به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از نی نی سایت، محققان معتقدند رشد و نمو و ضریب هوشی در پسرانی که مادرانشان در دوران بارداری، اضافه وزن داشته اند، مختل می شود. محققان علوم پزشکی دانشگاه تکزاس اعلام کردند چاقی مادر در دوران بارداری بر مسیر رشد و نمو فرزند پسر در سال های آتی تاثیر دارد و مهارت های حرکتی را در پسران پیش دبستانی و ضریب هوشی را در پسران دوران راهنمایی تخریب می کند. آنها دریافتند تفاوت های بین این فرزندان پسر، با پسرانی که مادران چاق ندارند، قابل ملاحظه است. محققان تعداد ۳۶۸ مادر و کودکان آن ها را که از نظر اقتصادی و اجتماعی، شبیه بودند مطالعه کردند و آن ها را در دوران بارداری مادر، در سن سه و سپس در سن هفت سالگی، مورد بررسی دوباره قرار دادند. محققان در سن هفت سالگی کودکان دریافتند آنانی که مادرانشان در دوران بارداری چاق بودند به میزان ۵ نمره یا بیشتر، نسبت به دیگر همسالان خود دچار نقصان ضریب هوشی هستند.
دکتر الیزابت وایدن استادیار دانشگاه تکزاس می گوید در واقع این بررسی نشان می دهد که چاقی مادر باردار، بر وضعیت مغزی کودکان در سنین پیش دبستانی و نیز در سنین دوره راهنمای، تاثیر منفی می گذارد.
به گزارش یورک الرت عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست. افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است