خودروی برلیانس h330 چه معایب و ایراداتی دارد؟

  سه شنبه، 24 تیر 1399   زمان مطالعه 5 دقیقه
خودروی برلیانس h330 چه معایب و ایراداتی دارد؟
طراحیی کابین جزو معایب برلیانس h330 محسوب می‌شود. جنس مواد مورد استفاده در کابین کیفیت پایینی دارد. مونتاژ و قالب‌گیری این قسمت‌ها هم به خوبی انجام نشده و بعضی از قطعات کابین دارای تیزی و ناهمواری هستند. صندلی‌ها برخلاف سایر سدان‌های چینی موجود در بازار ایران، روکش پارچه‌ای دارند و در داشبورد از پلاستیک خشک ساخته شده‌است.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، برلیانس H330 در حقیقت نمونه ارتقاء یافته مدل برلیانس FSV است. برلیانس H330 را همچنین می توان نمونه صندوقدار مدل برلیانس H320 نیز بدانیم. این خودرو در سال 2013 معرفی شد و در همان سال توانست به فروش بیش از 25 هزار دستگاه دست یابد و برلیانس توانست این عدد را در سال 2014 به بیش از 53 هزار دستگاه برساند. برلیانس تنها با پیشرانه 1.5 لیتری عرضه می شود و گیربکس دستی و یا خودکار روی این مدل قابل نصب است.

مشخصات فنی

مشخصات فنی
موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور 1654 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 114 اسب بخار
جعبه دنده 4 سرعته خودکار یا 5 سرعته دستی
حداکثر سرعت 170 کیلومتر در ساعت
وزن نسخه دستی: 1240 کیلوگرم
نسخه اتومات: 1250 کیلوگرم

معایب برلیانس h330

در این مقاله معایب برلیانس h330 را بررسی می کنیم. اگر می خواهید بدانید چرا نباید برلیانس h330 بخرید، با ما همراه باشید.

تصویر
طراحی ظاهری برلیانس h330

قیمت و بازار فروش دست دوم

اولین گزینه از معایب برلیانس h330 را می توان قیمت بالای این خودرو نسبت به ارزشی که دارد دانست. قیمت بالا و ارزش خرید پایین منحصر به محصولات برلیانس نیست. به طور کلی قیمت محصولات چینی در بازار ایران در مقایسه با نمونه های مشابه بسیار بالاست و در هنگام فروش هم افت قیمت زیاد دارند. برلیانس یک خودروی معمولی با امکانات متوسط است که ازنظر فنی هم چندان قدرتمند نیست. پس قیمت آن در بازار منطقی به نظر نمی رسد.

بازار دست دوم این خودروها هم رونق چندانی ندارد. هنگام فروش این خودروها، دردسر زیادی را متحمل می شوید و سرمایه شما با ضرر جدی مواجه خواهد شد.

ایمنی

برلیانس h330 از سازمان کیفیت و بررسی استاندارد ایران تنها دو ستاره دریافت کرده است. برای مقایسه بد نیست بدانید که تندر 90 و رنو ساندرو در همین رده بندی، موفق به دریافت چهار ستاره شده اند. پس اگر به دنبال یک خودروی باکیفیت و بادوام هستید، برلیانس h330 گزینه مناسبی برای شما نیست.

برلیانس اچ 330 دو کیسه هوا برای سرنشینان جلو دارد و به سیستم امنیتی ایموبیلایزر مجهز است. در نسخه اتومات سیستم ترمز چرخ های جلو و عقب این خودرو دیسکی است. اما ترمزهای عقب نسخه دستی، کاسه ای است که نقطه ضعف بزرگی به حساب می آید.

تصویر
طراحی ظاهری برلیانس h330

طراحی ظاهری

برلیانس تحت تاثیر همکاری پانزده ساله با بی ام و، نمای روبه رو و به خصوص سپر جلوی سری h330 را طوری طراحی کرده که شباهت زیادی به خودروهای بی ام و دارد. با این حال در عین حفظ شباهت، این خودروها با زبان خاص خود طراحی شده اند که آن ها را از محصولات دیگر برلیانس متمایز می کند. نمای جانبی برلیانس h330 ساده تر از نمای جلویی طراحی شده است. این ناهماهنگی در نمای عقب خود را بیشتر نشان می دهد. اما درمجموع به طراحی ظاهری آن ایراد خاصی وارد نیست.

طراحی کابین

طراحیی کابین هم جزو معایب برلیانس h330 محسوب می شود. جنس مواد مورد استفاده در کابین کیفیت پایینی دارد. مونتاژ و قالب گیری این قسمت ها هم به خوبی انجام نشده و بعضی از قطعات کابین دارای تیزی و ناهمواری هستند. صندلی ها برخلاف سایر سدان های چینی موجود در بازار ایران، روکش پارچه ای دارند و در داشبورد از پلاستیک خشک ساخته شده است. اگرچه رنگ بندی کرم کابین فضای دل نشینی را برای سرنشینان ساخته است، اما کیفیت پایین متریال آن هم چنان در ذوق خریدار می زند.

تصویر
طراحی داخلی برلیانس h330

در طراحی کابین از ترکیب نامانوس رنگ های مات و براق استفاده شده است که یک نکته منفی است. مخصوصاً در قسمت هایی مانند دستگیره درها و دسته دنده که تماس زیادی با دست سرنشینان دارد، استفاده از کروم براق نه تنها کمکی به زیبایی طراحی کابین نکرده، بلکه نتیجه ای جز کثیف شدن مداوم این قسمت ها ندارد.

امکانات

یکی از معایب مهم برلیانس h330 که خریداران از آن گلایه دارند، سیستم تهویه ضعیف است. برای سرنشینان عقب دریچه اختصاصی درنظر گرفته نشده است. به علاوه این که دریچه های سرنشینان جلو هم قدرت زیادی ندارند و باد کولر را به صندلی های عقب نمی رسانند.

اسپیکرهای سیستم صوتی در درها تعبیه شده اند که نه از نظر تعداد و نه از لحاظ کیفیت صدا، رضایت سرنشینان را جلب نمی کنند. نسخه دستی نیز تنها 4 اسپیکر دارد که کافی به نظر نمی رسد.

موتور و شتاب

برلیانس H330 در ابتدا با موتور 1/5 لیتری تولید می شد که توانایی تولید 103 اسب بخار قدرت داشت. در سال 1397 پارس خودرو خودروهای سری 300 برلیانس را با نصب موتور جدید تقویت کرد. سری جدید این خودروها 1654 سی سی حجم دارد و گیربکس های آن هم با جاده های ایران مطابقت داده شده است.

موتور جدید برلیانس h330 با توان تولید 114 اسب بخار کار می کند و تا 15 درصد افزایش داشته است. شتاب صفر تا صد این خودرو در نسخه دستی 12 ثانیه و در نسخه اتومات 15 ثانیه برآورد شده است. وزن این خودرو در نسخه دستی 1240 کیلوگرم و در نسخه اتوماتیک 1250 کیلوگرم، و حداکثر سرعت برای هر دو نسخه 170 کیلومتر برساعت است.

با توجه به وزن نسبتاً بالای h330، می توان گفت توان موتور کافی نیست و درصورت تکمیل بودن ظرفیت سرنشینان، احتمال این که در سربالایی ها دچار مشکل شوید، کم نیست. به علاوه شتاب آن هم در مقایسه با گزینه های موجود دیگر حرفی برای گفتن ندارد. عدم تناسب وزن و شتاب در محصولات دیگر برلیانس هم دیده می شود. نسخه اتومات که به گیربکس چهارسرعته قدیمی مجهز است، درمقابل نسخه دستی پنج سرعته ضعف بیشتری در این زمینه دارد. در یک جمله می توان گفت یکی از معایب برلیانس h330 این است که موتور آن تناسبی با کلاس سدان ندارد.

تجربه سواری

سواری نرم و راحتی سرنشینان یکی از معیارهای مهم برای انتخاب خودرو است. یکی دیگر از معایب برلیانس h330 سیستم تعلیق ضعیف و سواری اسپرت و نسبتاً خشک آن است. ضربات ناشی از ناهمواری های جاده به کابین منتقل می شود و در سرعت های بالا، سرنشینان سواری راحتی نخواهند داشت. این حس ناخوشایند به خصوص در صندلی های عقب بیشتر مشاهده می شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها