دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / بارداری و زایمان / زمان بارداری /

خطرات مصرف خودسرانه دارو در زمان بارداری 

یکشنبه، 07 دی 1399
مصرف خودسرانه داروها در زمان بارداری به ویژه در ۳ ماهه نخست بارداری می‌تواند سبب بروز مشکلات ارتوپدی در جنین شود.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، در طول بارداری زمان هایی وجود دارد که مصرف دارو یک انتخاب محسوب می شود. بعضی از انتخاب های دارویی که شما و پزشکتان در زمان بارداری بر می گزینید ممکن است از انتخاب هایی که شما در زمان غیر بارداری برمی گزینید متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر در طول بارداری به سرماخوردگی مبتلا شدید ممکن است به جای استفاده از داروهای ضد گرفتگی بینی که در زمان غیر بارداری از آن ها استفاده می کردید استفاده نکرده و با گرفتگی بینی خود سر کنید.

در زمان هایی مصرف یک دارو یک انتخاب محسوب نمی شود بلکه مصرف داروی مورد نظر مورد نیاز است. بعضی از خانم ها نیاز دارند تا در طول بارداری از دارو استفاده کنند. گاهگاهی خانم ها برای چند روز یا چند هفته برای درمان مشکلاتی همانند عفونت مثانه یا عفونت استرپتوکوکی گلو نیازمند دریافت دارو هستند. تعدادی از خانم ها به منظور کنترل مشکلات طولانی مدت همانند آسم، دیابت، افسردگی یا تشنج باید هر روز دارو مصرف کنند. هم چنین عده ای از خانم ها به علت مشکلات بارداری نیازمند مصرف دارو هستند. این مشکلات شامل تهوع و استفراغ شدید، خاتمه حاملگی زودرس یا زایمان پیش از موعد هستند.

دبیر علمی سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی گفت: مصرف خودسرانه داروها در زمان بارداری به ویژه در ۳ ماهه نخست بارداری می تواند سبب بروز مشکلات ارتوپدی در جنین شود.

مهران رضوی پور دبیر علمی سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی، درباره شایع ترین مشکلات ارتوپدی اظهار کرد: تروما ها به خاطر حوادث ترافیکی، آرتروزهای مفاصل و ضایعات مادرزادی که در طول رشد نوزاد به وجود می آیند از مهمترین علل بروز مشکلات ارتوپدی در جامعه به شمار می آیند.

وی افزود: هرچه فرهنگ عمومی را بالاتر ببریم، قوانین محکم تر، ایمنی بیشتر و آگاهی بهتر داشته باشیم و از آسیب ها و مشکلات ترومایی همچون حوادث و تصادفات ترافیکی پیشگیری کنیم، تخت های بیمارستانی خلوت تر شده و همکاران ارتوپدی ما فشار کاری کمتری را تحمل می کنند.

رضوی پور با بیان اینکه در دوران جنینی یک سری از بیماری های ارتوپدی به وجود می آید، ادامه داد: بیشتر اختلالات مادرزادی در هفته ۶ تا ۸ جنینی به وجود می آید و ناشی از مصرف داروها، نداشتن اطلاع خانم ها از بارداری خود و در معرض اشعه قرار گرفتن مادران باردار است.

وی ادامه داد: در ۳ ماهه اول مادران باردار در مصرف دارو باید دقت داشته باشند و به هیچ عنوان مصرف خودسرانه دارو را نداشته باشند.

رضوی پور در ارتباط با برگزاری سمینار بازسازی استخوان و نسج نرم در ارتوپدی گفت: این سمینار ویژه متخصصان ارتوپدی، جراحی عمومی، جراحی ترمیم و پلاستیک، فیزیوتراپی، کاردرمانی، کارشناسان ارتز و پروتز و کارشناسان اتاق عمل است و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه ارتوپدی در این سمینار ارائه خواهد شد.

وی یادآور شد: هدف ما از برگزاری این کنگره افزایش آگاهی همکاران در ارتباط با ضایعات نسج نرم و استخوان در ارتوپدی و روش های نوین برای درمان آن ها است.

گفتنی است؛ این سمینار ۲۲ تیرماه با حضور صاحبنظران و اساتید این حوزه در هتل سالاردره مازندران برگزار می شود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
گام به گام مراحل چاپ کتاب
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
مراحل سابمیت مقاله
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی