به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، :سوال خیلی از مادران باردار این است که جنین متوجه درد می شود یا نه؟ سوالی که محققان برای آن پاسخ جالبی پیدا کرده اند. محققان متوجه شده اند جنین از هفته بیست و یکم بارداری در واکنش به محرک های مضر، نشانه هایی از درد از خود نشان می دهد.
این که جنین در رحم مادر چه شرایطی را تجربه می کند، مدت ها موضوع بحث محافل علمی مختلف بوده است. کارشناسانی که مخالف سقط جنین هستند، معتقدند جنین از مدتها قبل از چیزی که بیشتر مردم فکر می کنند، درد را احساس می کند.پژوهش جدیدی که توسط محققان دانشگاه سویل انجام شده صحت ادعای این کارشناسان را تأیید می کند. محققان به این نتیجه رسیدند که جنین از هفته بیست و یکم بارداری در واکنش به محرکهای خطرناک نشانه هایی از خود نشان می دهد که کاملا با درد کشیدن برابر است.
متخصصان در آزمایشات دریافته اند كه از هفته سی وپنجم بارداری به بعد فعالیت عصبی سلول های مغزی به تدریج از وضعیت نابالغ به وضعیتی شبیه به بلوغ تبدیل می شود. این تغییر به مدار عصبی جنین امكان می دهد تا احساس درد را بعنوان یك حس جداگانه از لامسه درك و دریافت كند.
به گزارش شبكه خبری ای بی سی، ربكا اسلاتر، متخصص اعصاب در دانشگاه كالج لندن می گوید: نوزادان زودرس كه قبل از هفته سی وپنجم متولد می شوند در هنگام تجربه حس لامسه یا درد، واكنش های مغزی یكسانی دارند.
این متخصصان در آزمایش اخیر روی فعالیت مغزی 46 جنین در بیمارستان دانشگاه كالج مطالعه كرده و نتیجه مطالعات خود را در مجله «كرنت بیولوژی» به چاپ رسانده اند. به این ترتیب معلوم شد كه بین هفته 35 تا 37 بارداری، مغز جنین به طور مشخص می تواند محرك های درد را دریافت كند و تفاوت این محرك را از حس لامسه تشخیص دهد.