یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی ها برای بهبود وضعیت پوست، شادابی و روشن شدن آن و مبارزه با مشکلات پوستی، کرم پودر دائم است که شما را برای مدتی طولانی از استفاده ی کرم پودر بی نیاز می کند. این روش توسط یک شرکت لهستانی در سال ۲۰۱۳ بعد از انجام سه سال تحقیقات علمی در نمایشگاه محصولات آرایشی و بهداشتی سیدنی استرالیا معرفی شد.
استفاده از کرم پودر روی پوست سبب می شود پوستی یکدست، بدون لک و آرایشی جذاب داشته باشید. ممکن است روزانه زمان زیادی را صرف زدن کرم پودر، تجدید کردن آن و شستشوی صورت کنید؛ اما با داشتن کرم پودر دائم (مزووایت)، پوست صورت شما همیشه جلوه ای صاف و زیبا خواهد داشت.
با کمک سوزن های نانو (بسیار ریز) و به روش میکرونیدلینگ، رنگدانه را بدون درد، به پوست تزریق می کنند. میکرونیدلینگ روشی برای تحریک فرآیند کلاژن سازی پوست است که با استفاده از سوزن های بسیار ریز انجام می شود. از آنجا که این کار روی لایه های سطحی صورت انجام می شود و وارد عمق پوست نمی شود، پوست صورت سالم می ماند. این روش را علاوه بر صورت، روی سایر بخش های پوست، از جمله آرنج و زانو نیز می توان به کار برد.
کرم پودر دائم یکی از روش های زیباسازی و صاف کردن پوست است که امروزه طرفداران بسیاری دارد. در این روش در واقع از تکنیک میکرو نیدلینگ استفاده می شود تا کرم پودر توسط سوزن های نازک به زیر پوست تزریق شود. معمولا این روش فاقد خونریزی است زیرا سوزن ها به لایه های سطحی پوست وارد می شوند. یکی از ویژگی های مثبت کرم پودر دائمی این است که بر خلاف کرم پودرهای معمولی منافذ پوست مسدود نمی شود و پوست می تواند تنفس کند. در این مقاله شما را جزئیات بیشتری درباره این نوع آرایش دائم آشنا خواهیم کرد.
آیا کرم پودر دائم عوارض دارد؟
در نظر داشته باشید که در تمام روش های زیباسازی پوست لازم است به مراکز زیبایی و آرایشگاه های معتبر مراجعه کنید. در غیر این صورت مشکلات زیادی برای پوست و موی شما ایجاد خواهد شد. برای استفاده از دستگاه میکروپیگمنتیشن جهت پیاده سازی کرم پودر دائمی، لازم است نکات و عوارض زیر را در نظر بگیرید:
دستگاه میکروپیگمنتیشن باید دارای کارتریج یکبار مصرف باشد. در غیر این صورت در صورتی که جوانب احتیاط رعایت نشود، انواع بیماری های پوستی می تواند بین اشخاص منتقل شود.
میزان اعمال فشار بر روی دستگاه جهت ورود کرم پودر دائمی بسیار مهم است. فشار زیاد باعث می شود سوزن ها به عمق بیشتری نفوذ کنند. در این صورت امکان ایجاد لکه های پوستی، خونریزی، التهاب و … وجود دارد.باید در نظر داشت که خون می تواند بسیاری از بیماری های خطرناک همچون هپاتیت، ایدز و … را منتقل کند. بنابراین اگر نظافت رعایت نشود؛ منشأ بسیاری از بیماری ها خواهد بود.یکی از عارضه های شایع کرم پودر دائمی، تغییر رنگ پوست است. بین ۱۰ تا ۱۲ روز پس از انجام تزریق، ممکن است که بر روی پوست نشانه های تغییر رنگ را مشاهده نمایید. در بسیاری از موارد افراد غیرحرفه ای، رنگ دیگری را به لایه های پوستی تزریق می کنند که این امر می تواند آسیب های جدی به پوست برساند. زمانی که به هر دلیل پوست شما دچار تغییر رنگ شد، لازم است تا از خنثی کننده های رنگ یا مکمل ها استفاده کنید.در زمان استفاده از کرم پودر دائمی به این نکته توجه کنید که اگر پوست شما حساس باشد می تواند انواع زائده های پوستی، ناصافی و … را ایجاد کند. البته اگر در مواردی فشار دست زیاد باشد و سوزن بیش از حد معمول وارد پوست شود، می تواند مشکل ساز گردد.
مواد تشکیل دهنده ی کرم پودر دائم یا مزو وایت چیست؟
آب، گلیسیرین، نیاسینامید، پروپیلن گلیکول، روغن معدنی، اتانول، دی اکسید تیتانیوم (CI 77891)، آلومینیوم هیدروکسید، تریتوکسیکاپریلسیلسیلان، تری گلیسیرید کاپریلیک / کاپریک، سیکلو هگزاسیلوکسان، ستیل اتیل هگزانوات، تالک، سیلیکات آلومینیوم منیزیم، پلی سوربات ۸۰، موم میکرو کریستالی، الکل کتواستئاریل، استئاریک اسید، گلیسریل استئارات (se)، کلر فنسین، دی متیکون، دایمتیکن، سزکوئی اولئات سوربیتان، اکسید زرد آهن (CI 77492)، موم، متیل پارابن، عطر، دی سدیم EDTA، آلانتوین، صمغ زانتان، قرمز اکسید آهن (CI 77491)، سدیم PCA، عصاره صبر زرد برگ، Persea Gratissima (آووکادو ) عصاره میوه، روغن کرچک هیدروژنه PEG-60 توکوفریل استات، EGF، پروپیل پارابن، فنوکسی اتانول.
سوالات رایج درباره کرم پودر
تفاوت کرم پودر دائم و کرم پودر چیست؟
کرم پودر دائم همانند کرم پودر منافذ پوست را نمی بندد و اجازه تنفس را به پوست صورت می دهد. این نوع کرم پودر برعکس کرم پودر آرایشی دارای آلبوتین، نیاسین، پلی آمید و … است که بدون عوارض هستند.
این کرم پودر مناسب چه نوع پوستی است؟
این نوع از کرم پودر برای هر نوع از پوست قابل استفاده است و از آنجا که این نوع از سرم فاقد الکل بوده، از آن برای پوست های حساس و دارای آلرژی می توان استفاده کرد.
تعداد جلسات لازم برای انجام آن چقدر است؟
تعداد جلسات مراجعه برای انجام آن توسط کارشناس تعیین می شود ولی معمولا در 3 جلسه در ماه به فاصله ی 10 روز انجام می شود.
مدت زمان لازم برای هر جلسه ی درمان چقدر است؟
حدود یک ساعت زمان برای انجام امور مربوط به این امر لازم است.
مدت زمان استراحت بعد از انجام این روش چقدر است؟
انجام این روش درد ندارد و استراحت لازم نیست.
مراقبت های لازم بعد از انجام این روش چیست؟
بعد از انجام این روش لازم است به صورت مدوام از ضد آفتاب استاندارد، کرم آبرسان و ترمیم کننده طبق نظر کارشناس استفاده نمایید.
ماندگاری کرم پودر دائم بر روی پوست چقدر است؟
اثر این نوع کرم پودر را بلافاصله می توان بر روی پوست مشاهده کرد؛ اما ماندگاری آن بین 6 تا 8 ماه است و ممکن است تا 10 ماه نیز بر روی پوست شما باقی بماند.
هزینه ی انجام کرم پودر دائم چقدر است؟
هزینه ی انجام این روش بستگی به شهری که در آن ساکن هستید و نوع ماده ی مصرفی متفاوت است ولی میانگین آن بین چهارصدهزار تا یک میلیون تومان بابت هر جلسه است.(البته این قیمت برای سال 99 میباشد)
در چه مواردی نمی توان از این روش استفاده کرد؟
این روش برای افراد زیر 15 سال ممنوع است. اگر فردی دارای چین و چروک پوستی است، نباید از این روش استفاده کند. همچنین، افراد دارای عارضه های شدید پوستی از موارد منع استفاده از این روش هستند.