کاموفلاژ، تکنیکی است که برای پوشاندن جای ماه گرفتگی، لک و آکنه، تاتو و یا هر لک و تیرگی و روشنی که در پوست صورت وجود دارد، گفته می شود. کاموفلاژ یک تکنیک حرفه ای در دنیای “گریم” است. این تکنیک حرفه ای برای درست کردن یک چهره ی بی عیب و نقص از جهت رنگ پوست و هماهنگی سایر اجزای چهره با یکدیگر به کار می رود. کاموفلاژها همچنین به عنوان یک ماده زیر ساز، برای ماندگاری هر چه بیشتر سایر مواد آرایشی بر روی پوست به کار می روند.کاموفلاژ بافتی فشرده دارد و به دلیل پوشانندگی بالا از آن برای پوشاندن هر آنچه که در صورت خوشایند نیست استفاده می شود. به طور مثال بعضی از خانم ها پوست صورت نازکی دارند که رگ های آن مشخص است. با کاموفلاژ می توان از پنهان شدن آن اطمینان داشت. افرادی هم هستند که برای برطرف کردن عیوب ابرو و یا خط چشم، از تاتو استفاده می کنند و بعضی اوقات می خواهند که تاتوی خود را محو کنند، که بهترین راه استفاده از گریم کاموفلاژ است. همچنین برای زیر ساز سایه پشت پلک، جهت ماندگاری بیشتر سایه و داشتن رنگ بهتر هم می توان از کاموفلاژ، استفاده کرد. مهمترین کاربرد گریم کاموفلاژ در پشت پلک، جهت استفاده برای سایه عروس است. به بیانی دیگر، از تکنیک گریم کاموفلاژ برای روح بخشیدن به صورت با تیره و روشن کردن رنگ پوست صورت استفاده می شود. استفاده از کاموفلاژ بر روی صورت باید به دقت و بسیار حرفه ای انجام شود. چراکه در غیر این صورت نتیجه مطلوب به دست نمی آید.
شیوه استفاده از کاموفلاژ در گریم حرفه ای
ابتدا در شروع کار مقداری از کاموفلاژ را برمیداریم. بعد مقداری را که جدا کردیم روی پشت دست روی پوست میریزیم تا با گرمای دمای بدنمان کمی نرم و قابل استفاده شود. بعد به اندازه موردنیاز از کاموفلاز را با قلم مو برمیداریم و روی نقاط موردنظر پوست صورتمان بصورت ضربه ای می زنیم. بعد یک اسفنج بر می داریم و آن را با کمی آب قدری مرطوب می کنیم و در پایان کاموفلاژی که روی پوستمان بود را با اسفنج روی پوست پخش می کنیم تا وضعیت یک دستی بخود بگیرد.بعد از این مرحله به سراغ کرم پودر مایع و یا پنکک می رویم. کرم پودر را روی تمام صورت می زنیم و خوب همه جا را پوشش می دهیم. در پایان موادی که روی پوستمان بود را خوب تثبیت می کنیم؛ و برای تثبیت کردن احتیاج به پودر فیکس داریم که این کار دوام آرایش را بسیار بالا می برد. توجه کنید که هیچوقت از کاموفلاژ برای زیر پلک استفاده نکنید، زیرا بافت سنگینی دارد سبب ماسیدگی روی پوست میشود.
کاموفلاژ و انواع رنگها
کاموفلاژ کرم گریم حرفه ای است که رنگ های مختلفی دارد. هر رنگ مختص کار خاصی میباشد .ابتدا باید بدانیم که می خواهیم چه کار کنیم بعد به دنبال انتخاب رنگ مناسب برویم.
کاموفلاژ سفید: از این رنگ کاموفلاژ براي داشتن رنگ روشن در صورت و با ترکیب فون های ديگر استفاده ميشود . همچنين در مدل سایه های برش دار براي ایجاد برش استفاده ميشود .
کاموفلاژ زرد: گاهی بعنوان رنگ مکمل با برخی فون ها ترکیب ميشود . استفاده ديگر کاموفلاژ زرد، برجسته کردن قسمت هایی از صورت، که بصورت طبيعي شکلی فرورفته دارند. به بیانی ديگر براي پر نشان دادن بخش هایی از صورت جهت زيبايي بیش تر بکار میرود .
کاموفلاژ زیتونی: از کاموفلاژ زیتونی براي پوشاندن لک، اکنه، و ماه گرفتگی های قرمز رنگ صورت بکار میرود .
کاموفلاژ نخودی: کاموفلاژ نخودی رنگ مناسبی براي مخفی کردن گودی و کبودی زیر چشم است.
کاموفلاژ بژ هلویی: رنگ هلویی رنگی زیبا و چشمگیر است. به همین علت کرم پودرهای هلویی رنگ طرفداران خاص خود را دارند. بدین سبب از کاموفلاژ هلویی براي نشان دادن شادابی هرچه بیش تر صورت و همچنين پرتر نشان دادن صورت استفاده ميشود .
کاموفلاژ بژ نارنجی: برخی از پوست ها به علت نازک بودن مويرگ هایشان واضح دیده ميشود . مويرگ هایی به رنگ بنفش و آبی. براي مخفی کردن این مساله از کاموفلاژ بژ نارنجی استفاده ميشود . کاربرد ديگر براي رنگ بخشیدن به پوست های مات و کدر است.
کاموفلاژ ارغوانی: برخی پوست ها بی رنگ هستند. اساسا رنگ پریده و اصطلاحا رنگ مهتابی دارند. از کاموفلاژ ارغوانی براي جان بخشیدن به صورت های بیحال استفاده ميشود .
کاموفلاژ نارنجی و بنفش: از ترکیب این کاموفلاژها براي کاور کردن پوست های رنگ خاکستری استفاده ميشود .
کاموفلاژ قهوه ای: براي داشتن رنگ صورت برنزه و تیره مناسب است. همچنين تیره کردن و کوچک کردن بخش هایی از صورت بکار میرود .
کاموفلاژ قهوه ای تیره: براي کشیدن و طراحی ابرو با الکل استفاده ميشود .