دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / دهان و دندان /

جرمگیری دندان در شیردهی ضرر دارد؟ 

چهارشنبه، 26 شهریور 1399
حتما شما هم با دیدن لبخند زیبای برخی از افراد تعجب می کنید، و برایتان سوال است که چطور ممکن است برخی چنین دندان های طبیعی زیبایی داشته باشند. در بیشتر موارد مردم برای داشتن لبخند زیبا نیازی به صرف هزینه هنگفت جهت انجام لمینت دندان ندارند.

آیا انجام درمان های دندانی در دوران شیردهی کار بی خطری است؟

به عنوان یک مادر شیرده ممکن است نگران این باشید که داروهای مصرفی روی رشد نوزاد شما اثر منفی داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می کنیم که با یک پزشک، مشاوره و اطلاع رسانی کنید که شیرده هستید تا بتواند درمان مناسب را در اختیار شما قرار دهد.اگر دندان درد شدید و یا پوسیدگی زیادی دارید، احتمالاً دندانپزشک اقدامات دندانی را مثل پر کردن به شما پیشنهاد می دهد. همچنین ممکن است مسکن ها و آنتی بیوتیک هایی برای شما تجویز کند که به کاهش علائم عفونت دندان یا لثه کمک می کند.انجام درمان های دندانپزشکی هنگام شیردهی اقدام بی خطری است. اگرچه دندانپزشک به شما پیشنهاد می کند که شیردهی خود را موقتاً به تاخیر بیندازید تا از این داروها و عوارض جانبی آن ها خلاص شوید.

استفاده از مُسکن ها

مسکن ها و ضد دردهای معمولی تداخلی با فرآیند شیردهی ندارند . کمتر از یک الی دو درصد دارو ها ممکن است که وارد شیر مادر شوند . استامینوفن ساده ، اولین انتخاب دندانپزشکان در دوران شیردهی می باشد . اما استفاده از ایبوپروفن و کورتونی مانند پردنیزون هم بنا بر نظر بسیاری از مراجع داروسازی خطری ایجاد نمیکند هر چند وجود این دارو ها در شیر در مقادیر اندک محرز است . توصیه می شود که دارو ها سریعا بعد از شیردهی مصرف شوند تا احتمال طی شدن حداکثر نیمه عمر دارو ، تا زمان شیردهی بعدی بیشتر باشد . تکنیک دوشیدن شیر و مصرف از شیر دوشیده شده در مدت زمان طی شدن نیمه عمر دارو ، می تواند بسیار کمک کننده باشد و خیال مادر را راحت کند.

استفاده از آنتی بیوتیک ها

بهتر است آنتی بیوتیک ها حتی المکان برای مادران شیرده تا یک نیاز واقعی و واضح ، استفاده نشوند. در کل آنتی بیوتیک ها در دندانپزشکی کاربرد واقعی زیادی ندارند . در صورت احتیاج ضروری خانم های باردار ، می توانند از آموکسی سیلین و مترونیدازول استفاده کنند .و از خوردن آسپیرین در حین شیردادن خودداری شود .داروهای مخدر و شبیه مخدر هم نباید در حین شیردهی استفاده شوند . ایبوپروفن به عنوان یک مسکن و ضدالتهاب موثر در کوتاه مدت در زمان شیردهی می تواند استفاده شود.

درمان بلیچینگ یا سفید کردن دندان

خطری برای نوزاد شیرخوار ندارد. اما توصیه می شود درمان های غیرضروری و انتخابی تا رسیدن شرایط مناسب برای این درمان ها به تعویق انداخته شود .

جرمگیری دندان در شیردهی ضرر دارد؟

حتما شما هم با دیدن لبخند زیبای برخی از افراد تعجب می کنید، و برایتان سوال است که چطور ممکن است برخی چنین دندان های طبیعی زیبایی داشته باشند. در بیشتر موارد مردم برای داشتن لبخند زیبا نیازی به صرف هزینه هنگفت جهت انجام لمینت دندان ندارند. تنها با جرمگیری دندان های خود در یک دندانپزشکی معتبر و با سابقه می توانند به راحتی زیبایی را به دندان ها و لبخند خود بازگردانند و از مزایا و فواید جرم گیری دندان بهره مند شوند.
اصولا افرادی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت می دهند، همیشه به دنبال روش های کم خطر برای زیبایی و محافظت از دندان های خود می روند. جرمگیری دندان می تواند به عنوان یک روش ساده و مناسب برای این عمل به شمار رود.حال با این سوال مواجه می شویم که آیا زمان خاصی برای انجام جرمگیری دندان ها وجود دارد؟ یا این که جرمگیری بر روی دندان ها، برای زنان باردار و شیرده خطرناک است؟ قصد داریم در این مطلب به پاسخ این سوالات بپردازیم.

جرمگیری دندان در بارداری به چه صورت است؟

در مورد حساس بودن سه ماهه اول بارداری شنیده های بسیاری وجود دارد. زیرا در این زمان سلول های دسته بندی شده در بدن، اقدام به ساخت بخش های حساس و مهم بدن جنین می نمایند. بخش هایی همچون مغز جنین که سلامت آن بسیار مهم است.
به دلیل این حساسیت ها، برخی بر این باور هستند که در این زمان نباید اقدام به انجام جرمگیری دندان نمود. اما باید بگوییم هیچ زمانی برای جرمگیری نمودن پر خطر نمی باشد. معمولا مادران در سه ماهه اول بارداری خود، اقدام به جرمگیری نمی نمایند. در سه ماه اول به دلیل تحولات سریع جسمی از قبیل حالت تهوع کارروی دندان برای مادران باردار خیلی راحت نیست.
اما پس از آن در سه ماهه دوم بارداری، مادران می توانند با آرامش تمام به جرمگیری دندان های خود بپردازند. حتی اگر با دندان های پوسیده ای مواجه شدید که در دوران بارداری شما را اذیت می کند، می توانید در سه ماه دوم بارداری خود با خیال آسوده به دندانپزشکی مراجعه نمایید.مراقبت از دندان ها بدون شک اهمیت بسیار زیادی دارد اما حتما پیش از هر کاری، با دندانپزشک با تجربه مشورت نمایید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
مراحل سابمیت مقاله