یکی از ارتباط هایی که عروس خانم پس از ازدواج باید برقرار نماید ، ارتباط با جاری است. رابطه جاری ها را نمی توان مثل رابطه عروس و مادرشوهر قضاوت کرد اما به طور میانگین رابطه بین جاری ها کاملا دوستانه نیست. این رابطه معمولا تحت تأثیر روابط آن ها با خانواده شوهر شکل می گیرد.اگر خانواده همسر باسامان و اعضای خانواده دارای تعامل های هنجاری با یکدیگر باشند بین جاری ها نیز روابط مثبت ایجاد می شود اما اگر خانواده همسر نابسامان و آشفته و گسسته باشد و عروس خانواده ،رابطه خوبی با خانواده همسر برقرار نکند ، ناخودآگاه احساسات منفی نسبت به همه اعضای خانواده همسر از جمله جاری نیز به وجود می آید. رابطه جاری ها را نمی توان مثل رابطه عروس و مادرشوهر قضاوت کرد. اما به طور کلی در روابط بین جاری ها هم معمولا تیرگی به روشنی می چربد؛ و این روابط بیشتر با چاشنی هایی مثل رعایت حال همسر تداوم می یابد. ما باید بدانیم چگونه با جاری خود رفتار کنیم و چه حرف هایی را نباید به او بگوییم تا در آینده برایمان مساله و مشکل ایجاد شود. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
صحبت هایی که نباید با جاری خود داشته باشید
ازدواج یکی از پیچیده ترین روابط محسوب شده و برای بسیاری از افراد مدیریت رابطه با خانواده همسر کار راحتی نیست. یکی از مهم ترین روابطی که از همان ابتدا پس از تشکیل زندگی مشترک باید به آن توجه نمود، نحوه برقراری ارتباط با جاری می باشد. بسیاری از دعواهای بین زوجین با بی توجهی به مسائل جزئی و همین روابط آغاز می شود. در این بخش به شما می گوییم با جاری خود درباره چه مسائلی صحبت نکنید.
از خانواده همسرتون غیبت نکنید
همیشه یادتان باشد بدترین اشتباهی که بسیاری از خانم ها مرتکب می شوند، غیبت کردن از خانواده همسر نزد جاری است. اگر حرف هایی که پشت خانواده همسرتان می زنید، روزی فاش شود، چیزی جز شرمندگی و ایجاد اختلافات جدید برای شما ندارد پس هرگز غیبت نکنید و بیاموزید که محتاط و خود دار باشید تا در آینده مشکلی برایتان پیش نیاید.
نگو همسرم این عیب ها رو داره
یکی از سخنانی که همیشه باید یادتان باشد این است که در جمع و در مقابل دیگران از همسرتان بدگویی نکنید و عیب های او را عنوان نکنید اگر از رفتار همسرتان ناراحت هستید به جای گفتن عیب های او به دیگران در خفا با او صحبت کنید. دیگران نمی توانند کاری برای شما و از بین بردن عیب های همسرتان انجام دهند ولی ممکن است حرف های شما را به گوش همسر یا خانواده او برسانند و دلخوری های بزرگی را رقم بزنند.
روابط خصوصیت رو جار نزن
متأسفانه یکی از عادت هایی که برخی خانم ها دارند این است که در جمع و نزد جاریشان از رابطه خصوصی خود حرف می زنند. صحبت ها و روابط خصوصی شما تنها باید با همسرتان باشد پس هرگز از خلوت خود و همسرتان به دیگران چیزی نگویید. چون بازگو کردن مسائل خصوصی پیش دیگران به خصوص جاری تان هیچ فایده ای ندارد . اگر مشکلی در رابطه خصوصی دارید با همسر خود آن را حل کنید.
نگو با همسرتان چه اختلافی دارید
هر زوجی ممکن است بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک شان به اختلافاتی بربخورند. جاری نمی تواند گزینه های مناسبی برای دردل باشد پس، هرگز با جاری خود درددل نکنید زیرا اگر او رازدار نباشد، با به وجود آمدن مشکل بین شما و او همه حرف هایتان به گوش خانواده همسر و دیگران می رساند. و آن زمان است که جنگ جاری ها شروع می شود و چیزی نمیتواند آتش این رابطه را خاموش کند.
اختلافات با خانواده ات رو بازگو نکن
برخی خانم ها که به هر دلیلی با خانواده خود، پدر و مادر و خواهر و برادرشان مشکل دارند، بعد از ازدواج در نزد خانواده همسر از خانواده شان بدگویی کرده و تمامی مشکلات خود را بازگو می کنند اما این کار بسیار اشتباه است و بازگو کردن این اختلافات نزد دیگران ذهنیت آنها را نسبت به خانواده تان تحت تاثیر قرار داده و ممکن است سبب بی احترامی آنها به خانواده شما یا سرکوفت زدن به شما در آینده شود.
درآمد و بدهی همسرتون رو بازگو نکنید
از مشکلات مالی، درآمد همسر، میزان پس انداز و پولی که به دیگران قرض داده اید، نزد جاریتان صحبت نکنید زیرا این موارد جزء شخصی ترین موارد بوده و نیاز نیست دیگران از آن مطلع باشند. صحبت در مورد این موارد ممکن است، سبب گردد که آنها قضاوت نادرست داشته و خود را بالاتر از شما ببینند و یا شما را پر درآمد فرض کرده و توقعاشان از شما بالا رود و یا ممکن است نسبت به شما احساس ترحم داشته و یا حسادت کنند.
در مورد نظر همسرتان حرف نزنید
اگر همسرتان در مورد فردی از خانواده اش سخنی و نظری داده است، راز دار او باشید، شاید او با شما احساس راحتی داشته و یا به دلیل بروز احساسات ناخوشایند این سخن را عنوان کرده پس لزومی ندارد که شما نظرات او را نزد دیگران به خصوص جاری مطرح کنید چون ممکن است جاری شما آن حرف ها را به گوش خانواده همسر شما برساند و این گونه همسر و شما به عنوان فردی غیر قابل اعتماد شناخته شوید.
نکاتی در نحوه برخورد با جاری
در رابطه با نحوه برخورد با جاری به نکات زیر توجه کنید:
- با جاری تان رابطه خوب و محترمانه ای ایجاد کنید.
- حد و مرزها را تعیین کرده و اجازه دخالت در زندگیتان ندهید.
- از بیان سخنان بیهوده بپرهیزید.
- از اینکه مدام در این فکر باشید که او چرا این گونه رفتار کرده است، خودداری کنید.
- در زمان ناراحتی آرامش خود را حفظ کنید و واکنش نشان ندهید.
- انرژی و تمرکز خود را روی مسائل کوچک نگذارید و روی اهداف و موفقیت های مثبت خود تمرکز کنید.
چگونه از جاری ها، دوست بسازیم؟
در هر حال شما عضو خانواده همسرتان هستید و باید ساعات زیادی از عمرتان را در بین اقوام همسر سپری کنید. اگر از سیاست و حسن نیت برخوردار باشید خیلی زود خواهید توانست این ساعات را به ساعات تفریح عمرتان تبدیل کنید. شما می توانید از یک رابطه دوستانه و مفرح با جاریهای خود برخوردار شوید و خانواده برادر همسرتان را دوست خانوادگی خود بدانید.کافی است قالبهای فکری قدیمی را دور بیندازید. جاری شما مثل همان دوست صمیمی شماست که سالهای خوبی را با هم گذرانده اید.
فقط این شما هستید که اسم این را دوست گذاشته اید و اسم آن را جاری! اکثر خانواده های جوان و نوپا علاقمندند دوست خانوادگی داشته باشند. دوستی که هم برای خودشان طرف مقابلی داشته باشد هم برای همسرشان وهم برای فرزندانشان. اما معمولا غریبه ها برای این گونه دوستی ها چندان مناسب و قابل اعتماد نیستند. یا روابط با آن ها روابط پایدار و مطلوبی نیست.
ضمنا در این رابطه شما از تحمل مقاومت و مخالفت همسرتان هم معاف هستید. بچه ها هم مستعدند که با پسرعمو ها و دختر عمو هایشان رابطه خوبی پیدا کنند. بنابراین دست دوستی به طرف جاریتان دراز کنید و اگر او به هر دلیلی امتناع کرد و عکس العمل دوستانه ای نشان نداد، باز هم محبت کنید. به او فرصت بدهید تا او هم بتواند خودش را از قالبهای فکری تحمیلی قدیمی بیرون بکشد. بگذارید به تدریج حسن نیت و محبت شما را درک کند و مثل شما به این نتیجه برسد که در این دنیا هیچ چیزی به قیمت یک دوستی صمیمانه و مخلصانه نیست.
3 سال پیش
3 سال پیش