدانید علت اعدام این افراد چه بود؟ (ویدئو) لحظه اشکبار خداحافظی شهاب حسینی و هانده ارچل در سینمایی "مست عشق"/ سکانس فیلم (ویدئو) ایده غافلگیرکننده عروس و داماد جوان، جشن عروسی را به عزا تبدیل کرد😔/ اگه دلشو نداری، نبین! (عکس قدیمی) تغییر جنسیت اولین پسر ایرانی رسانه ای شد آخرین وضعیت 6 مرزبان ایرانی که توسط طالبان بازداشت شدند خلاقیت تحسین برانگیز یک خانم معلم دلسوز برای دانش آموز بیمارش/ دست مریزاد واقعا+عکس
تیتر امروز   
فال شمع روزانه امروز شنبه 8 اردیبهشت 1403 فال روزانه امروز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 فال ابجد روزانه شنبه 8 اردیبهشت 1403 فال قهوه با نشان روز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 فال انبیاء روزانه شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 فال حافظ با تفسیر روز شنبه 8 اردیبهشت 1403 + فیلم این قلعه ایرانی در قزوین زمانی تحت نظر میمون اداره می‌شد+عکس 4 عارضه مخرب مصرف خودسرانه ویتامین دی / اگر تو هم خودسر ویتامین D مصرف میکنی این مطلب برای توست! برنامه عالی صداوسیما که توسط رهبر معظم انقلاب تحسین شد/ خیلی اوقات دلم نمی‌آید که برخیزم و بروم+عکس آخرین وضعیت 6 مرزبان ایرانی که توسط طالبان بازداشت شدند یک خبر خوش برای کنکوری هایی که در سیل گیر کردند اولین تصاویر از دانشجویان پزشکی دارالفنون در دوران قاجار/ تدریس عملی در خانه بیماران انجام می‌شد! آوازخوانی زیبا و دلنشین منوچهر هادی برای دخترش/ حواشی داغ امروز جمعه 7 اردیبهشت 1403 فال روزانه امروز جمعه 7 اردیبهشت ماه 1403 فال شمع روزانه امروز جمعه 7 اردیبهشت 1403
منتخب روز   
عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ... ویدئویی باورنکردنی از مرد سومالیایی که با نصف مغزش زندگی می کند/ بیچاره چه بلایی سرش اومده رودررویی با یک تمساح آن‌ هم فقط با یک ماهیتابه +فیلم