خوشامدگویی احساسی و متفاوت حامیم به صبا سلیمی لژیونر فوتبالیست تبریزی در کنسرتش در تهران +فیلم/ فقط اون لحظه که سالن منفجر میشه
به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز، دنیای فوتبال برای برخی دختران پیچوخمهای زیادی دارد که این بار صبا سلیمی راوی آنهاست. بسیاری از دختران این سرزمین عاشقانه فوتبال را دوست دارند، کودکیهایشان رنگ مستطیل سبز میگیرد، در رؤیای خود دریبل میزنند و توپ را به تور دروازه میچسبانند. برخی اتاقهایشان را با پوستر بازیکنان محبوبشان تزئین میکنند و اسم همه آنها را از بر هستند؛ درست مثل صبا سلیمی که نام تمام بازیکنان تراکتورسازی تبریز را میدانست. مقوا و در بطریهای نوشابه را دست میگرفت و ترکیب تراکتورسازی را میچید.
صبا 14 ساله بود که پا به توپ شد؛ شهرش مدرسه فوتبال نداشت و فوتسال را انتخاب کرد تا اینکه برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک به تیم ملی فوتبال دعوت شد اما به دلیل قوانین فیفا مجبور به ترک اردوی ملی شد. با این حال از فوتبال دست نکشید و برای بازی به تیمی در لیگ عراق پیوست، بعد به افسی مارخال آذربایجان رفت و حالا هم در لیگ ترکیه و تیم یابپا ترکیهپیو بازی میکند. او بیشتر از همیشه برای رسیدن به آرزوهایش مصمم است. مصاحبه وی را در زیر می خوانید:
فوتسال را از چه سنی آغاز کردی؟
-فوتسال را از 14 سالگی به صورت حرفهای شروع کردم و با باشگاه شهرداری تبریز که لیگ برتری بود قرارداد رسمی بستم. قبل از آن کاراتهکا بودم و کمربند مشکلی دان 3 بینالمللی داشتم اما از آنجایی که علاقه زیادی به فوتبال داشتم، کاراته را رها کردم. به مدت هشت سال در تیمها و لیگهای مختلف تبریز بازی کردم؛ ماشین سازی، حلال احمر، ولایت انصار، شهرداری تبریز و جمشیدیراد از جمله تیمهایی بود که با آنها قرارداد بستم.
از سختیهای ابتدایی بگویید؟
سختیهای زیادی کشیدهام؛ شهرم تیم فوتبال نداشت و برای تمرینهایم زمین چمن میگرفتم. با اینکه مسئولان هیأت فوتبال حمایتم میکردند اما گاهی مردم با دیدن من در زمین چمن میگفتند دختر نباید فوتبال بازی کند و اذیتم میکردند. این باعث شده بود که گاهی ساعت دو شب زمین اجاره کنم. علاوه بر این با پدرم تمرین میکردم و مادرم توپ جمع کن بود و گاهی هم برعکس.
الگوی ورزشی صبا سلیمی کیست؟
مسعود شجاعی الگوی ورزشی و اخلاقی من است که از نظر فرهنگی، اخلاق ورزشی و تکنیک و تاکتیک عالی است. بازی تیمهای خارجی را هم دنبال میکنم و بیشتر مسی را دوست دارم.