به گزارش سایت خبری ساعد نیوز،ممکن است بخواهید خاطرات بارداری خود را برای همیشه خالکوبی کنید. یک خالکوبی مناسب- بر روی شکم، شانه، پشت یا هر جای دیگر- یادآور روزهایی است که کودکتان هنوز در رحم شما بود، و شما به حرکت کردن و لگد زدن هایش عادت داشتید. خالکوبی کردن در دوران بارداری یک ایده خوب است، اما آیا عاقلانه است؟ این مقاله به شما می گوید که آیا انجام خالکوبی در دوران بارداری بی خطر است، و چه خطراتی در این خصوص وجود دارد و چه اقدامات احتیاطی را باید در نظر بگیرید.
خالکوبی کردن در دوران بارداری
خالکوبی کردن در دوران بارداری توصیه نمی شود، زیرا خطر ابتلا به عفونت های مربوط به خون مانند هپاتیت B و هپاتیت C یا اچ آی وی وجود دارد. همچنین رنگ های پوستی که جهت خالکوبی استفاده می شوند، حاوی مواد شیمیایی هستند که جذب جریان خون شده و ممکن است بر رشد کودک تاثیرگذار باشند، این مساله به خصوص در 12 هفته اول بارداری مهم است. علاوه بر این، بعد از زایمان ممکن است خالکوبی مانند قبل به نظر نرسد. این ناحیه ممکن است دچار ترک های پوستی شده که ظاهر آن را ناخوشایند کند. یک خالکوبی بر روی شکم زن باردار ممکن است متقارن به نظر برسد، اما ممکن است بعد از زایمان شکل آن نامناسب شود.
خطرات خالکوبی کردن در دوران بارداری
لزوما درست نیست که یک خالکوبی همیشه تاثیر منفی بر بارداری می گذارد. با این وجود، نمی توانید خطرات مرتبط با آن را رد کنید. در این قسمت، چندین خطر مرتبط با خالکوبی کردن در دوران بارداری توضیح داده شده است:
1. سوزن های ضدعفونی نشده
هرگز نمی توانید در مورد ایمنی سوزن های مورد استفاده اطمینان حاصل کنید. شما نمی دانید که سوزن های مورد استفاده کاملا ضد عفونی شده است و یا یک سوزن جدید است. سوزن ضد عفونی نشده می تواند شما را در معرض خطراتی مانند هپاتیت B و ویروس های اچ آی وی یا ایدز قرار دهد. و این عفونت ها می تواند به جنین منتقل شود.
2. درد خالکوبی
درد ممکن است استرس زا باشد. در هنگام خالکوبی کردن در دوران بارداری ممکن است غش کنید، که به دلیل درد غیر قابل تحمل سوراخ کردن با سوزن است. بی حسی می تواند درد را تسکین دهد، اما توصیه نمی شود، زیرا می تواند عوارض جانبی منفی بر روی کودک بگذارد.
3. عفونت
روند خالکوبی کردن باعث زخم های ریز می شود که فضای بازی برای ساکن شدن عفونت های میکروبی ایجاد می کند. علائم عفونت به شرح زیر است:
- تحریک یا خارش در ناحیه خالکوبی
- تب، زیرا بدن سعی می کند تا عفونت را از بدن خارج کند
- تاول های کوچک پر از چرک یا مایعات شفاف
- ترشحات چرک سبز یا زرد با بوی ناخوشایند از ناحیه خال کوبی به دلیل تجمع لکوسیت های مرده است، که برای مبارزه با عفونت تولید می شوند
- التهاب پوستی که منجر به تورم، گرما و قرمزی می شود
- خطوط قرمز و تیره در اطراف ناحیه خالکوبی که می تواند نشان دهنده یک وضعیت جدی پزشکی به نام سپسیس یا مسمومیت خون باشد. این اتفاق هنگامی رخ می دهد که عفونت وارد جریان خون می شود.
4. بی حسی اپیدورال
در هنگام بی حسی اپیدورال مشکل است. بی حسی اپیدورال در حین زایمان در قسمت تحتانی کمر انجام می شود. اگر هم اکنون یک خالکوبی در قسمت پایین کمر خود دارید، مشکلی وجود ندارد. اما اگر خالکوبی به تازگی و در نزدیک زمان زایمان انجام شده، استپس بی حسی اپیدورال را نمی توان تجویز کرد، زیرا تقریبا یک ماه طول می کشد تا خالکوبی بهبود پیدا کند.
5. جذب شدن جوهر خالکوبی
جوهر خالکوبی جذب پوست می شود. با این حال، هیچ مطالعه ای برای تعیین تاثیر رنگ جوهر بر روی نوزاد تازه متولد شده وجود ندارد.
6. زایمان زودرس
درد و استرس غیر قابل تحمل که ممکن است در هنگام استرس تجربه کنید، می تواند منجر به زایمان زودرس شود.
این خطرات ممکن است کم باشند، اما ارزشش را ندارند که در دوران بارداری خالکوبی کنید. اما اگر تمایل زیادی به خالکوبی کردن دارید و دیگر نمی توانید مقاومت کنید، با رعایت نکات احتیاطی عمل کنید.
تاتوی موقت در بارداری
خالکوبی موقت می تواند به همان اندازه خالکوبی دائمی زیبا باشد. در این قسمت چندین گزینه ذکر شده است: می توانید از برچسب های خالکوبی استفاده کنید، که برای چندین روز بر روی پوست شما باقی می ماند. اگر می خواهید برای مدت طولانی تری باقی بماند، خالکوبی با حنا را در نظر بگیرید. از حنا استفاده کنید که فاقد مواد شیمیایی است و از گیاهان طبیعی ساخته شده است. این جایگزین طبیعی نه تنها میل شما برای خالکوبی کردن را ارضاء می کند، بلکه بدن تان را نیز خنک می کند.
خالکوبی با حنا
حنا جایگزین مطمئن و زیبایی برای خالکوبی است. می تواند تا حدود دو هفته بر روی پوست باقی بماند. پوست شما را به نارنجی، قرمز، قهوه ای، دارچینی، آجری، شکلاتی یا قهوه رنگ می کند. با این وجود، اطمینان حاصل کنید که از حنا سیاه استفاده نمی کنید، زیرا حاوی پار فنیلن دی آمین (PPD) است که می تواند باعث تاول، سوختگی و سایر عفونت های پوستی شود. در این قسمت، نحوه استفاده از حنا توضیح داده شده است:
نحوه استفاده از حنا
- خمیر از پودر حنا، شکر، آب، و روغن های اساسی تهیه می شود. با این وجود، در طول بارداری باید از استفاده از روغن های اساسی جلوگیری کنید.
- خمیر در یک ظرف مخروطی شکل قرار گرفته است که یک سوراخ کوچک برای بیرون آمدن خمیر در هنگام فشار دادن ایجاد می کند.
- طرح های پیچیده ای که از آن ساخته می شوند و به مدت یک ساعت خشک می شوند.
- پس از خشک شدن، آن را با آب بشوئید.