به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، دکتر پروین پاسالار رئیس مرکز خدمات استعدادهای درخشان وزارت بهداشت در مراسم تقدیر از برگزیدگان آزمون دستیاری با اشاره به اینکه آزمون مهارتهای انتهای دوره حدود دو سال به صورت آزمایشی برگزار میشد و در حال حاضر در تمام دانشگاهها برگزار میشود، گفت:خوشبختانه این نگرانی که تنها به محفوظات توجه شود و مهارتها کمتر مورد توجه قرار بگیرد، برطرف شده است.
وی ادامه داد: آرزو داریم که ملاک گزینش تنها آزمون نباشد و سوابق تحصیلی نیز در آزمونها مورد توجه قرار بگیرد، البته در گذشته مقداری در این زمینه فعالیت کردیم، اما این امر متوقف شد و امیدواریم در آینده بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
رئیس مرکز خدمات استعدادهای درخشان با اشاره به اینکه در آزمون دستیاری سال جاری از 10 نفر اول برگزیده 8 نفر رشته رادیولوژی و 2 نفر رشته چشم پزشکی را انتخاب کردند، گفت: دو نفری که رشته چشم پزشکی را انتخاب کردند هر دو از دانشگاه شیراز بودند.
دکتر پاسالار تاکید کرد: امیدواریم رتبههای برتر تنوع بیشتری را در انتخابهای خود داشته باشند تا بتوانیم از حضور سرآمدان، در رشتههای مختلف علوم پزشکی بهرهمند شویم.
لزوم توجه به اخلاق همراه با مهارتهای حرفهای پذیرفته شدگان آزمون دستیاری
به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزیر بهداشت نیز در این مراسم طی سخنانی با اشاره به اینکه در آزمون سال جاری بالغ بر 14 هزار و 400 نفر در این آزمون شرکت داشتند، اظهارکرد: حدود 7 هزار نفر از این تعداد مرد و 6 هزار نفر زن بودند.
وی ادامه داد: این آزمون حدود 600 امتیاز داشت و کسانی پذیرفته شدند که بیشتر از 150 امتیاز کسب کردند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، افزود: حدود 8 هزار نفر از پذیرفته شدگان موفق به انتخاب رشته شدهاند و همچنین حدود 2400 نفر با سهمیههای آزاد انتخاب شدند.
دکتر لاریجانی ادامه داد: دبیرخانه شورای آموزش پزشکی در چند سال گذشته تلاش زیادی برای افزایش کیفیت و استاندارد کردن آزمون دستیاری انجام داده است و در آزمون سال جاری سه کمپین بزرگ در آزمون دستیاری ایجاد شد و از همه مناطق آمایشی در طرح سوال برای این آزمون شرکت داشتند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، اضافه کرد: دوره دستیاری، دوره بسیار متفاوتی است و آموزشهای بالینی نقش عمدهای در درمان بیماران ایجاد میکند و پذیرفته شدگان و برگزیدگان آزمون دستیاری باید تلاش کنند، مهارتهای حرفهای را در کنار درسهای اخلاقی مورد توجه قرار دهند.
دکتر لاریجانی ادامه داد: حدود 10 درصد اول رتبهها در تعیین آینده علوم نقش تعیین کنندهای دارند و برگزیدگان این رتبه ها باید خود را آماده کنند تا حوزههای جدیدی را به حوزههای علمی اضافه کنند و آمادگی خود را در توسعه علم حفظ کنند.
وی اظهارکرد: در حدود 600 امتیاز برای این آزمون وجود داشت که رتبههای برتر موفق به کسب بیش از 500 امتیاز شدند و سه نفر از بین 10 نفر برگزیده آزمون دستیاری میتوانستند از امتیازات رزمندگی و غیره استفاده کنند، اما به دلیل امتیازات بالایی که داشتند بدون استفاده از این امتیازات موفق به برگزیده شده در این آزمون شدند.